lunes, 4 de abril de 2011

QUIEN DA MAS?

L'arribada d'eleccions fa que tot vaja a mil!!!! El Bloc Nacionaliste no para de parlar del seu acte de presentació, però poc de les propostes que han fet.
Totes són interessants, pero algunes pareixen com a poc imprudents.
Parlen d'una ciutat de l'esport. Pero no era el Bloc qui posava pegues a la piscina?Volen un pista d'atletisme...serà perquè el canidat vaja a correr?
Volen un viver de empreses. Ens preguntem a que es dediquen els regidors del bloc, a part de cobrar un sou, el viver ja esta fet !
Volen un poligon...molt original i soterrar l'alta tensió (ara ens ho creurem). I tambe la ronda! per a on ha de passar la ronda? En tant que es va criticar la ronda,perque molt diuen que l'anterior regidor del PP ja va clavar la pata en aquets tema.
Tot esta molt be...pero i faena per a la gent? en breu parlarem del que sabem de les llistes...

10 comentarios:

  1. Ei, ventilaor, tamé teu diguem a tu i a la cotorra. La numero dos de la llista del PP ha dit als amics que va en la llista perque li donaran faena en el ayuntament estos cuatre anys. Tu saps algo d'axo?

    ResponderEliminar
  2. Ens diuen que la numero 2 es arquitecte i te faena...supose que son rumors, com ara els que hi ha de que el numero 3 del bloc promet a gent del rugby llogarlos si entra a l'ajuntament. o com el psoe que s'ha acostat a inmigrants amb promeses.
    Suposem que son rumors malintencionats que van eixint. nosaltres demanem aportacions serioses, no volem cotorreries que confonen a la gent

    ResponderEliminar
  3. NO crec que a esta xica li interese treballar en el ajuntament si te feian de lo seu en valencia. De totes formes si ix de regidora tindrà que treballar de valent per al poble.
    Aixo es algo que tot el que estiga en una llista deu de tindre clar. Al ajuntament no es va a guanyar diners es va a treballar per al poble i despres fora.

    ResponderEliminar
  4. I si la faena li se a acavat o li s'acava com ella diu, millor en l'ajuntament fent d'Amparo Espi.

    ResponderEliminar
  5. Jo tamoc hem crec que el bloc puga fer el que promet. Guanyaria molt si fora mes consecuent amb les seues posibilitats.

    ResponderEliminar
  6. a l'anònim que ha dit que la segona de la llista del PP va en les llistes per la feina:

    Quin Juan Huguet eres?, ja se sap que esteu divulgant aquest comentari

    ResponderEliminar
  7. que fuerte me pareceeeeeeeee!!!!!!

    que maners de parlar mal sense sentit ni trellat

    ResponderEliminar
  8. Avis per a l'administrador del Blog:

    Vigileu en les afirmacions que feu de si este va a colocar aquell o si l'atre ha promés no se qué a no se qui.

    Perque no serieu el primer blog que reb una denuncia per fer aquestes afirmacions. Si digueu algo així, doneu les proves i s'evitareu problemes.

    ResponderEliminar
  9. Amic Ventilador, no li paregueren imprudents les propostes del pp en 2007, com el poliesportiu de la platja, la pista de patinatge i el ròcodrom, el poliesportiu per a esports menys practicats, la ciutat de la pilota, etc I a aquesta llista podem afegir el parc del cantalot, la circumval·lació...i més de 80 promeses de les 107 fetes en 2007, moltes de les quals en 2003 ja es feren? I aquestes si han quedat retratades com a imprudents, no creus?

    Per a ser políticament neutre, el bloc no t'agrada massa veritat? Pel que he llegit en diferents entrades, es el que sembla

    ResponderEliminar
  10. la número 2 té faena, encara que semble difícil i quasi impossible en el món de l'arquitectura hui en dia. té trellat i ganes de treballar.
    i més val treballar al poble que a Alemanya.

    ResponderEliminar