domingo, 3 de abril de 2011

AJUDEU-NOS EN LA MANCOMUNITAT


No és una notícia, és una petició d'informació. ¿Algú ens pot aclarir que passa amb la Manomunitat de la Valldigna?
es diu que econòmicament està mal, també es diu que Simat i Benifairó, que son nacionalistes, no han pagat la seua cuota. Que volen desfer-la?. Es diu que Esquerra Republicana de Tavernes la critica i proposa refer-la o desfer-la...preguntem, tot açò és veritat? algú ens ho pot aclarir...per favor comentaris seriosos i que aporten dades.Gràcies... "SAVE THE MANCO!!!" or "KILL THE MANCO"?

5 comentarios:

  1. El que jo se es que Simat i Benifairó deuen varios trimestres. Ara volen tancar la mancomunitat de la valldigna. Despres de gastar a la Creu Roja i tots els altres serveis que dona durant varios anys van i diuen que no poden pagar. Mol mala gestió per part dels governs de Simat i Benifairó pero que no arrastren a la Manconmunitat.

    ResponderEliminar
  2. Pero, per a què volem la Mancomunitat? Ara per ara és una despesa innecessària.

    O li donen contingut de pes o val més tancar-la i estalviar diners.

    ResponderEliminar
  3. La mancomunitat te moltes possibilitats. Si no som capasos de voreu estem venuts.
    Siga com siga el que no hem pareix be es el que han fet als pobles del costat ara despres de no pagar van i diuen que ja no aprofita.

    ResponderEliminar
  4. Clar que té moltes possibilitats. Però, per desgracia, en la història de la Mancomunitat sempre ha estat Tavernes (que paga més que els altres pobles) qui primer ha capat les possibilitats de la pròpia Mancomunitat, deixant-la com a florero per a les fotos. A més a més la Mancomunitat ha estat poc transparent.

    Com que no hi ha una llei de Mancomunitats, tot és pur voluntarisme de qui mana, i si m'interessa bé i si no m'interessa no juguem.

    EL PROBLEMA DE LA MANCOMUNITAT ÉS LA INCOMPETENCIA DELS POLÍTICS.

    ResponderEliminar
  5. Que algú m'explique per a què serveix la Mancomunitat?
    No pose en dubte les possibilitats, que en té moltes, però la miopia municipalista impedeix que es converteixquen en realitats.

    ResponderEliminar