martes, 26 de abril de 2011

LA POBLACIÓ IMMIGRANT SERÀ POC RELLEVANT EN LES ELECCIONS

Hui en la premsa ens parlen del número de immigrants que podran votar en les eleccions municipals del 22 de maig. La veritat és que ens ha sorpres que la quantitat siga tan baixa.
A Tavernes hi ha 13.468 persones que podran votar. D'eixa xifra 111 són immigrants, lo que representa el 0'8% del cens total.
A La Safor la mitja és del 3'6% d'immigrants del cens total. Així la xifra proporcional a Tavernes és molt més menor que a la major part de poblacions.
Ens crida l'atenció que en 2007 del cens podien votar 14.017 persones, de les que anaren a les urnes unes 10.500. Ara la xifra del cens i la gent que pot votar s'ha reduit en quasi 550 persones.

12 comentarios:

  1. M'han dit que el PSOE s'ha apropat a gent immigrant, però no els veig en la llista, què ha passat?
    Per cert, crec que és positiu acostar-se a tots els sectors.

    ResponderEliminar
  2. En matemàtiques, la magnitud aquesta es diu "mitjana" o mitjana aritmètica. "Mitja" és un adverbi de quantitat, femení de "mig", que tant agrada a certs "mitjans" de comunicació.

    ResponderEliminar
  3. Ho han deixat perdre perquè ja els tenen copats els del PP amb promeses de treball, bocada de llonganissa el dia de les votacions i coca-cola.

    ResponderEliminar
  4. Pos no habra este año fiestesita del PP con fajitas o burritos gratis y barra libre corason?

    ResponderEliminar
  5. Ja ho diu el psoe, que esta abierta a pactar con todo el mundo. Pues aixo hi ha psoe per a tots.

    ResponderEliminar
  6. La política de Papeles para todos del govern socialista no ha fet més que perjudicar als nacionals i als propis immigrants.
    Si jo fora immigrant sabria a qui no votaria, al PSOE.

    ResponderEliminar
  7. Soy una persona inmigrante y quiero agradecer al pueblo de Tavernes la coordial recepción que me ha brindado. Me he integrado perfectamente en las costumbres de la población y ya soy uno más de ustedes, hasta SE PARLAR UN POQUET EL VALENCIA. Gracias de todo corazón.

    ResponderEliminar
  8. DE sempre m'ha preocupat la immigració i m'ha preocupat que al ventilador eixirà aquesta anotació informativa pensant que es un tema de pobressa més que tenim al poble i ocm l'anavem a tractar. Sembla que al ser pocs el votants, dieu que 111 no val la pena fer servir la immigració com a cavall de batalla. Me n'alegre pel meu poble. Però cal recordar que ens estem acostumant al que en altre temps era tindre esclaus i voreu com una societat normal. La pobressa sempre serà un aml social que hi haurà que abordar. La solució es treball i cobrar com els d'orige, i que podem dir com esta el treball i ocm en temps de crisi tan forta hem de preparar-nos tots i totes les candidatures al que demanava Aldoux Huxley " les npostres institucions son la falta d'amor organitzada". No es poden resumir en xifres el patiments que estan sofrint les persones immigrants ni les de l'atur. Igual dona la final 4 milions que 5. Els europeus necessitem atendre a la gent siguen els que siguen. Es com quan anem al metge i ens diuen que no poden estar més amb nosaltres perquè hi ha llista d'espera. M'agradaria vore eixe especialista en medicina si tinguera ell l'enfermetat. I mira que estic content amb la forma d'amor que va tractar donant-li temps a la mort de la meua mare els metges de Tavernes. Per tant atenció amb el percentatge per a la seua atenció, si els hem posat a les llistes o no. En definitiva hi ha persones que han dedicat molt d'amor des de joves com es el cas de Salva Simeón, i l'atenció que ha donat a persoanes necessitades de Tavernes, al contrari que el desfortunat President Rus al respecte de les minusvalues. A mi hem preocupa més saber que ha passat per a que el cens de Tavernes haja baixat 500 persones. Ací si que necessite una explicació tècnica ja que el que hem ocmneten no ho acabe de creure. Estaven censades i ara no ho estan, les persones que internes a les residencies. Seria una falta d'amor al poble. Però es molt simple i intentarem desmentir que no es el cas. I ací es on a mi, pobre sempre, immigrant anteriorment, i pecador per ser bona persona, me se fa aigua el cervell.

    ResponderEliminar
  9. Estimat amic/ga jsantceloni al ventilador ens hem limitat a reflexar unes dades públiques, sense entrar a valorar si és bo o mal o que ha pasat, sols diguem que del total del cens és una xifra poc significant.
    Des d'ací volem deixar clar el nostre recolzament a tots els més desfavorits, independentment d'on siguen o vinguen

    ResponderEliminar
  10. mireu, tot esta molt be. Esta clar que quan una PERSONA ve a la nostra terra, hi ha que acollirla. El problema esta en el efecte reclam que hem generat. si pensem un poquet, i estas patint les penuries que pateixen estes persones jo tame vindria. El problema es quan arribes i ten adones de que no hi han on caure.
    Hi ha una mala gestio de la inmigracio i de la oferta de treball per als inmigrants. I aixo crema molt a la gent que desde els seus avis estan pagant per a mantidre un estat de benestar.
    Simplement deuria haver un ordre i un concert en la acollida per ano generar eixes suspicacies que cemencen a sentirse massa.

    ResponderEliminar
  11. Suspicàcies són els 20 euros per jornada treballada collint tanronja que paguen als immigrants?

    Quan han fet falta per fer la feina que ningú d'ací volia, no hi havia cap problema. Ara la cosa ja no va tan bé.

    Molts dels nostres pares-avis-besavis van haver d'emigrar. I les condicions amb les que es van trobar eren semblants (dolentes) als qui venen ací (l'emigració espanyola no sempre era ordenada i legal). I l'estat del benestar dels païssos receptors els va acollir unes vegades pitjor i altres millor(molta gent cobra jubilació de França, Alemanya...)

    El que està clar es que no hi ha problema si hem d'acollir a Cristiano Ronaldo, a Kakà, a Keita o al nebot ric de l'Emir de Quatar. La cosa cambia si qui ve és un negret sense nom de Nigèria.

    Per cert, per experiència personal, això que es diu que els immmigrants colapsen la Seguretat Social és un bulo que ni les estadístiques ni la realitat confirmen. I ho se perque soc treballador de la Sanitat Pública (experiència pròpia) i tinc les dades de la demanda de serveis (informació de la Conselleria).

    ResponderEliminar
  12. Estimat ventilador: sols es pel titolar. No hi ha més. La resta es aconseguir un cervell, no servei, social, que no socialista, que opere com un sistema integrat que ens oriente cap a l'altruisme, les bones obres, i els cates compasius. Si anem tots i totes en aqueixa direcció ocm van algunes persones que estan al PP no hi haurà problemes. Bon aire Ventilador.

    ResponderEliminar