martes, 12 de abril de 2011

LA LLISTA DEL PSOE!

Ja es conceix la llista del PSOE i es esta:
Carmen Canet Mollá
Víctor Borrás Mafé
Pilar Altur Talens
Matildo Sempere Torres
Pepe García Bo
Teresa Doménech Bixquert
Emili García Taengua
Omar Sala Escrihuela
Susana Gómez Gandia
Anna Pons Pellicer
José Santos Juanes Martí
Merxe Bas Calabuig
Héctor Vercher Mompó
Lara Romero Giner
Luis Vercher Escoto
Carla Climent Gascón
Salvador Blasco Estruch
Suplencia:
Amparo Egea Gregori
Luis Giner Gomar
Sílvia García Medina
Ja se sap la de EU, Bloc Nacionalista, PP i ara PSOE.
que vos sembla?
vegem que el PSOE ha posat molta gent nova en els llocs capdavanters.
per cert, la llista l'hem trobat en diverses pàgines d'internet. suposem que demà eixira en els diaris, estarem atents...

25 comentarios:

  1. Pense que no és una mala llista, però la del PP crec que és la més equilibrada. En la llista del PP hi ha una arquitecta de 2 i lligada al Junior, de 3 una persona molt preparada acostumada a treballar de valent en la empresa privada. Mario es la persona més indicada pel camp. El fill de Simeon, que va de 6, ha demostrat que és una gran persona contribuint en Adisva i la Creu Roja, aixi podria seguir.
    En el PSOE, Bloc i EU hi ha gent molt vàlida i bona gent, però repetisc, en conjunt, el grup del PP crec que es el més encertat.No vull ofendre a ningú, és una opinió que no vol desmereixer.

    ResponderEliminar
  2. Manolo ha sigut el millor alcalde que ha tingut el poble.Jo el vaig votar en les passades eleccions i el tornaré a votar perque és l'alcalde que més coses ha fet, i aixo que s'ha xuplat tota la crisis zapateriana.

    ResponderEliminar
  3. Tavernes ja estava en crisi abans de la Zapateriana.

    I amb la moguda dels PAI's han acabat per fotren's a tots.

    I Manolo no ha acabat ni el que Eugenio va prometre fa 12 anys.

    Mengeu panses per a la memòria.

    ResponderEliminar
  4. Pero pq en este bloc no es publiquen els comentaris, que pasa hi ha censura coma canal 9

    ResponderEliminar
  5. Al ultim anonim...¿está segur que ha escrit be els comentaris? si voste es respectuos es publica tot.
    Li recomanem que busque el significat exacte de censura. El ventilador escampa,no amaga.

    ResponderEliminar
  6. Manolo ha fet molt;acabat la casa de la cultura, biblioteca,arxiu, bras treballador, carretera a la mar, colectors, avenida,parking,renovat la platja completament,va a fer-se el riu i despres ja la ronda, el poliesportiu es el doble, la piscina ja esta ahi, el cuartel de la guardia civil, institut,escoleta en la mar, ampliacio del centre de salut...
    i encara falta molt mes que ara no puc dirte perque vaig a sopar.
    s'ha fet mes que mai (recordes l'epoca socialista o comunista), ahi no es va fer res de bo.

    ResponderEliminar
  7. I carmen vol ser alcaldesa seguint de baixa?

    ResponderEliminar
  8. Es clar que eres "del pp a muerte" pero dubte que sigues bon cuiner (et faran el sopar, segur). Perque mescles tot, el que es fa amb diners de Zapatero, el que es fa amb diners de la Generalitat i el que fa l'ajuntament i la "tortilla" que ix no es pot menjar per embafosa.

    Crec que tu no recordes l'època socialista (amb AP predecesora del PP, compartint govern amb el PSOE i Unió Valenciana). De l'època d'Eduardo ja no vullc ni parlar.
    Menja panses, fes-me cas!

    ResponderEliminar
  9. Que no guise be?no ho saps tu be, la meua especialitat és patatas a lo pobre gracies a ZParo.
    Els diners no son de ZP, ni de la generalitat, son teus i meus i a Tavernes s'han usat per fer moltes obres.

    ResponderEliminar
  10. jo el que crec es que a Carmen Canet li agrada molt figurar, ara va saludant a tot el poble. A mi no hem coneix i laltre dia hem va besar i tot.

    ResponderEliminar
  11. votar a carmen es votar a zapatero

    ResponderEliminar
  12. mare meua, estos saben on san clavat? aniran a les provesons, ara es faran tots els del soe de les cofradies?

    ResponderEliminar
  13. jo tinc una pregunta important i seriosa? Esta llista comulga amb els principis del psoe a nivell nacional? tinc entes que carmen era independent. Ara que es? No vull ser ironic, vull saber que vote.

