sábado, 9 de abril de 2011

NOU PREUS DEL PARKING DEL PASSEIG PAIS VALENCIA

El levante comentava ahir que l'ajuntament ha publicat els nous preus del parking. Seran, 0'02 euros el minut. Comprar un abonament mensual 53 euros (iva incluit).Els propietaris pagaran un poquet menys al trimestre pel manteniment i el mes destacat, les parades inferiors a una hora seran gratis. Si son de mes d'una hota es paga la totalitat del que s'ha aparcat.
Deia el diari que amb les parades inferiors a una hora gratis es faciliten als veins fer les gestions al centre i s'ajuda a fomentar el comerç local.

34 comentarios:

  1. I qui diu que el parquing no rula? Desde que la agafat el Ajuntament nomes vec que millores, amplia el horari, el neteja, cambia la gestió, aondiciona les entrades, baixa les tarifes.

    ResponderEliminar
  2. Jo pense que el Ajuntament ha fet molt be en quedarse el parking. Si la empresa no donava un bon servei el millor es llevarla

    ResponderEliminar
  3. Cada dia que pasa està més clar: açò es un bloc perque els Ppeperets diguen el que es vinga de gust, cosa que no veig malament si als altres ens donen la possibilitat de dir la nostra, en base a la pluralitat que dius tens.
    I no es aixi, encara que digues que sí.
    I a mi em fa la impressio que la meitat dels anonims és el mateix ventilador que no publica pero contesta com anònim a comentaris no publicats.
    Jo em porte sis així. Escrits educadament. I no em clavava amb ningú. Nomes parlava de coses que crec no s'han fet com s'haurien de fer.
    Este tampoc el publicaràs.

    ResponderEliminar
  4. A la empresa no l'han llevada, la empresa SE N'HA ANAT perquè el parking no era rentable, no faltem a la veritat:

    http://www.saforguia.com/Noticias/tabid/54/titular/TAVERNES_DE_LA_VALLDIGNA_ASUME_LA_GESTI%C3%93N_DIRECTA_DEL_PARKING/idnoticia/25267/Default.aspx

    Em pareix bé que l'ajuntament agafe la gestió del parking, i tothom veu millores, així que millor. Recordeu que primer el bloc en 2007 i després altres partits com EU van criticar el govern del PP per aprovar amb la majoria absoluta que la gestió del parking la dugués una empresa privada, així que l'ajuntament no s'ha quedat el parking, s'ha quedat sense la empresa.

    Ventilador, soc veí de Tavernes, visc a l'extrem est de la ciutat, i ho he comentat amb molta gent: per fer gestions al centre no cal desplaçar-se amb cotxe, que no es el carrer colon de valencia. La gent el que vol es aparcar el cotxe el més prop possible de casa, i el de l'hora gratis està bé, però no crec que tinga massa impacte.

    ResponderEliminar
  5. FELICITACIONS PER LA MILLORA DELS PREUS. A VORE SI RULA LA COSA.

    PERÒ, PER FAVOR, SIGUEM SERIOSOS. EL PARKING ESTÀ BÉ PERÒ (PODEU ENTRAR I VORE QUANTS COTXES HI HAN APARCATS), DES DEL PUNT DE VISTA ECONÒMIC, ÉS UNA RUINA PER AL POBLE.

    CREC QUE L'AJUNTAMENT ES TRENCARIA LES DENTS AMB UNA PEDRA SI ALGUNA EMPRESA VULLGUERA FER-SE CÀRREC SENSE DEMANAR UNA SUBVENCIÓ AL PROPI AJUNTAMENT(HO DUBTE).

    A VORE SI SOM REALISTES,
    QUE NO VIVIM A LOS MUNDOS DE YUPI!

    ResponderEliminar
  6. Jo si que vec ultimament el parking ple.

    ResponderEliminar
  7. Tots el poble tenen parking i aci tot el mon critica el parking. Ara be tame es critica la piscina i es critica tot el que es fa, i si no es fa, tame es critica. Mal si ando y mal si no ando.

