viernes, 29 de abril de 2011

JA COMENÇA EL CARRIL BICI

El Levante publicava hui que Tavernes ha licitat el carril bici en el sector que va des de l'entrada de la mar fins el camí Reial.
És quasi un quilòmetre on es farà un carril de vora dos metre i mig d'ample per on podran anar les bicis o la gent a passejar.
Les obres costaran més de 200.000 euros i les farà una empresa de la localitat.
Segons hem pogut saber per fons municipals, este és el primer tram del carril bici, a més també es farà el tros que va del poligon el Golfo a Las Cinco Hermanas en este mateix projecte.
En els ultims dies s'ha començat el Parc del Cantalot i ara el carril bici.

21 comentarios:

  1. Vaja quina casualitat que ho facen ara... Els dos metres i mig serà per a la vorera i el carril bici? Un poc estret, no? Tindrà arbolat?

    ResponderEliminar
  2. Començar, començaran moltes coses, sobretot en època d'eleccions.

    Quantes coses comencen en època d'eleccions!

    Però acabar?...per acabar passen anys i anys i anys...

    Jo opine que això de començar obres en vespres d'eleccions és un frau (mane qui mane ací, en Gandia, en Madrid o en Oslo), demostra la incompetència del governant i hauria d'estar prohibit per llei.

    ResponderEliminar
  3. Massa coses copiades del Bloc. Això ho van proposar els "Jordi Boys" dins del pla Zapatero i el PP no ho va voler ni considerar.
    Que a cas venen eleccions?

    ResponderEliminar
  4. Mirant la eficiència, es podrien programar les coses millor.

    Perquè és objectivament més necessari el carril bici del poble a l'estació (molta gent jove pujaria la bici al tren) que el de l'entrada de la mar fins el camí Reial (utilitat més limitada i estacional).

    Crec que és un obra electoralista més en la línia que ens té acostumats el PP de Manolo.

    ResponderEliminar
  5. Vaig a posar-li un poc de sentit comú a este tema:
    1r.- Respecte al carril bici del poble a l'estació:En el projecte que ara comença també està inclòs un sector del poligon on està l'estació fins Borderia i en borderia hi ha dos opcions, o vas per la carretera que és ampla o vas pel camí de darrere Tabervall que no té trànsit.Per tant, es podrà anar amb bici fins l'estació sense problemes.
    2n.-Respecte a que es va demanar el carril bici en el plan-E: S'ha fet el carril bici i a més s'han fet les obres del plan-E, per tant la gestió ha sigut eficient.
    3r.-Que el carril bici és copiat?tots els partits han parlat del carril bici, per tant no és un projecte exclussiu de ningú.
    M'agrada, a mi i a la majoria de gent, que es faça el carril bici i amb este projecte ja està quasi tot acabat a falta de vore com es fa pel pont del tren, que és difícil perquè caldria ampliar-lo.

    ResponderEliminar
  6. Una vez más, palabras y palabras de crítica, pero es el PP quien lo ha hecho posible. Esto me recuerda al cuento de la hormiga y la cigarra.
    Unos cantan y no trabajan, simplemente critican y otros, sin responder a nadie ni crispar siguen trabajndo y haciendo proyectos.
    Por si no ha quedado claro, la hormiga sería el PP y la cigarra (os lo podeis imaginar)

    ResponderEliminar
  7. De contes i històries.
    De segur que si avui explicaren els del Bloc que entenen per l'enginyeria social ho portarien quasi totes les formacions en el seu programa. Però a mi personalment m'agrada que ho diguen, ja que es un viver d'idees. I sobretot, pense que no creem mal necessaris com esta passant en les politiques laborals i els respectius retalls socials, sino més bé, el bé necessari per a Tavernes. Però enentengam que es el projecte d'un equip de treball de fa més d'un any que el té acabat. Altre per tant, entenc que la cigarra, que diu el nostre amic Capità Tavernes, no va pel Bloc. I li ho puc ensenyar a qui vulga, programa, concrecions etc. Ja no parle de propostes concretes fetes a la legislatura municipal que acabem, i de com hi ha un responsable per area de govern municipal.
    El mateix que han estat anant als plens com a formiguetes, no sols els regidors, sino els responsables d'agarrar les notes per a discutir. Una altre tant,com estan treballant dia a dia, tot i sabent que ens costa molt més que altres que tenen tele i premsa.Com agilitzem la imaginació per intentar arribar als nostre veinat com en el Ventilador. En politica diuen que el poderós sempre traeix, i ens assusta contar-ho per escrit fins que arribe el moment per la traició, que no es per supost la crítica, sino més bé l' afusellament d'idees sense respecte a l'altre, sense peu de pàgina explicant d'on ha agafat la idea. I exemples de traició, ben entesa, molts per l'economia de Tavernes.Ultim tant, de nou, el Bloc de Cigarra, ni cigarret, res.
    Cadascú té l'oportunitat que ens brinda el Ventilador per a defensar-se.

