martes, 5 de abril de 2011

TAVERNES VOL ATRAURE A LES CARAVANES

Hem llegit en els diaris que Tavernes va a disposar d'una zona per a caravanes junt el parc del Mollo, en la Goleta i fer de la Vall un punt europeu del caravaning. Aixo vol dir que alli es posaran tomes d'aigua perque les caravanes s'abastisquen i tomes on poder buidar els diposits d'aigües brutes de les autocaravanes. Tambe es posara mobiliari urbà (banquets...) i arbres.
Ens agrada la idea, i mes si ens diuen que l'execucio de les obres son inminents.
Afirmen que senyalitzaran esta zona.
En altres llocs s'obsequia als de les caravanes amb un lot de productes de la zona i guies per coneixer els voltants d'on estan els turistes.
Tot molt be...pero caldra ser previsors. No es fer l'obra i avant, s'haura de cuidar la zona, dur un manteniment (posar contenidors pel fem, agranar el parking, reforçar la vigilancia, posar un panell de telefons i zones d'interes en diferents idiomes...). Vinga va, caravanes a la Vall!!!Welcome to Tavernes!!

8 comentarios:

  1. Hola! Un consell!
    Com a mitjà de comunicació que sou, de cara al públic, i a més en valencià (cosa que m'agrada) i del poble, no estaria mal que intentareu escriure un poc millor. Fa mal a la vista. Perdoneu les molèsties.


    PD. No sóc del Bloc :)

    ResponderEliminar
  2. Despres diuen que el govern no ha fet res a la platja. La gent oblida molt pronte, la carretera, els accesos a la platja, els parcs, el colector de la avenida, les aceres, la avenida i ara un parking de autocaravanes. Encara no he sentit res del que faran els partits estos que han aparegut. Nomes criticar pero no aporten res.

    ResponderEliminar
  3. Moltes gracies per el consell. Procurarem millorar. No hi ha res que perdonar, no es molestia.

    ResponderEliminar
  4. aixo tenen que fer, ordenar un poc eixe desastre.Estes persones es poden deixar molts diners aci. Ja era hora.

    ResponderEliminar
  5. Tu parla en els que viuen en la plaja a vore que el diuen si estan contents o no.

    ResponderEliminar
  6. Jo soc autocaravanista i de Tavernes i ja era hora que deixaren de tractarnos com a "Gitanos", eixe antic mite. Som persones que ens agrada viatjar d'una altra manera.
    I et puc dir que sols per a comprar una Autocaravana, fa falta tindre diners, mes que alguns que van de Hotel. Si l'ajuntament sap administrar-ho, es una font d'ingresos mes. A falta d'hotels a la platja, hi haura que buscar alternatives.
    La guitarra y la foguera, ja no es una realitat.

    ResponderEliminar
  7. No espereu massa coses que els parkings. Perque a platja un parking es arrancar els tarongers d'un hort i omplir-lo de saorra, i s'aprofita per a portar a cagar els gossos. I al poble un espai per a practicar atletisme és una acera de terra on també porten a cagar els gossos.

    ResponderEliminar
  8. A vore si d'una vegada entenem el que significa diversificar el turisme?

    I a vore com fan l'espai per a les caravanes perquè és veritat que els parkings de la platja són patètics i polssosos a més no poder.

    ResponderEliminar