lunes, 4 de abril de 2011

QUÈ HI HA D'ALTERNATIVA PER TAVERNES ?


Al facebook d'un nou partit, el d'Alternativa per Tavernes, diu que Alternativa ha col·laborat amb la Falla la Marina en la festa fallera que es va fer en la mar després de falles. I el candidat apareix davant la falla.
Ens consta que el candidat alternat no és president de l'associació de comerciants de la mar, així que no entenem perquè s'aprofiten d'una cosa que no és seua. 
La festa la pagaren entre l'ajuntament i els comerços de la mar...malament comencem si ens pengem medalles que no toquen. 
¿Algú ens pot aclarir açò?

6 comentarios:

  1. Ventilador diu voste que no sera president, pero controla el facebook de la asociació de comerciants de la platja. Qui es el president de la asociació de la platja ara?

    ResponderEliminar
  2. Este xic no te una inmobiliaria amb clars interesos amb el sector 13 a la platja?
    Un dels socis no te una constructora al poble?
    Aixo ho sap tot el mon.

    ResponderEliminar
  3. A este xic no sel veu per ningun acte social. Pareix que sap mes que ningú. No se si es cert.
    Es soci del sector 13?

    ResponderEliminar
  4. Que vols de una llista que tots son familia o socis entre ells. A qui pensen que representen? Han perdut el nord. Estos si que volen manar per el profit.

    ResponderEliminar
  5. Algú pot dir si en aquesta llista van " las viejas glorias de EU" ¿Es cert que van arruinar el poble i ells van eixir ben rics i ara tenen una constructora de renom en el poble?

    ResponderEliminar
  6. Tan sols es pot parlar quan es té informació a les mans. No es pot dir coses si realment no sabeu res de res. TENIU PORRRRR.

    ResponderEliminar