viernes, 1 de abril de 2011

QUANT ATAQUEN ÉS PER...TINDRAN PORETA?

Hi ha un blog a Tavernes que és la Cotorra de la Vall. Divendres publicava una nota on apareix la foto de la burreta Maria, que està al parc de la piscina, i la Cotorra l'anomenava LA VIDALA en clara referència al cognom de l'alcalde de Tavernes....és trist que un mitjà siga notícia, i més encara per faltar a una personalitat política. El ventilador naix amb vocació crítica, de dir notícies i comentar la política local, però mai ens atrevirem a insultar a un representant polític. Podrem qüestionar coses com ara:
-Per quin motiu Manolo Vidal, del PP, ha canviat tan la seua llista llevant-se a pesos pesats?Per què tanta gent nova?.
-Per què dimitix Jose Garcia de la junta local fallera per anar de número 5 al PSOE i Carmen Canet no dimitix de la presidència de les confraries?
-Per què les fotos de la Cotorra de la Vall de l'acte de presentació del Bloc són les mateixes que les que hi ha en la pàgina del Bloc de Tavernes? Perquè són lo mateix.
-Per què EU no diu res de Cándido, que és el seu regidor?
-Per què altres partits nous li han guanyat terreny a Iniciativa per Tavernes?
-Per què l'associació de comerços de la platja s'ha desvinculat d'Alternativa per Tavernes?
-Per què ningú sap qui encaçala Gent per Tavernes?
JA vegeus, el nostre ventilador escampa per a tots, no com la Cotorra que és afí al Bloc Nacionalista i ho nega i a més falta al respecte ¿eixe és el talant de la cotorreria? menys formació i més educació.

7 comentarios:

  1. Ventilador, en la cotorra ja no esta la noticia a la que fas referencia.

    ResponderEliminar
  2. Tot el mon sap qui es la cotorra, igual que tot el mon sap que Candido esta amb iniciativa per tavernes.
    Tu de quina corda eres ventirlador?

    ResponderEliminar
  3. Home, lo de les fotos del BLOC i la Cotorra és perquè s'enviaren fotos i nota de premsa a tots els mitjans de comunicació. Si el levante i las províncias hagueren tret foto, també traurien les mateixes fotos.

    ResponderEliminar
  4. al ultim anonim: les fotos del bloc nacionalista i la cotorra son les mateixes perque es un montatge, les tenen els dos...no maregeu a la gent COTORRA=BLOC NACIONALISTA i han estat amagantho molt de temps fent una guerra fosca contant mitjes veritats. ara els han descobert i eie talante conciliaor que volien s'ha vist que es una farsa

    ResponderEliminar
  5. Quan faig aquest comentari pot ser un poc molest però també crec que es un tema prou interesant que s'hauria de tractar i veure que pensa la gent del poble. Es correcte ser president d'una associació o entitat i presentar-se per una candicatura?.... Tots sabem que amb la llei en la ma si que ho es, però moralment??? "he aqui mi gran dilema!!!!

    ResponderEliminar
  6. Un consell ventilador.

    No vullgues guanyar-te el qualificatiu d'independent simplement diguent-ho. Demostra-ho dia rere dia!

    No et defineixques per negació de La Cotorra.
    Seràs el que seràs segons el que faràs!
    I a La Cotorra li passa el mateix.

    Cada vegada que critiques la Cotorra, que és un missatger, per a mi, poses en dubte la teua independència. Cal parlar del que diuen els protagonistes, no del que diuen altres que parlen dels protagonistes.

    Ventilador, es nota que acabes d'eixir de l'ou i has de demostrar que el teu ou no tenia amo.

    ResponderEliminar
  7. Hay que cargarse a manolo

    ResponderEliminar