miércoles, 6 de abril de 2011

JA ET TENIM COTORRA!!!

La cotorra de la Vall, ahir publicava que aconseguia 1286 pagines visitades, pero sols 399 visites...açò en 2 anys...Sabeu quantes visites va tindre ahir el Ventilador?  338!!! en una setmana...a este ritme més que una Cotorra serem un reactor de sis marxes jajaja.
La gent vol veracitat i ací està. Tot el que publiquen es veraç i la gent té llibertat per opinar. Gràcies a tots pel recolzament i seguiu escampant el ventilador...el blog de moda

19 comentarios:

  1. Això de les visites és la novetat i l'època d'eleccions Ventilador. T'ho hauràs de "currar" Ventilador perquè la cotorra serà el que serà però s'ho treballa de valent.

    Molta sort! (I, sincerament, espere que continues existint després de les eleccions)

    ResponderEliminar
  2. I damunt les xifres que dones de La Cotorra no son veritat. Cal que lliges de nou les dades perquè eren d'un dia, no de dos anys.

    ResponderEliminar
  3. Vitality estem dacord amb tu. Que la cotorra seu curra es ben cert i tenen tots els nostres respectes. El que passa es que nosaltres no volem estar casats amb ningu. Encuant al anonim que parla de dos anys, hens referim al resultat de dos anys treballant.

    ResponderEliminar
  4. Sóc l'anònim d'abans. Tu has dit i està ben clar en la noticia que eren dades de dos anys i vinc de llegir allí i està ben clar que són d'un dia. I que eren un nou record per eixe blog.
    Que no el cases amb ningú, no és motiu ni vol dir que manipules les xifres i a més fent burleta, i mes quan allí estan ben clares. A mes hi ha un contador de visites. I el pot consultar tot quisqui.
    Si no hi ha rigor, al final açò ho prendrem a xirigota. I ja tenim prou xirigotes en els partits pegant-se uns a altres.

    ResponderEliminar
  5. Hem suprimit un comentari. En la seua primera part ens demanava que perque no tenim un contador de visites.
    La veritat es que perque no sabem com es posa. El ventilador no esta juvilat i no pot estar tot el dia jugant a fer una realitat paralela.
    De totes maners no s'ha publicat el comentari per la segona part on realitzava acusacions que faltaven al respecte. Recordeu, moderacio en les paraules

    ResponderEliminar
  6. Censura, ventilaor? Una Cotorra més en els blogs de la Vall. Anem apanyats entre ventilaors del PP i Cotorres bloqueres.

    ResponderEliminar
  7. responent a l'ultim comentari. Voste diu que som del PP, i altres blogs del Bloc. si fora aixi al ventilador trauriem tots els comunicats del pp i no n'hem tret cap. No acuse, ja vam dir que som un blog plural (hi ha comentaris de tot tipus). No ens casem en ningu, els fets parlen, ací opina qui vol amb rspecte.

    ResponderEliminar
  8. tranquilo Ventilador, gente como la que te acusa va de progre y luego no aceptan una opinion que no sea la suya. Tu sigue así, vas muy bien. Estos que te acusan solo piensan: o estas conmigo o contra mi.
    Muy tolerante si señor

    ResponderEliminar
  9. Hem hagut de suspendre altre comentari per atacar amb falsetats i formes indegudes al Ventilador. REPETIM heu de ser respectuosos.

    ResponderEliminar
  10. Respecte també es no faltar a la veritat ni manipular-la per presentar-la a la gent, i crec que això no ho fas, ventilador.
    També es respecte no menysprear els altres grups d'opinió, i pense que tampoc ho fas, doncs em sembla que t'agrada "atacar" subtilment la cotorra i alguns partits polítics que es veu que no t'agraden, i crec que la idea de fer-ho així, des d'una falsa independencia política, t'ha semblat útil i pot ser ho siga, però es covard i poc elegant, inclus m'ha paregut en alguna ocasió que faltaves al respecte.
    Recomane a la gent que no crega mai el que senta o llija al 100%,ni tan sols al 50% (en aquest i en qualsovol blog),a la realitat sols s'arriba parlant i escoltant gent amb diferent visió i contrastant. Si s'ha dit que la cotorra está lligada a algun partit, no es menys cert que tu, ventilador, també ho estàs. Els ocells que es veuen al fons de la web son gavines no?