    ResponderEliminar
  8. Només un partit ha votat i ha estat sempre en contra del parking i va avisar del que anava a pasar i la ruina que seria per al poble. I no dire el nom en este "blog" per no fer-li propaganda. Els demés, el PP el PSOE i EU van votar sempre a favor del parking. No modifiquem les coses.
    I prou que es reia primer Eugenio i despres Bono, com "un ventilador", quan li contestaven a eixe partit - no, no diré el nom- que això de ruina i fracas eren tonteries i que el parking era ben rentable i un be per al poble.

    ResponderEliminar
  9. al parking hi ha venudes 150 places, mes les de lloguer i rotacio. penseu una cosa, 200 cotxes en linia aparcats son com 2 carrers majors o tot el passeig colon. sense el parking no es podria aparcar al poble.
    els numeros no fallen.soc propietari del parking.

    ResponderEliminar
  10. QUAN PUGUEM ESTRENAR LA PISCINA I COMPROVEM CÓN VA LA COSA LA CRITICAREM O LA GLORIFICAREM. DE MOMENT ENCARA M'EN HE D'ANAR A XERACO

    ResponderEliminar
  11. Tots al poble tenen parking? quin parking mes gran no? Jo també tinc plaça? On està?

    La piscina està molt bé, es necessària i no he vist criticar-la a ningú; si he escoltat criticar el fet de que vinguera com una realitat ja l'any 2003, FA 8 ANYS!!! I l'excusa de que el BLOC la paralitzava... pues es cau per tots els costats:

    - el pp te majoria absoluta a l'ajuntament i fa sempre el que vol, els altres partits aporten (uns mes que altres, la veritat es que l'oposició a tavernes ha de millorar també i molt) però queden igual, mai son escoltats.

    - en el cas de que fora el BLOC, quin poder que té no? I amb sols 2 regidors? I dieu que Jordi no seria escoltat a la Generalitat? Si es capaç de coses com aquesta...segur que s'escoltarà al BLOC no?

    Cal raonar un poc, i INFORMAR-SE bé. No es critiquen les coses que son necessàries; pero si es critiquen la manera de fer-les, i les mentides.

    ResponderEliminar
  12. amic anonim, esta clar que et deixes el bloc per dir. Per a ara ja tenim que va votar no al parking, no a la piscina a vorem a que mes a votat que no. Esta clar que si fora per el bloc no es faria res. per aixo no governara mai. Que es penseu que la gent no ho sap.

    ResponderEliminar
  13. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  14. Efectivament. Per això l'ajuntament ha fet tot el possible per eliminar aparcaments al voltant del parking, per "obligar" a utilitar-lo. I no dic que això siga dolent perquè alguns llocs són ara més agradables per al vianant.

    Però el parking del passeig és un parxe per al problema de l'aparcament al poble qué és important (sobretot en falles que fins i tot a alguns ens despatxen de casa i no podem aparacar A LA NOSTRA PRÒPIA COTXERA). Quan s'eliminen places d'aparcament com s'ha fet per exemple al carrer Roser o Sant Agustí, s'han de donar solucions alternatives.

    ResponderEliminar
  15. al ultim anonim un parell de cosetes:
    1.JA ESTA BE DE CLAVARSE EN LES FALLES,NO POTS AGUANTARTE UNA SEMANETA?
    2.El carrer Roser era una vergonya, la gent no podia ixir de les cases i ara el carrer esta molt mes bonico.Cal beneficiar al peato abans que als cotxes.
    3.Al carrer San Agusti en la seua majoria si que es pot aparcar i ha quedat molt be.
    4.Al passeig encara s'han llevat pocs llocs.en quin poble pots aparcar al centre? sols a Tavernes.
    el parking fea falta i es nota, te rao l'anonim que diu que sino estiguera els cotxes aparcats en ell estarien fora i encara seria mes difil aparcar

    ResponderEliminar
  16. Jo pague vado per aparcar el meu cotxe i EM TIREN DE MA CASA MÉS D'UNA SETMANA! I JA M'HAN REVENTAT EL COTXE QUE HE DEIXAT AL CARRER PERQUÈ NO EL PUC APARCAR A LA MEUA COTXERA.
    Per què no proposes posar la falla a la porta de ta casa?

