miércoles, 13 de abril de 2011

EN MARXA EL VIVER D'EMPRESES

Levante, Provincias i mes blogs parlen de la posada en marxa del viver d'empreses.
Què és aixo? facil...son 6 oficines que l'ajuntament posa en el centre Dolores Rojas Al·lmetla (antic hospital) i on es poden ubicar empreses i nous emprenedors.
els empresaris que alli es posen pagaran uns 60 euros i trindran l'oficina, amb mobiliari, amb conexions per telèfon i internet, fotocopiadora i demés coses necessaries per dur un negoci.
Segons ha dit l'alcalde, Manolo Vidal, és una forma d'ajudar als emprenedors o empreses que estan en marxa faciliatnt-los un local a un preu rebaixat.

9 comentarios:

  1. Me gusta esta iniciativa...puede ayudar a pequeños empresarios que comienzan ahora su anadura

    ResponderEliminar
  2. Molt bona iniciativa. I es que les vespres d'eleccions són meravelloses.

    ResponderEliminar
  3. Lástima que llegue tarde, con el tiempo que han tenido estos años antes de que nos golpease la crisis de lleno.

    ResponderEliminar
  4. Que llega tarde?Que manía con que todo llega tarde. Tarde dijo ZP que había crisis. Manda hu...que tenga que poner el gobierno de Tavernes en marcha el Viver mientras ZP no hace más que ahogar el país. ¿Cómo puedes ponerle peros a una iniciativa que ayuda a los empresarios? seguro que más de un vecino en paro ve una posibilidad creando una empresa en el Viver con sólo 60€, ójala en mi época hibiera habido Viver

    ResponderEliminar
  5. Tard, si el edifici fa 4 dies que esta acabat. Este alcalde no ha inugurat casi res. ni la carretera, ni linstitut, ni els accesos a la platja, ni el bras treballador. Ni sa fet una foto en el viver de empreses. No se si vegeu molt de bombo i plateret ahi. Simplemet esta informant de que existeix i encara ho critiqueu. mal si fa, mal si no fa.

    ResponderEliminar
  6. Sr. Ventilador, pot explicar-me vosté on están les vivendes de protección oficial que prometeren fa 8 anys? Tinc 25 anys i vullc una casa on viure i independitzar-me. Pots fer una noticia al respecte?

    ResponderEliminar
  7. Em pregunte que faran i que votaran ara tota aquella gent PRO-PAI, tant de fum i tantes promeses que han quedat en nada. Les males llengues diuen que nia gent a l’ajuntament fent fum i treballant encara per tirar aquest projecte endavant, quan tots sabiem des del principi que era una UTOPIA.

    ResponderEliminar
  8. EL PUFO DE LOS PAIS HA SIDO LA RUINA DE ESTE PUEBLO. SOY CONSTRUCTOR.

    ResponderEliminar
  9. Constructor, si estàs arruinat potser pots demanar un despatxet al viver d'empreses...
    Ai no, perdona, que ja t'hauràs forrat en els anys de bonança econòmica.

    ResponderEliminar