jueves, 7 de abril de 2011

LES IDENTITATS DE CADA PARTIT

Estem veient unes eleccions confuses...El PP (de dretes) diu que la pròxima legislatura donarà molta importancia a les mesures benefico-socials.
El PSOE, la candidata està vinculada a les cofraries i al socialisme...què fem amb l'abort? per què dimitix el numero 5 del partit de les falles i no el numero 1 de les cofradies.
El Bloc amaga la segona part del seu nom, que és Bloc Nacionalista i a Simat, on governa el Bloc han llevat les banderes de Espanya i Valencia de l'ajuntament. S'astimen mes no tindre cap bandera que posar la nacional o la dels valencians. Aixo esta ahi.
EU té una candidata i un regidor diferent. el regidor no va als actes de EU i la candidata no anomena per a res el seu regidor.
ERPV no diu res, igual que Iniciativa, Alternativa o Gent...no estan demostrant tindre capacitat i aixi es dificil intentar fer creure que son capasos de governar un poble.

40 comentarios:

  1. I això son noticies o xismorreos? Quan venen les noticies?

    ResponderEliminar
  2. Bé, anem a vore, sobre que ERPV no diu res, temps al temps, les coses venen al seu temps. No vullgam cullir figues al temps de les taronges. Val? ERPV te el programa preparat, no tingues cap dubte, al seu temps es donarà a conéixer, pot ser t'agrade o no t'agrade, però ahi estarà. Sobre la capacitat del PP, permet que puga dubtar, ja que la passada legislatura, ha deixat molt que dessitjar la seva gestió, és el parer, no vol dir això que tinga raó.

    ResponderEliminar
  3. UNA COSA SÓN LES IDENTITATS I UN ALTRA COSA SÓN ELS TÒPICS DE SEMPRE

    La dreta sempre ha estat vinculada al món benèfic-social (recordeu als rics arreplegant diners per als negrets a les taules del Domund) però la dreta, moltes vegades, ho fa per caritat i l'esquerra sempre per solidaritat (justícia social).
    Per cert, Rajoy no abolirà la llei de l'avortament (diu que sols la "canviarà"???). I les monges missioneres en Àfrica reparteixen preservatius.

    Un "sociata" pot ser confrare i un blavero del Barça (en conec a més d'un).

    I no esteu ja farts de banderetes? I què passa si hom és nacionalista? (No ho soc però ja m'agradaria alguna cosa com Convergencia i Unió competint pel vot a València)

    Càndido no és coherent. Vist el vist hauria d'haver dimitit fa alguns mesos.

    Per últim, identificar la capacitat per a governar per la visibilitat dels candidats als mitjans de comunicació en aquests moments és simplificar massa. La capacitat per a governar sols es pot demostrar governant. A més a més, ser una persona competent en un cosa no vol dir que ho siga en totes (per allò de que "fulanito" és bona persona i ho farà bé).
    Els candidats nous sempre són incògnites que, en poc temps, glorificarem, maleirem o ignorarem.

    ResponderEliminar
  4. no comprenc com hi ha gent que diu que el pp no ha fet res. colectors, carrers, camps desports, piscina, centre de salud, brac treballador, carretera a la platja, accessos a la mar, parcs a la platja i al poble, viver de empreses, serveis socials, firma depuradora, arreglar el clot, acabsr la casa de la cultura, fer accesinle el cementeri, arreglar el centre del poble.......... podra no agradarte pero ha fet mes en 4 anys que en 40. Eixa es la veritat.

    ResponderEliminar
  5. Jo el que se es que l'únic que pot traure'ns de la crisi es el PP.
    El PSOE quan ha manat ha fallat, el Bloc ¿quina porta tocarà a Valencia? i la resta poc mes poden fer.
    PSOE=paro
    PP=faena
    que els deixen manar a españa, valencia i tavernes i voreu com millorem. Sino anirem a pijor.

    ResponderEliminar
  6. Vitality estic dacord amb tu. Hi ha que deixarse de xorrades i anar fent. Que la borsa del super no sompli de idees i banderetes.

    ResponderEliminar
  7. Tota Europa i EEUU estàn en crisi. Quan les eleccions pillen a la dreta manant, doncs les perd i mana l'esquerre (Grècia, Eleccions autonòmiques Alemanes o cantonals a França). Quan les eleccions pillen a l'esquerra manant, doncs passa a manar la dreta (Regne Unit, Islàndia).
    I sempre passa el mateix.

    Amic anónimo, estàs segur del que dius?
    Ha millorat la situació de crisi a València (o a Tavernes) el fet que mane el PP? Va millor la cosa a Galícia?
    Per altre costat, ha millorat la situació de crisi a Astúries o Andalusia el fet que mane el PSOE?

