viernes, 15 de abril de 2011

ES PRESENTA ALTERNATIVA PER TAVERNES

Hem escoltat esta vesprada que el dimarts que ve, 19 d'abril, a les 20:00 hores i en la casa de la cultura es presenta Alternativa per Tavernes i que en acabar serviran un vi d'honor.
Sabem que esta formació esta dirigida per Carlos Giner, gerent d'una inmobiliaria a la mar.
Si ens faciliten una foto ens agradaria publicar-la.
el mail ventiladorpertavernes@gmail.com

19 comentarios:

  1. Per al meu gust, este es el pijor partit de tots en diferencia.

    ResponderEliminar
  2. Carlos giner es el soci de Pepe Giner, el del sector 13?

    ResponderEliminar
  3. Esta clar que tenen interessos inmobiliaris.

    ResponderEliminar
  4. Ventilador, la foto esta al seu facebook. Ara si tot ho fan com la foto, anem arreglats.

    ResponderEliminar
  5. Quanta por estan generant al pp, perquè sels van a menjar per baix!!

    ResponderEliminar
  6. Ja era hora que tinguerem els votants de dreta una alternativa clara en este poble. El meu vot ja el tenen. Anim!

    ResponderEliminar
  7. No està mal la llista que han presentat. Jo he vist la foto (prou mala, per cert) i m'agrada prou. Crec que van a donar que parlar.

    ResponderEliminar
  8. Estic d'acord amb el comentari que diu quanta por estan generant al pp. Carlos Giner i el seu equip tenen molt a dir al sector empresarial del poble i de la platja. Voreu com començaran a nyenyarlos per tots els costats. Temps al temps. El pp del poble te por de que se li moga la parroquia. Que estaven molt tranquilets...fins ara.

    ResponderEliminar
  9. De dretres? els mauros de dretes? senfadaran si senteren

    ResponderEliminar
  10. He enviat un comentari sobre interessos immobiliaris i no s'ha publicat. ¿No ha arribat?

    ResponderEliminar
  11. Pareix que no ha arribat el primer. A vore ara: dia que és legitim tindre interessos immobiliris i a mi no em pareix mal com n'hi ha que ne tenen en els comerços de la taronja, o de la roba, o de venta d'electromestics.
    A mi el que em pareix mal és que els interessos siguen especulatius, i es compren terres o solars aprofitant-se d'informació per a vendre despres a lo bestia, o quan s'usen per crear il·lusions en el poble que no es complixen.

    ResponderEliminar
  12. Qui pense que són de dretes, ben equivocats estan. Si el PP està preocupat no ha de ser per este partit, que no és més que l'enèsima escisió de l'esquerra del poble. Ací ens coneixem tots, no s'oblideu...

    ResponderEliminar
  13. no estic per a res dacord,. un partit no es pot fer per a defendre interessos. Perque tinguen un sector aci o alla per a urbanitzar. Aixo hens faltava.

    ResponderEliminar
  14. Alternativa per a qui? Eixos volen traure un regidor i com no els han vullgut en ningun partit seu han montat ells. El que dona llestima es els que estan en la llista.

    ResponderEliminar
  15. De dretes Alternativa? Mireu la llista mireu, jo vec gemt de EU i gent del pesoe.
    Per que no liu pregumteu a ells. Ells no diuen que siguen de dretes.

    ResponderEliminar
  16. Jo estic esperant les seues propostes. 1 punt, vamos a urbanizar el sector 13. bueno 2 y el camino para llegar. Eixa es la tasca del regidor que volen traure

    ResponderEliminar
  17. em pareix molt fort, tota aquesta especulació, pero et dic una cosa alternativa, al igual que els altres partits que han nascut, seran un granet al cul per a Manolo, aixi que esperem als resultats de les urnes!!!

    ResponderEliminar
  18. De dretes i d'esquerres, a Alternativa li pot tindre por el PP i el PSOE. Molts de Manolo Vidal apareixen a la foto.

    ResponderEliminar
  19. en Alternativa hay gente de derechas de izquierdas y de centro. Y no voy a enumerarlos porque los ideales de cada uno son privados, quien quiere los divulga y quien no, se los guarda para si, pero tened claro que los hay de todos los colores. Conozco algunos y se han unido para conseguir objetivos provechosos para el pueblo y la gente del pueblo, no por ideales politicos. Cada uno que vote a quien quiera.

    ResponderEliminar