    ResponderEliminar
  14. El cronista reflexiona davant del seu article a les tantes de la nit. I pensa si l'enviarà, si el refarà, que no es costum amb aquest cronista, però sempre creu una persona que pot millorar. Quina por em fa qui davant del que va a enviar al Ventilador i/o la Cotorra no pensa, tot i saber que no hi ha cel o infern per ser considerat.
    Em sembla de poc gust sense reflexió aquells que no escriuen un seudònim, ja que crec que son les persones més menesteroses de no dir res, de callar. Son en definitiva la clec d'una mala comèdia, tan mala que no val la pena ni veure-la quan anuncien Anònim. Però si el ventilador amb el seu llegitim llibre d'estil, que el desconec, sols el principi del respecte, vol continuar posant anònims tenen tots i totes el dret d'escriure així. O tal vegada falte per la novetat del noticiari un curs per a donar a coneixer com posar un nom, per suposat fictici. Però al meu cas. i d'aci ve la meua reflexió abans de lliurar el meu comentari, es no poder contestar a cap dels que han escrit abans que jo al ventilador d'avui.
    El cronista sap que aquest ocmentari tindrà un regust a inciens per a certes persones, tal vegada un poc negre al no contestar el que volia i d'un perfum no massa glorios al no poder o voler donar la meua opinio sobre Tartarin, ja que a l'ùnic o única que puc contestar i em sembla el primer de la clec, el que abans es deia el pesebre, a lêpoca del Pesoe.
    En fi deixe per un altre dia el cometari de la llista del Pesoe i crec per això i tant d'incens, perfums , cels, i glòria la número ú del Psoe farà caure una nacarada llàgrima a la mare del Dolors en quan pense com esta el partit. I em quede sense poder comentar. Serà per la setmana Santa.

    ResponderEliminar
  15. No comprenc que fa el secretari de les joventuts socialistes de número 8. Ben arrere com fa 4 anys. Això no es promocionar nova gent i aixina ens va als socialistes. De mal en pitjor. I sense homes i dones preparats per al demà.

    ResponderEliminar
  16. Recollons, deixeu alguna cosa per als mitings d'eleccions. Si ja digueu tot el que ha fet Manolo no quedarà res per eleccions, i tindreu que tirar mà de lo que no ha fet, que encara es mes.

    ResponderEliminar
  17. No vullc saber lo que es Carmen ni lo que es este o l'atre, pero entre Carmen i altres persones implicaes en cofradies i religio, anem a eixir a provesso i misa diaria.

    ResponderEliminar
  18. Amic anonim que dius jo el que crec es que a Carmen Canet li agrada molt figurar, ara va saludant a tot el poble. A mi no hem coneix i laltre dia hem va besar i tot.

    Segurament seràs guapo i sexy.

    ResponderEliminar
  19. Per favor, demanem alguns anonims moderacio en els comentaris, es pot dir lo mateix amb paraules encertades.
    Recordem que cadascu es lliure de profesar la fe que vulga i que eixe no pot ser mai motiu de discriminacio o indignacio.

    ResponderEliminar
  20. Què més dona "Anónimo", "jllum", "tartarin", "del pp a muerte", "l'exorcista" o "El Cavall d'Atila"?

    Què més dona? Mal gust, per què?

    La comèdia, que és el més important, serà igual de mala (o bona). No deixarem de ser una clec per firmar amb seudònim. Podem optar per ser una clec patètica o per ser alguna cosa més digna, sols dependrà del que escrivim.

    Segurament ningú no canviarà d'idea. Molts seguiran sent pura víscera (a muerte!). Uns altres, ingènuament, pensarem que la raó ha de prevaler. Açò és quasi com el futbol. Abans del partit la majoria ja ha triat el seu equip. "Viva er Beti manque pierda!". La culpa de tot la té Zapatero!. Que simple, no?

    Uns veuen el riu, la ronda i fins el parc de Cantalot acabat. Uns altres no veiem res que ens il·lusione. No veiem horitzó. Altra vegada la ronda? Serà en el plànol més estreta que en 2007 que ja era més estreta que en 2003?

    I de l'agricultura què? A patir i vigilar que no ens furten les taronges que no ens vol comprar ningú?

    Fer coses?...Quínes coses? Per a què? Cap on ens volen portar?

    A mi el nom "jllum" em diu el mateix que "Anónimo". No res. Em dona igual. El que m'interessa és l'opiniò, el contingut, imaginar si el suposat cronista s'ha fumat un canut abans d'escriure, endevinar entre brumes a a "del pp a muerte" en sa casa sopant, capficat, amb l'obsessió de defensar a Manolo i al PP "a mort", siga com siga.

    I vaig a firmar com Anónimo,
    Perquè,... Per què no? i perquè em dóna la gana.

    ResponderEliminar
  21. El PSOE va a baixar molt en Tavernes. En quatre anys no s'han deixat escoltar, bona part de la llista esta tota la semana fora del poble i en españa deixa molt que desijar, no seria extrany que reduira els seus vots a la mitat. Ho sent pero crec que estes eleccions seran un castic pels socialistes

    ResponderEliminar
  22. Amunt PSOE! A per totes! Manolo i el seu equip están descol•locats!

    ResponderEliminar
  23. amunt psoe, amunt atur, amunt zapatero, amunt carmen. Encara no ha dit ni una proposta. Ara anar amunt i avall si.

    ResponderEliminar
  24. per als que diuen que si els del psoe es faran cofrades el recorde lo seguent:
    quan eugeni va eixir d'alcalde, que pasa, es van apuntar tots a la falla la via?

    ResponderEliminar
  25. sssssssssssssssssssssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssssssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    ResponderEliminar