    ResponderEliminar
  17. I em quedava una cosa per dir. Jo no estic en contra de les obres del Carrer Roser i Sant Agustí. I estic d'acord en guanyar espai per al vianant. Però s'han de donar solucions: Si s'han eliminat aparcamements pel que siga, s'han de donar solucions alternatives. I, digues el que digues, la solució a tots els problemes d'aparcament del poble no és el parking del passeig.
    Però no crec reflexiones massa perqùe tú eres del PP a muerte (sense pensar)

    ResponderEliminar
  18. Esta clar que molta gent d'aquest blog li té mania al BLOC

    ResponderEliminar
  19. No soc del Bloc però és insultant i demotra una educació cavernària que per a justificar una idea, a un cadidat li tinguen que "mentar" a son pare. Que vilesa moral i mala educació!

    ResponderEliminar
  20. Igual em dona que siga una idea de Jordi que de son pare o de rita la mandanga. Es una idea que en 16 anys a ningú del Pp se li ha ocorregut.
    I això és el que vos fot a la gent del PP. que no teniu idees.
    Conec al pare de Jordi, i clar que sé qui és com tot el món en el poble i damunt ha estat mestre meu i he estudiat en els seus llibres valencià, i mentre en altres pobles li dedicarien un carrer pel que ha fet pel poble ací esteu posant-lo a parir. Com deia el filosof: la mel no esta feta per als rucs.

    ResponderEliminar
  21. El del comentari que ha diu que el vot ha votat en contra de la piscina es un mentirós. El Bloc no ha votat mai en contra de fer una piscina, ni ara ni quan es va plantejar en el Sequers que segur que això ni ho saps.
    El Bloc ha votat en contra del règim economic de la piscina, o siga de que l'ajuntament pague el deficit de la gestio de l'empresa privada, que es molt diferent. I això no ho dic jo sino la votació del ple i la informació que es va publicar en Las Provincias y el Levante.
    Des d'aci el rete a que digues en quin plenari a votat el Bloc en contra de la piscina o que calles per a sempre.

    ResponderEliminar
  22. Un poc de trellat9 de abril de 2011, 17:53

    Jo flipe llegint burrades com les de l'anònim que diu que el pare de jordi fa un macroprojecte esportiu. Quines ganes de voler clavar el clau per la cabota!. A més ho diuen sense tindre cocos per a firmar amb el nom ( si ja ho se, jo no he firmat: quan tu que has començat firmes amb el teu nom, jo ho faig de seguida).
    Si jordi es profesor universitari i damunt de matemàtiques, pot dir a qualsevol company que li faça un projecte per a Tavernes ¿o no?
    A més quina importancia té l'autor?. Allò que importa son les idees per a Tavernes i com aquesta jo no h'he escoltat cap en els darrers anys des de les files del PP.
    Gracies Jordi per la teua preocupació pel poble que t'ha vist nàixer i no per fer diners, com alguns que jo sé.

    ResponderEliminar
  23. Si que comencem be. La xicona que va de 8 en la llista del PP ja li han donat faena en l'aparcament.

    ResponderEliminar
  24. La num. 8 del PP es Maria, una gran persona i d'una excel·lent família. Ha entrat a treballar a l'ajuntament per la bolsa de treball (ha estat en pràctiques a l'ajuntament i s'ha guanyat molts punts amb el seu esforç eixa plaça de la bolsa). No siguem demagògics...Tavernes es un poble i tots coneixem algu que treballa en l'ajuntament o som família d'algun polític, per exemple, la cosina germana del candidat del Bloc està en l'estiu en la porta de la piscina i son tio es monitor escolar vitalici, el fill d'una antic regidor del Bloc treballa a FCC en un bon lloc, molta gent afí al Bloc va aconseguir un pis de promoció als Sequers...estic segur que són casualitat, ja vos dic en un poble com este és normal que els que treballen tinguen una vinculació en un partit, però això no vol dir que estiguen enxufats, per favor, siguen seriosos i no acuses al PP de coses incertes.

