jueves, 7 de abril de 2011

EL BUS DE LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIENCIES A TAVERNES

Divendres, 8 d'abril, estarà a la Plaça de l'Ajuntament un autobús on tots podran informar-se del que trobarem a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

Per si algu pregunta...ho em vist a http://www.tavernes.es/
On també trobem que durant tot el mes d'abril es farà una exposició a la Casa de la Cultura de la Vall sobre la pedagogia i vida del mestre i escriptor Víctor Peris. Merescut homenatge.

17 comentarios:

  1. i despres diuen que este ajuntament no es meneja. encuant a cultura no para de fer coses. Enhorabona Manolo. jo si et votare.

    ResponderEliminar
  2. MANOLO, MI VOTO TAMBIEN LO TIENES, Y EL DE MI MUJER, Y EL DE MI HIJA, Y EL DE MI VECINO DEL SEGUNDO, Y EL DE TODOS MENOS UNO QUE ESTABAMOS CENANDO EL SABADO, Y EL DE UN MONTON DE GENTE QUE RECONOCE TU TRABAJO..PARA MI TU ERES EL CANDIDATO MAS SOLVENTE, A QUIEN MAS ESCUCHARAN EN VALENCIA Y EN ESPAÑA CUANDO MANDE EL PP...ESOS SON LOS QUE MAS NOS PUEDEN AYUDAR.EL PP HA HECHO MUCHAS OBRAS Y HAN SIDO MUY ACCESIBLES A TODOS LOS CIUDADANOS, SIMPRE NOS HAS RECIBIDO. ESO DICE MUCHO Y BUENO DE UN ALCALDE

    ResponderEliminar
  3. Hola soc un jove de Tavernes , i Manolo és lo que necesita Tavernes una persona solvent que en tots els projectes que fa hi ha una gran llavor de estudi i viabilitat. Estem em deuda per tu. gràcies tens el vot meu , de ma mare, de mon pare , de mon tio i els meus cosins. Ànims!!

    ResponderEliminar
  4. volia ser ironic clar... jajaja "estem em deuda per tu" !!!vo le clavat jaja no ho pilleu? si i tot super viable tant que el parking no nia qui ho gestione i la piscina una ruina ni l'acabaran ni es podra gestionar.
    Esta clar que este bloc esta dominat per el pp s'apigau que la gent esta molt farta de vosaltres es cregueu per damunt de tot?¿ pues estos nous partits encara q no volgau van a llevarvos la majoria. alee!! sabuts!

    ResponderEliminar
  5. Enhorabona per la iniciativa.
    Ja feia falta un lloc on s'informara sense censurar i/o modificar els comentaris que no són afins com fa la Cotorrra.
    Segur que supereu al Blog sectari de la Cotorra.
    Una pregunta:
    Per que vosaltres sou un blog i la Cotorra un bloc?

    ResponderEliminar
  6. Ahm estàs reconeixent que els comentaris que van per la linia de fer crítica al PP. no són afins? molt bé ahi t'has delatat. Tranquils el primer pas és reconeixer-ho. Aneu per bon camí.

    ResponderEliminar
  7. En valencià s'ha adoptat espontànimanet el nom bloc (blog també s'accepta). Bloc és una adaptació fonètica de la denominació anglesa blog i respon, alhora, a una imatge metafòrica del terme, ja que el concepte es refereix a una pàgina web que funciona com una mena de bloc de notes.

    ResponderEliminar
  8. Crec que les declaracions de vot al blog (JO LI VOTARÉ A MANOLO, I TAMBÉ LA MEUA DONA I...) firmades per Anònim, per "Cesar Borgia" o per "Harry el Sucio" sobren.

    Perquè darrere podria estar Manolo Vidal, la seua família o els amics del bar. O si algú declara votar a Jordi podria estar el propi Jordi. I treballans'ho una mica pot apareixer la mateixa persona diferents vegades amb diferents identitats virtuals.

    És perdre espai. Perquè finalment cadascú votarà a qui vullga. I PUNTO!

    ResponderEliminar
  9. ESTIC ALUCINAT!
    QUE VINGA UN BUS PER PROMOCIONAR LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES TÉ LA CATEGORIA PER A DIR QUE ES FAN COSES? I CONSIDEREU AIXÒ UN ESDEVENIMENT CULTURAL!
    TAN MAL ESTEM DE CULTURA (GENERAL)?

    ResponderEliminar
  10. abans de opinar sobre si ha cultura a tavernes deuries informate de totes les actuacions que es presenten mensualment. Si hovegeres no diries aixo

    ResponderEliminar
  11. Jo el que vec es que aci hi ha molta gent que no respecte ni vola al seu poble. Que manera de desprestigiar tot el que es fa al poble.

    ResponderEliminar
  12. Voler el poble és acceptar tot el que diga qui mane?.
    SEGUEIXC LA PROGRAMACIÓ DE CULTURA I HI ES FAN MOLTES COSES, ALGUNES MOLT INTERESSANTS PERÒ,

    TIRAR FLORS PER UN BUS PUBLICITARI? En fi, què voleu de vos diga?

    ResponderEliminar
  13. este cap de setmana tens dos gales, dos exposicions, un concert, un autobus, trotecents partits, taula redona...un fum de parcs on pasejar...et pareix poc?
    semana pasa teatre, musica pel carrer...
    es cert, no fan res, pero de bo per la tele perque a tavernes tenim de tot.

    ResponderEliminar
  14. Xe tu, estic vivint a la cuna de la cultura i no m'havia enterat.

    Els botellons de la zona de Malta també estan inclosos a la programació cultural?

    ResponderEliminar
  15. Tu veus com no et pareix res be del que es fa. Primer dius que no es fa res i ara davant de la evidencia ixes per peteneres parlant del botello. El cas es tirar a Tavernes per terra. Aixo es el que voleu els del bloc.
    Com vius per la zona de Malta nomes timporta el que passa baix de tacasa.

    ResponderEliminar
  16. Jo no vixc a la zona de Malta, vixc a la Txexènia del Cantalot. In no soc del Bloc, SABUT!

    ResponderEliminar
  17. Ací, si critiques alguna cosa et diuen que eres del Bloc.

    ResponderEliminar