viernes, 15 de abril de 2011

L'AJUNTAMENT CEDIX NOUS LOCALS A CARITAS

En una web de la zona s'indica que l'ajuntament cedirà uns locals a Caritas Interparroquial perque oferisquen un millor servici.
En els temps on estem, Caritas es més necessaria que mai i aten a 200 families sols a Tavernes.
Els locals estan en la urbanització Vergeret i son els baixos del bloc d'edificis de vpo. Tenen més de 300 metres quadrats i en ells esta entitat catolica durà a terme programes per alfabetitzar immigrants, acollida de families, guardaroba i economat. Proximament s'afegira promcio social i ocupació, pastoral de la salut, drogodependència i animació i juventut.
L'ajuntament va firmar un coveni de 10.000 euros per ajudar a Caritas i en l'assamblea que va fer Caritas fa uns dies l'alcalde Manolo Vidal va anunciar que cedirien estos locals.

4 comentarios:

  1. Està molt bé això. Un 10 per a l'ajuntament. Però això ja fa temps que es va dir i es anunciar. No vull pensar que es diu de nou perque venen eleccions.

    ResponderEliminar
  2. El Ajuntament sempre ha estat al costa de carites.Enhorabona.

    ResponderEliminar
  3. JO PENSE QUE AÇÒ ESTÀ MOLTE BÉ. PERÒ EL BOMBO SONA MÉS FORT PER LES ELECCIONS

    ResponderEliminar
  4. Si parles amb algu de Caritas voras com et diuen que el localet de Papa juan XXIII que els semblava enorme en setembre se'ls ha quedat menut en un tres i no res, per l'augment de demanda de serveis. Ara o d'ací 3 mesos a mi em té igual, sempre és una bona notícia.

    ResponderEliminar