    Eres dels que creuen que la culpa de tot (incloent el terratrèmol del Japó) la té Zapatero o penses (i llegeixes) una mica més que la mitjana nacional?
    Simplement és per situar-me.

    ResponderEliminar
  8. Pero fill meu si el PP estan manant a Valencia i Tavernes desde fa 16 anys amb majoria absoluta!
    I tenen les competències transferides de treball, industria, comerç i agricultura i no sé que mes i ara som mes de mig milio de parats!!!
    I Camps a punt de jutge!
    Si en 16 anys no han fet res i era una bona época, ara menos.!
    Ulleres, senyor, ulleres. Dona-mos ulleres.

    ResponderEliminar
  9. a mi magrada jordi pero no magrada el que comporta ni la seua colla. El dia que ell mane jo el votare. Mentres no es votar a jordi es votar a un radicalisme desfasat. Jo vull saber que vixc a la com. valenciana i no als paisos catalans.

    ResponderEliminar
  10. A mi em sembla una anècdota de la vida viure ací o enllà. Pel fet de neixer (sense triar-ho), ja eres català, valencià o libanés (o el que es pitjor, ric o pobre). SI LA VIDA NO ÉS MÉS QUE UNA BROMA! SIGA ALS PAÏSSOS CATALANS A LA COMUNITAT VALENCIANA,AL PRINCIPAT D'ANDORRA o A HAITÍ (a Haití la broma és de mal gust).
    Em sent millor com a ciutadà del món amb una cultura que té sentit perquè la puc regalar a la resta del món (perquè definir-se com a valencià per negació del català és una cosa molt pobra).


    Jo vullc una vida amb qualitat, salut i llibertat.

    ResponderEliminar
  11. Anem a vore, hem preocupa seriament que penseu que el problema del atur el pot resoldre el nostre ajuntament. Si el govern no pren mesures correctores macroeconomiques, politiques fiscals i demes, ajuda a la empresa i mesures financeres, no hi res a fer. A nivell local es poden posar "parches" pero poc mes. i dmaunt he llegit en un altre blog, mol mes radical que este, fortes critiques a eixes politiques del nostre govern local. Que si comprs vots i xorrades axina. Per tant el govern local mal si fa i mal si no fa. Propose a la direccio d,aquest blog obrir un tema per a tractar aquest asunt. Si ho tractem amb coneiximent pot ser interesant. ahi queda.

    ResponderEliminar
  12. hem hagut de suprimir dos comentaris per utilitzar descalificatius...en un dells ens deien "sino publiques açò censura". En eixe comentari l'autor ja es posava a la defensiva sabent que les seues formes no eren correctes per faltar a persones i partits. Ací casacú pot dir la que vol, de fet hi ha comentaris de tot tipus, però insistim, de forma amb uns mínims de respecte. Gent malparlà ací no la volem, que peguen en vol a altre lloc.

    ResponderEliminar
  13. Clar que pot fer coses un ajuntament per ajudar a resoldre el problema de l'atur. I estic d'acord que aquest és un tema que mereix un apartat especial.

    ResponderEliminar
  14. Jo no pense com un dels comentaris que no votarà Bloc per catalaniste. Si precisament es al contrari, i jo no votaré al Bloc perquè ja no esta pels països catalans.

    ResponderEliminar
  15. Un primer lector del Ventilador7 de abril de 2011, 15:35

    Ningú coneix el cas d'Islandia ?
    Cal canviar per poder escoltar el poble. Cal donar participació, referendum per eixir ràpids de la crisi. Algú coneix algo d'economia?
    Si segueixen els mateixos amb les mateixes condicions ho tenim clar. PAIs especulació front a generar treball. O es que no heu contat quantes empreses han eixit de Tavernes des de fa vuit anys. Entre tots ho podem fer tot. Però ho sent i em mulle: ara, amb tot el respecte li toca a Jordi i el seu equip. Una oportunitat econòmica.

    ResponderEliminar
  16. jo pense que jordi seria un bon regidor, pero el equip es mul fluix e inexpert ademes de massa idealista. Ames que no estic dispost a ser un pasi valencia, jo vull viure a Espanaya sense deixar de ser valencia no vull ser catala.

    ResponderEliminar
  17. Anònim ha dit: jo pense que jordi seria un bon regidor, pero el equip es mul fluix e inexpert ademes de massa idealista. Ames que no estic dispost a ser un pasi valencia, jo vull viure a Espanaya sense deixar de ser valencia no vull ser catala.