    ResponderEliminar
  25. Això com es que ningú parla del PSOE??!! Tots parlen del PP i critiquen al BLOC. Quina por te el PP del BLOC???

    Se suposa que l'enemic del PP és el PSOE.
    A què venen tants d'esforços per criticar al BLOC, als seus candidats i a les seues propostes?

    ResponderEliminar
  26. Aixo si que esta bo, ara resulta que els candidats no poden treballar, Si treballen mal i si no treballen mal tame. Eixa xica te dret a treballar com tot el mon i si esta en una borsa de treball no pot ni triar.
    El que ha escrit el missatge que passa que voldria que tot el poble estiguera parat?

    ResponderEliminar
  27. Com sou els del Bloc, es prou mentar al pare del vostre candidat i es torneu tots bojos, pero no dupteu en insultar al Alcalde i qui fassa falta.
    Ho torne a dir per a que quede clar ,Jodi no pinta res en el Bloc. EL bloc es un partit nacionaliste i catalaniste. La gent de tavernes no vol viure a catalunya. EL QUE NO VULLGAU PER A VOSALTRES NO HO FEU PER ALS DEMES.

    ResponderEliminar
  28. Jo no he vist que ningú insulte a l'Alcalde però
    al(la) que diu:

    "La gent de tavernes no vol viure a catalunya" que li donen el premi Nòbel al poc trellat.
    Qui parla ací de Catalunya?
    Crec que aquest(a) home(dona) no sap ni on està.

    Amb gent com aquesta, quin futur més negre!

    ResponderEliminar
  29. Mira, tu no tens ni idea del que som! Sempre quan venen eleccions el mateix tema, la mateixa frase quan no teniu res a dir, ni tan sols un argument... No teniu altra eh?! Som un partit VALENCIANISTE i progressista! No catalans, que vosaltres això és el que teniu mania paranoica i persecutoria a tot el que vinga de Catalunya. No deixaré que 4 gats sense coneixement de res es queden tan amples al dir tantes barbaritats! I Jordi pinta el que més al nostre partit, on totes les decisions passen per assemblea i té vot i veu tota la gent, i ell més! Perq confiem plenament amb ell! No com al vostre, que les decisions les prenen 4 i damunt a l'ombra. Els nous de PP no saben on s'han clavat... I no he faltat el respecte a ningú, que quede clar. Perq no es claveu ara amb els pares i familia d'altra gent?

    ResponderEliminar
  30. Però perquè esteu tan ofesos?
    Sols han dit que "el projecte és idea de Jordi o de son pare que és el que mana al partit?"
    Vos ofen això, a vosaltres que és passeu els dies afirmant ací i al vostre Bloc, que al PP no mana Manolo, que hi ha no se quina mà negra que imnotitza els regidors perquè facen el que ella vol i que els nous candidats no saben on s'han clavat...?
    Qui ataca més a qui? Qui té por a qui?

    ResponderEliminar
  31. Per el que jo vec el Bloc esta molt enfadat per parlar de pasada del pare del candidat, sense ofendre ni insultar. Si el bloc porta 4 anys diguent tot el que li ve en gana. Que jo recorde, eu faltat al fisic del alcalde, eu faltat a la seva filla, leu insultat faltant a la seua capacitat de treball, tot en un tono de sorna i ara va i no vos agrada un comentari. Mare meua pues si que sou vosaltres tolerants.

    ResponderEliminar
  32. Al que diu que es un partit VALENCIANISTE, sera de hui, tindreu que borrar tots els comentaris que estan escrits sobre que estem als PAISOS CATALANS. Deurieu ser mes coerents.

    ResponderEliminar
  33. Jo li demane al ventilador que publique la llista del Bloc. A vore que pasa?

    ResponderEliminar
  34. Carnassa para els peperos. Va ventilador que ahi el guanyes una medalla. La llista posa-la yaaaaaaa, que tinc els insults i desqualificacions a punt.

    ResponderEliminar