    ResponderEliminar
  8. Respecte a Tartarin: 200.000 euros que havera pagat el Plan E i no el poble. Tots els partits han parlat però la proposta era clara: Dins del primer Plan E, que es va repetir despres en el segon. I a mi em te sense cuidao qui ho proposa: 200.000 euros mes al deute.

    Rspecte al Capitan Tavernes (¿el mateix que Tarantin en castella?) el PP no ho ha fet. Ha sigut l'ajuntament de Tavernes. Ja seria hora que diguerem les coses pel seu nom. Un partit pot proposar, però fer ho fa l'ajuntament.

    ResponderEliminar
  9. Per a Tartarin.

    No confundisques el sentit comú amb la teua forma (respectable per suposat) de vore les coses.

    Les coses es poden fer des de bé a mal amb diversos nivells entremig.

    En primer lloc, aclarim les coses.

    Un carril bici no és un camí amb poc de trànsit (per allò del camí darrere Tabervall). Un carril bici està reservat a les bicicletes.

    Mai es podrà publicitar (a efectes de promoció turística per exemple) el camí per darrere de Tabervall ni tan sols com adequat per a bicis, perquè en cas d'accident l'Ajuntament s'arrisca a una querella. Això sí, podria fer-se el carril bici pel camí darrere de Tabervall.

    Dirigir a les bicicletes per darrere Tabervall es un parxe. Un carril bici del poble a l'estació és això: un carril bici que té el punt d'eixida al poble i el d'arribada a l'estació.

    En quan a l'exclusiva de la idea, crec recordar que fa més de 20 anys que els ecologistes plantejaren la idea de connectar amb carril bici tots els pobles de la Valldigna, l'estació de renfe i la platja de Tavernes.

    ResponderEliminar
  10. Totalment d'acord Vitality el tema del carril bici ve d'anys. No crec qwue siga l'autoria en si i per si allò que importa, sinó que es proposa dins del Pla E i el PP ni cas, es torna a proposar dins del pla 2E i el PP ni cas i a l'any, i en eleccions, dediquen 200.000 euros per a propostes que es van rebutjar mesos arrere i que les pagava el pla E.

    ResponderEliminar
  11. Esta vegada no val dir que el govern esta fent coses ara al final. Porten 4 anys fen ne sense parar. ahi estan fetes.

    ResponderEliminar
  12. Efectivament. 4 anys fent-ne de coses perquè havien d'ocupar amb algo els diners dels dos Plans E, els pocs que han vingut del Pla de Camps i unes quantes coses de la Diputació.
    Tot el que ha fet l'ajuntament(no el govern) ha sigut amb diners dels Pla Zapatero, Camps i de la Diputació. Amb diners propis no n'ha fet cap, no ha dedicat cap euro a inversions.
    O siga, ha fet obres perquè havia de complir el tramit de gastar les subvencions. I no hi ha res mes.
    I obres de l'ajuntament, no del govern.

    ResponderEliminar
  13. Jo opine igual. No compren perquè el govern d'un poble te que apropiar-se i fer seues les obres que programa i executa l'ajuntament.
    L'ajuntament són tots.
    Jo en els cartell veig que posa Ajuntament de Tavernes i no PP de Tavernes, o PSOE de Tavernes o Bloc de Tavernes.
    Crec que els projectes són de tots, i cadascu te que assumir i fer la part que li correspon: uns executar (govern) i els altres fer propostes alternatives o buscant les pegues, que per això es diu "oposició".
    Ara, no sé perquè em dona la impressió que tindrem llibre electoral on el govern municipal s'apropiaria com a seues de les obres inclus de les que hi ha fetes amb els diners de Zapatero.