    Això és el mateix que diu i pensa el Bloc i no vol pactar amb ER. I per això no els votaré. Jo votare ER i no el Bloc perquè vull partits dels Països Catalans. Visquen els PPCC

    ResponderEliminar
  18. Jo no sé l'experiència que poden tindre el numero 2, 3, 4 i 6 del PP. Deu ser molta perquè fa ¿son 8 o 12 anys els que porten de regidors? Ara em falla la memòria.

    Ara en el PP igual dóna que en tinguen molta o poca, no fa cap falta perquè alli es fa el que mana Eugenio en l'ombra, qui fa i desfa en les llistes i en tot el demés.

    El 2, 3, 4 i 5 del PSOE també tenen un grapat d'anys d'experiencia, i el 1 i 2 d'EU.

    Per favor, serietat

    ResponderEliminar
  19. Precisament els votaré per això, per idealistes.

    El Món (Terra) sempre l'haN mogut els idealistes i Tavernes només el pot salvar un equip d'idealistes, que es creguen el que volen fer.

    ResponderEliminar
  20. jo no se si Eugenio mana en el pp, crec que Manolo du 4 anys fent la seua marxa i ha millorat de valent el poble. Si no ahi esta tot el que ha fet.
    El que si que pense es que Candido controla iniciativa per tavernes i Jordi te poc a dir al Bloc.

    ResponderEliminar
  21. que manolo mana en el pp? vinga home ara ens pot contar la seua vida.
    si es una risa en l'ajuntament vore com eugenio va ara i ades de bon mati a donar-li les consignes i dir-li que ha de fer. es tanquen al despatx i au a manar eugenio que no crec vagen a jugar al truc.
    i si al poble s'ha fet alguna cosa es gracias al plan ZP E1 i E2 o es que no has vist els cartells estos dos últims anys. Home no s'han vist massa perque el pp es llevava enseguida pero algu hi ha al final del passeig colon

    ResponderEliminar
  22. Al darrer comentari que diu que el poble ha millorat de valent, deu ser a la porta de sa casa.... per què el que és al meu carrer, al carrer veí, al camp, a l'economia, a la cultura, a la participació ciutadana, a les festes, a l'esport, RES, DE RES.

    ResponderEliminar
  23. A mi em dóna igual si en el PP mana Eugenio, Manolo o Pepito. Només se que Tavernes ha millorat molt desde que mana el PP i que és un partit que ha sabut renovar-se.

    M'agrada la llista del PP i vaig a votar-los.

    ResponderEliminar
  24. que no ha millorat el poble? veges qui ha acabat la casa de la cultura, la biblioteca, qui ha fet el cuartel, l'insitut, la mar esta nova...i molt mes, pero no sols obres grans...manolo ha sigut un alcalde acesible, vaig demanar parlar amb ell i em va atendre sense cap problema. aixo val molts diners.Manolo espere que tornes a manar i amb majoria,sino estem haviat. entre la crisis i sino estas tu haura un tripartit.Manolo tens el meu vot i jo en les passades no et vaig votar...xe quin fallo

    ResponderEliminar
  25. Qui ha fet el cuartel? Zapatero (en poc de temps) a més d'altres obres del Plan E.

    Amb diners de Caps faran altres coses (però paga més tard i pitjor)

    Per a la moltes coses han necessitat un temps excessiu (per mala gestió) No llegiu la premsa? (tota).

    Els meus fills que tenien que estudiar la ESO al Valldigna nou (promesa d'Eugenio) ja han acabat la carrera.

    I faltaria més que un ciutadà de Tavernes (que es qui li paga) no puguera parlar amb Manolo.

    ResponderEliminar
  26. Si ja estic jo vegent a Carmen Canet o a Jordi Juan anant a la generaliat a demanar el que siga. Ara mateix van i els atenen.

    ResponderEliminar
  27. I a Manolo, "els amics", li han donat molt?
    Com que li han donat tant a Manolo, per això l'Ajuntament està en quasi fallida i té un deute "que te cagas". On estan els diner de la Generalitat per al Parc del Cantalot?, per exemple.

    ResponderEliminar
  28. Jo sí que veig a Jordi anant a la generalitat i parlar-li de tú a tú a qui siga (en Valencià, en castellà o en Anglés).
    I també veig a Carmen Canet, Per què no?
    Es que per parlar amb la Generalitat has de ser "amiguito del alma"? O "te han de querer un huevo".

    ResponderEliminar
  29. Amics, deixeu-vos de coples, Canet, Juan, Encar, Karina, Juan Vicente...Manolo... tots son de categoria i grans veins, pero en els temps actuals hem de ser realistes, sols el PP pot fer algo per eixir del pou de la crisi.
    Manolo té entrà a Valencia (ha conseguit 2 escoles taller, ajudes, subvencions i compromisos de futur) si ell no mana hi haura un tripartit i els compromisos a la Generalitat (on manara al 100% el PP) tindran mes dificultat.El pp es l'unic partit que pot fer que tot vaja a millor. I amics, que queden coses per fer a Tavernes...clar, pero que s'han fet mes inversions que mai aixo es innegable i es pot demostrar.

