miércoles, 20 de abril de 2011

ELS APARCAMENTS DE LA MARINA ESTARAN PER A PASQUA

Una font ben informada i que viu a la mar ens ha dit que esta setmana ha vist com estaven treballant en la Avenida de la Mar per deixar lliures els espais on s'aparca.
Esta amiga, molt escodrinyadora, es va acostar a preguntar i li digueren que estaven deixant els espais perque en pascua es poguera aparcar a l'avenida.
Esperem que estes festes siguen ben animades, encara que el temps marca aigua.

16 comentarios:

  1. Lo de dejar aparcamiento en la Avenida de la Playa es solo sentido comun.

    Si no se deja lugar para aparcar en la Avenida en Semana Santa puede que los madrileños linchen a alguien.

    ResponderEliminar
  2. tu ho has dit, és de sentit comú, això demostra que el PP té sentit comú i molt de trellat. Han tingut la precaució de modificar les obres perque a festes es puga aparcar allí.

    ResponderEliminar
  3. Això tinc entés que ho va demanar el Bloc en el ple i posar en millors llocs els contenidors per a tirar el fem, perquè els havien llevat per els obres. Així va eixir en premsa.
    Ai, ai, que al final no se a qui creure.

    ResponderEliminar
  4. Si. Digne de Premi Nobel (per favor, més serietat).

    ResponderEliminar
  5. Deixeu estar els aparcaments i digueume quan es fa al PAI q jo tinc tres fanecaes i les vuic vendre pa pagar la hipoteca

    ResponderEliminar
  6. el sentit comú seria en haber començat abans de festes o despres, que justet, cuant venen eleccions, per que la gent vega les obres a la força!!!
    perque, qui no va a la mar en pasqua.....???
    un mini punt per a Manolo!!!
    aparentar es lo teu, perque fets pocs i els pocs mal fets i a deshora!
    un consell: espabila o el xollo s'acaba!!!

    ResponderEliminar
  7. Repetició de la jugada:

    El Bloc en el ple passat va demanar atenció a la platja (aparcaments, trànsit, contenidors...) en aquests dies de Pasqua. Així va aparéixer en la premsa.
    No ens vengau la moto.

    ResponderEliminar
  8. al cometari de ROUS: demostres que vas en un dels partits nous i no saps com va el poble, les obres de la Marina han de durar 12 mesos, per tant es va decidir començar en passar l'estiu per a afectar sols un estiu. Ara ens anuncien que abans de l'estiu estaran acabades les grans obres per no afectar al turisme...i tu vas i renegues?si han aconseguit molestar lo menos posible i damunt fer un passeig que serà un luxe i beneficiará a comeriants i veins d'esta zona.
    al últim comentari anònim...respecte al bloc no digueu aixo, els nacionalistes es van limitar a dir que els contenidors per reciclar s'havien quedat a una part del passeig i volien que tambe en posaren a les dos parts! ñas! Manolo, amb molt de sentit comú va dir que es parlaria amb les obres per habilitar un pas pel passeig per facilitar els veins que dipositen la basura o els elements que reciclen...a més, no aneu mes allà, s'ha habilitat l'aparcament per a pascua i no hi ha més història.

    ResponderEliminar
  9. Jo no se si es va dir en prensa o en pleno o en un cuarto fosc. La veritat es que pel que vec ho han fet.
    On esta el problema?

    ResponderEliminar
  10. Anem a vore. Per fer les coses evidents (habilitar aparcaments per a setmana santa i pasqua) no es pot posar una medalla a ningú. O se li té que donar el premi Nobel a Manolo per això?

    ResponderEliminar
  11. Ací publiquen el que volen, faig comentaris, i uns quants i ni un publicat!! I no falte a ningú, que es l'escusa que em donareu!

    ResponderEliminar
  12. Perdoneu, però jo no he vist encara les obres acabades abans de l'estiu. Què voleu que us diga? No m'ho crec!

    ResponderEliminar
  13. Jo no he vist a ningú demanar un nobel.

    ResponderEliminar
  14. Entre les responsabilitats dels tècnics municipals d'urbanisme està la del control de les obres i la d'assegurar un desenvolupament adequat que moleste el menys possible als ciutadans. Això entre dins del que podriem dir la normalitat de les coses, mane qui mane.

    Crec que s'està discutint sobre una cosa que sols depén de que els funcionaris de l'Ajuntament facin bé la seua feina, i sobren més comentaris.

    ResponderEliminar
  15. Advertència: hem tingut que suprimir alguns comentaris (pareixia que estaven enviats per la mateixa persona) i el motiu era el llenguatge excesivament ofensiu. Tambe hem suprimit un comentari per ser massa llarg, no podem posar aci dos pàgines.Demanem concreció, respete i cenyir-se al tema tractat

    ResponderEliminar
  16. Vitality totalment dacord amb tu.
    Que ganes te la gent de politizaro tot.
    Entre les entrades del circo i els aparcaments estic aburrit.
    I encara no estem en campanya electoral.

    ResponderEliminar