    ResponderEliminar
  14. el ajuntament el gestiona el govern. Per un altra banda, crec que els recursos dels plans estan gestionats per el govern, el cas es que esta ahi fet. Els diners de diputacio son gracies a les gestions fetes per el nostre govern o el ajuntament. Qui tu prefereixques.
    Per ultim jo si que vec moltes obres fetes amb presupost municipal. Si mires el capitol de inversions del presupost, que esta en la web, ho podras vore. Puc asegurarte que hi ha moltes. desde colectors, a arreglos en escoles, sostre de la esglesia i un molt llarg etc..

    ResponderEliminar
  15. Tambe te merit fer totes les obres sense els diners del ajuntament. Aixo si que es gestionar be un ajuntament. L'alcalde no ha parat d'anar a demanar inversions per tavernes. Els tallers d'ocupacio que estan donant tanta feina, que han vingut a soles?. I tantes altrs obres que han estat fetes amb ajudes de conselleria i diputacio. Penseu que tavernes es new york, que amb els recursos que te podria fer tantes coses?. O deguem anar a qui siga per conseguir lo millor pel nostre poble?

    ResponderEliminar
  16. Es parla massa de fer coses, però còm es fan?
    Tard, i massa vegades mal.

    Les mesures d'accessibilitat es fan fent parxes a les coses mal fetes (no fent-les bé des del principi). El parc dels animalets és pura improvisació i allò dels animalets a les gàbies una salvajada en els temps que corren.

    L'estil és el mateix de sempre. Abans de les eleccions treure les màquines al carrer. El passeig de Colon es va completar reservant obres per a demostrar immediatament abans de les eleccions, en 3 eleccions seguides, que es fan obres.

    ResponderEliminar
  17. Tot es subjectiu, hi ha gent que sols mira les 5 pates al gat. Mentres hi han altres que no tenen prou hores al dia per poder traure la nostra ciutat. Lo ideal seria que totes les obres hagueren acabat fa 3 anys, pero jo se lo costos de temps per fer qualsevol obra o penses que seria millor contratar sense fer concurs? Respete la opinio d'anonim a les 07:53 ara be, estic prou content per que crec que la nostra ciutat eata quedanse prou bonica

    ResponderEliminar
  18. Algú ha dit que: Respete la opinio d'anonim a les 07:53 ara be, estic prou content per que crec que la nostra ciutat eata quedanse prou bonica

    Un que no xafa el poble o només el centre. Ara que venen eleccions, ajuda a repartir paperetes de vots. Sobre tot de la part alta. I sabràs el que és el poble.

    Algu ha dit: Si mires el capitol de inversions del presupost, que esta en la web, ho podras vore. Puc asegurarte que hi ha moltes. desde colectors, a arreglos en escoles, sostre de la esglesia i un molt llarg etc..

    I un altre: Tambe te merit fer totes les obres sense els diners del ajuntament. Aixo si que es gestionar be un ajuntament. L'alcalde no ha parat d'anar a demanar inversions per tavernes.

    Crec que son més les obres que falten a posar en la web i que fan mes falta que les que hi ha.
    I sort que ha vingut Zapatero y dos plans E, que sino... ni un torrat!
    ¿Tant bé que gestionen, i si ho han aconseguit tot de fora, d'on ixen els 20 milions de deute al coll? No quadra.

    ResponderEliminar
  19. Mare meua... com hi ha gent que s'atreveix a dir "i sort que vingut Zapatero"??!!!

    ResponderEliminar
  20. Quina xapusa!!! Es fa un carril entre la platja i el Camí Real, on no fa falta perquè l'arcen és gran i es pot anar amb bici sense problemes, però entre el Cami Real i l'estació, amb dos circunvalacions i un pont, on no hi ha arcen, i és totalment perillós per a bicicletes i transit en general aci no s'actua. Quina xapusa!!
    I damunt que els coste 200.000 euros. Vergonyós!

    ResponderEliminar
  21. No digues que és una xapusa. És necessari i una bona inversió. Només pels joves que podran anar en estiu a la discoteca de forma segura i a peu ja val la pena.
    La gent podrà passejar i els ciclistes empalmaran en el camí reial sense cap perill.
    El carril bici arriba fins el pont perque per a creuar una via fa falta molt de permís. Fem ara un sector i disfrutem-lo i quan donen el permís el farem tot. Per cert, també es fa el carril bici del Golfo a Borderia, més seguretat pels ciclistes.

    ResponderEliminar