    ResponderEliminar
  30. Aquell que li diuen "del pp a muerte dijo" ja es retrata amb el nom.
    Que voleu que diga un que es posa aquest nom?

    ResponderEliminar
  31. Si acceptem el que diu este que es del PP a muerte (ens donaran més coses si som amiguets) és que la democràcia està podrida.

    ResponderEliminar
  32. Per als que diuen que no entenen que es diga que el pp no ha fet res?

    Recordar que el pp du 16 anys al govern de tavernes, no 4, i 12 amb majoria absoluta. Ademés, hi ha coses que s'han acabat enguany quan porten 10 anys promeses (conserve els llibrets electorals, bona costum no?); altres, ni això. Tinc 22 anys, he acabat la carrera i estic content de que hi haja un nou institut, pero es que jo havera d'haver fet l'ESO allí!

    Bo estaria que no hagueren fet res de veres, hi ha algu que crec que ha recollit tot el que han fet i cap en 4 línies (16 anys per a 4 línies?) encara que el cuartel es competencia nacional, l'institut depen de conselleria (els terrenys si els ha cedit l'ajuntament, faltaria menys), la casa de la cultura i el pavelló es feren quan un membre del bloc era regidor d'urbanisme (en 4 anys es van fer, i n'han fet falta 12 per acabar)... I tot açó es cert.

    Altre asunt: jo soc valencià i espanyol, i votaré Jordi. Crec que aixó de que el bloc ens vol fer catalans, amenaces de tripartits catalanistes... es una arma electoral que utilitza la gent del pp per crear por i animadversió front el bloc i altres partits. No caigau en ella per favor, no es cert i ells ho saben, pero es un bon descalificatiu.
    I falta d'experiència? jo vec gent preparada, o almenys no han demostrat que no ho estan, tal com si ha fet el pp.

    ResponderEliminar
  33. Yo quiero un gobierno tripartito de Vidal, Giner y Cortés. Fuera los demás.
    Viva el tripartito salvador!!!

    ResponderEliminar
  34. Que por em fan els SALVADORS!!!

    ResponderEliminar
  35. La meu opció per votar al Bloc les pasades eleccions fou perque pensava que eren unes persones de principis clars i concrets.

    Eixa concepció hem va cambiar quan despres de les eleccions i la super campanya "ADEU PP" ( ahi va el linc per si ja no t'enrrecordes: http://www.youtube.com/watch?v=Bd6_EH3KbsM)
    va i el la meitat dels pobles on definitivament ja s'havia acabat amb el PP va i el bloc fa qualició(sense més lluny Favara).

    No ho entenc, hem dius que anem a fer fora al PP per a fer un nou govern d'esquerres, anticorrupció...etc, i ara va i resulta que va el bloc i hem diu, no els votes que ja els votaré jo.

    Pues home, pa que els votes tu amb el meu vot, els vote jo directament.

    ResponderEliminar
  36. Això no t'ho creus ni tu que votares al Bloc.
    Voteu a qui voleu, però no ens vingau amb monsergues de si jo votaré a este o a aquell no, que som majorets per saber que farem. No ens adoctrineu, que fareu l'efecte contrari.
    I repetisc, això que votarés el Bloc, ni de conya t'ho creus tu. Com jo vaig votar al PP.

    ResponderEliminar
  37. És intelectualment molt difícil passar del Bloc al PP.

    ResponderEliminar
  38. veus, ja han eixit les cotorres.
    pero ací no en censuren pero a la cotorra si, ja saps perque lo del PP, pa picarte tio de la vara

    FIRMAT PACA LA VACA

    ResponderEliminar
  39. També és intelectualment molt difícil que PACA LA VACA vote alguna cosa que no siga PP.

    Aquest Bolg dona molt de joc per a experiments sociològics i psicològics

    ResponderEliminar
  40. JO TAMBÉ SÓC PACA DE LA VACA14 de abril de 2011, 15:23

    TIO DE LA VARA: dedica't a tocar la flauta i deixa de pegar varaes.

    Cadascú és lliure de canviar el seu vot, jo sóc un altre PACA DE LA VACA, com tu ens has batejat, també vote PP a Tavernes per primera vegada perquè "intelectualment" crec que és la milllor opció. I no penses que canvie del Bloc al PP, no senyor, que hi ha més partits!!

    Tu tens un Somni, una utopia, jo sóc REALISTA

    ResponderEliminar