lunes, 11 de abril de 2011

COM VA L'AVINGUDA DE LA MAR?

Este fi de semana el Levante publicava que l'Avinguda de la mar estarà acabada abans de juliol.
Pel que hem averiguat, les obres van avançades i a finals de juny s'espera que estiga acabat el paseig, pero que encara quedaran remats menuts per acabar. Aixi i tot es podra usar el parc en l'estiu.
Sembla que és una bona noticia...
En total 1'7 milions d'euros pagats en el pla de la Generalitat.
El Bloc Nacionaliste ha demanat que es tinguen presents els contenidors de reciclatge durant l'obra per no molestar els veins.
El PP, segons Levante, diu que ho tindran present i que disculpen les molèsties per les obres.

10 comentarios:

  1. He vist una infografia de com es quedarà l'Avinguda i està xuleta, si puc et passaré ventilador la imatge i la poses.
    També puc afegir-te que amb el projecte, s'augmentarà la quantitat de places per estacionar i els carril pels cotxes es fan més estrets perque els cotxes circul·len a una velocitat més moderada (estretar els carrers ja s'ha fet en el Passeig o la Plaça Major i ha servit per moderar la velocitat dels cotxes i ha funcionat).
    Per si algú pregunta...clar que cabrà l'autobús i el camió del fem.

    ResponderEliminar
  2. No os preocupeis que las molestias de las obras pasan pero queda la recompensa de tener una nueva instalación.
    En Madrid nos quejabamos de las obras de Gallardón y ahora, con la m-30 y m-40 circular por Madrid es mucho mas fácil.
    La avenida favorecera a los comercios, dara mas ambiente, sera mas fácil pasear o tomarse un helado.
    Ganan todos. La gente que tiene un piso o un comercio en la avenida debría estar muy contenta, le van a dejar una zona nueva, cuando ahora olia a rancio. Era poco estética y anticuada. Con las obras se revaloriza la zona y los pisos y ganan todos.

    ResponderEliminar
  3. Perdoneu però és bastant difícil rematar les obres en juliol (no impossible). Espere que siga cert perque l'economia de Tavernes ho necessita (les obres en juliol i agost enfonsarien amés d'un comerç).


    Les obres de l'Avinguda són un parxe (necessari) per a una platja que necessita un pla de reforma integral.


    És cert que cabrà l'autobús i el camió del fem però, els podrem adelantar quan paren?

    ResponderEliminar
  4. Jo he preguntat i sobra espai per a que passe el autobus i no es pare el trafic.

    ResponderEliminar
  5. Veig que Chapulin Colorado sap moltes coses (i diu que les sap de veritat) del Cuartel de la Guardia Civil de Tavernes, i de la circulació per Madrid. I tal i com s'expresa (En Madrid nos quejabamos...) és Madrileny(a).
    Jo crec que chapulin colorado és Esperança Aguirre o Mariano Rajoy!!!

    ResponderEliminar
  6. Jo vixc a l'Avinguda de la Marina la major part de l'any i espere estar content al final de les obres (perquè ja són anys de precarietat i d'oblit).

    Permeteu-me una crítica. Crec que en la programació de les obres s'hagués pogut preveure un pas per a passar d'un carrer de l'avinguda a l'altre. En el meu cas, per anar a la mar tinc que fer un passeig d'un kilòmetre, i tinc impediments físics.

    ResponderEliminar
  7. per el que jo se, en un paper que va repartir el ajuntament on estava el dibuix si que hi ha no un sino variosnpaoso per a creuar, eren xicotetes rotondes.

    ResponderEliminar
  8. Jo vaig estar el disapte i a meitat de la avinguda hi ha un pas. de tota forma ara que esta tota alsada es imposible. Si es fixeu ja estan totes les voereres, ara ja queda la part central. Tots els comersos ja tenen la vorera nova i mes ampla de cara a les pascues. Dins de tots els problemes que comporta una obra deixa magnitud, que es imposible que no moleste, crec que estan duguento amb prou de sens.

    ResponderEliminar
  9. Si conseguiren que estaguera per a finals de juliol ja seria un exit. Ja que si debia de durar 12 mesos i comensaren en septembre per acabar a juliol ja es guanyarli un parell de messos.

    ResponderEliminar
  10. A vore on aparquem aquest estiu a la platja!

    ResponderEliminar