    M'agradaria que no borrareu el comentari, la meua opinió no t'agradarà, tinc costum de ser molt crític, però he segut respectuós. No obstant, ja tinc experiència comentant en blogs, i se com funciona ací la llibertat d'expressió, amb la qual cosa no espere massa.

    ResponderEliminar
  11. Amb tot el respecte Ventilador, que vols dir quan escrius?

    "El ventilador no esta juvilat i no pot estar tot el dia jugant a fer una realitat paralela".

    Faig un esforç per no entendre el que el meu sentit comú m'indica que he d'interpretar amb les teues paraules.

    Perquè si és així, eres el primer que no acompleix allò que exigeixes (respecte als demés).

    Si has decidit posar en marxa un blog com aquest, has d'estar disposat a rebre crítiques a la teua gestió; perquè supose que no pensaràs que eres perfecte?

    ResponderEliminar
  12. Ventilador no faces cas, vas per bon cami.aci alaben i cobren tots, els de dalt i els de baix, els del nord i els del sud. aci hi ha llibertat, en altres blogs no m'ahn publicat ni un comentari i eren educats.
    li has xafat la guitarra a mes d'un

    ResponderEliminar
  13. No entenc massa el que diu l'ultim anònim:
    "Ventilador no faces cas,..."

    Ser educat no és dir, soc educat! Cal ser educat de veres!!!!

    ResponderEliminar
  14. A mi em mosqueja el títol d'aquest apartat
    JA ET TENIM COTORRA!!!
    El sentit del Ventilador és competir amb la Cotorra?
    Jo he vist poques mentides a la Cotorra. Argumenten molt bé i, encara que la línia editorial està molt clara (Bloc) justifiquen documentalment la majoria de coses que diuen.
    Jo ací, de moment, estic llegint moltes afirmacions sense base documental, i moltes d'elles, fins i tot sense trellat.
    Però la llibertat d'expressió és això, i l'obligació de la gent és comparar, analitzar críticament i decidir què creure i què no creure.

    ResponderEliminar
  15. Crec ventilador que l'Anònim que diu que "li has xafat la guitarra a mes d'un" es referia a la gutarra de Peret.

    ResponderEliminar
  16. Està clar que la Cotorra és afí ideologicament al Bloc, cosa que mai no han negat, però mai hem vist la sèrie de atacs personals (no polítics)com ací hem vist, i a persones que no tenen càrrecs publics, cosa més greu.
    Ventilador, tu eres l'amo i dirigeixes el blog, fes el que vulgues, però no és eixe el camí. Es pot ser critic amb els partits i els dirigents des del punt de vista polític però no des del humà i particular. Això es pot tornar en contra teua.

    ResponderEliminar
  17. ¿Que la cotorra no ha atacado?!! efectivamente, no ha atacado a los del Bloc pero ha insultado a todos los del PP. La cotorra es todo lo contrario a la imparcialidad y a la veracidad...cuenta las cosas como le convienen y engaña a la gente, pero tranquilos que todos sabemos quien esta detras de ella y son la retaguardia de los nacionalistas de Tavernes.
    El ventilador tiene a favor y en contra de todos los partidos, sigue así y no hagas como otros

    ResponderEliminar
  18. La Cotorra no ha insultat ningú del PP. I si que fa crítiques POLITIQUES de la gestió del PP, perquè els regidors i les seues actuacions publiques com a tal son criticables i fiscalitzables.Criticar no es insultar.

    Però mai he vist en La Cotorra clavar-se amb familiars de regidors. I ací sí. Qui modera este blog nomes havia de consentir la critica política.
    Jo ara també podria dir algunes coses sobre negocis familiars de molts regidors del poble, però estaria pecant del mateix. I no ho faré.

    ResponderEliminar
  19. Quan estic llegint això de que qui està darrere la Cotorra "son la retaguardia de los nacionalistas de Tavernes"

    em sona a una mescla d'AMAR EN TIEMPOS REVUELTOS i EL CAMAROTE DE LOS HERMANOS MARX.

    Menys "Salvame Deluxe" i "Gran Hermano" i més cultura amics.
    Llegiu més llibres i tots els periòdics (no sols els que conten allò que voleu escoltar).
    Perquè criticar amb fonament, justificant la veracitat d'allò que es critica es bo per al poble i per a la democràcia.

    Jo no he vist a la Cotorra en 2 anys publicacions tan faltones com algunes del Ventilador en el poc temps que porta.

    ResponderEliminar