miércoles, 13 de abril de 2011

ELS JOVES DEL PSOE DE TAVERNES APOSTEN PER LA REPÚBLICA?

Vos convidem a vore la següent web:
http://jovestavernes.blogspot.com
sembla que és la web dels joves socialistes. Ens pareix correcte, però observareu que hia un anunci de la commemoració de la II República. Es veuen banderes republicanes, puny en alt, estreles i demés...
Per favor, ens agradaria que ens aclariren l'ideari del PSOE de Tavernes. ¿Pensen igual els joves del partit que els majors?
El PP ja ha deixat clar que no és republicà, el Bloc és Nacionalista, EU és republicà, ERPV és separatista, la resta de partits no han expressat encara la seua ideologia, però veient esta pagina, no tenim masa clar si dins del PSOE de Tavernes hi ha dos tendències.

22 comentarios:

  1. ara et diran que son plurals etc...
    pero la realitat es que no tenen orde ni concert. Que estas votant? no ho saben ni ells

    ResponderEliminar
  2. Ara Carmen te que agafar el alta altra vegada que estem prop de pascua. la veritat es que te mala sort. El any pasat tot el curs, o una gran part, de baixa amb el collero. Este any la muleta. Espere que ara cara les vacances estiuenques es recupere.

    ResponderEliminar
  3. Com te que apostar per la republica? Si carmen es de misa diaria. Ara no diuen que jesucristo era el primer comunista. Pues ella tame, comunista i republicana.

    ResponderEliminar
  4. El PP no es nacionalsocialista? O son falangistes? O ultranacionalistes espanyols?
    Per favor, aclari-ho d'una que no sé on votar.

    ResponderEliminar
  5. Els socialistes han deixat la situació molt complicada, però sembla que no ningu vol regenerar el bancal. Com hem deia un diputat, no per la dreta, el socialistes han ramonejat com un ramat de cabres. Ja sabeu la dita castellana" cabra en sembrado peor que nublado". I per a què ve aquesta associació d'idees, doncs que han deixat ben dificil que puguen seguir-los certes persones que han deixat a l'estacada, a nivell econòmic, a nivell ideològic. Però es bo que es presenten pel pluralisme necessari a Tavernes, però han de tenir en compte que li han donat per la seua politica molta ventaja a la dreta. I el que es més senzill d'entendre: han copiat a la dreta. Per tant, per l'experiència que no vinguen ara esperant que aquestes eleccions siguen "la ruleta de la suerte", em part ho semblen per tants partits ocm s'han apuntat," a vora si ens toca algo ".
    No, a la gent que es presenta pel partit Psoe, els han deixat la situació ben mala, i la pastora ho té dificil per portar a tots els partits que vol liderar a l'alcaldia.
    Al meu entendre serà la que, com a jugadora espavilada, sàpiga apostar per un pacte guanyador cedint de bestreta l'alcaldia, alhora d'esperar que la terra done herba per poder tornar-se a presentar.

    ResponderEliminar
  6. a l'anònim que acusa al PP de ser falangista...sols et diré que el PP té la identitat clara. Va traure al país de la crisi i ho tornarà a fer una vegada més.

    ResponderEliminar
  7. No he acusat a ningú. Això es mentira. He preguntat per estar informat sinó no sé com podre votar si desconec com pensa cada u.
    I ja em diràs que te que vore ser falangista i traure al país de la crisi. No ho entenc.
    Esperem que Camps faça igual amb la nostra comunitat i Manolo en l'ajuntament. Jo tinc confiança en el PP, però vull que em digueu que sou de centre. No m'agraden els extrems.

    ResponderEliminar
  8. Quin debat es este més absurd?? Deveres val la pena posar-se a discutir d’ideologies. El pp arrassa sense tindre cap tipus d’ideologia… I que? El que importa es que els partits treballen pel poble sense tindre cap interés per davant ni benefici, ni personal ni familiar. Sols per la seua gent.

    ResponderEliminar
  9. Perq es claveu tant amb Carmen? Us ha fet algo? Jo la conec i és molt bona mestra.

    ResponderEliminar
  10. Sempre li ha funcionat molt be al psoe culpar al pp del que ell fa mal. Ara diuen que la culpa de la crisi es de Camps. En la web del pose diu" el cicle politic i la gestio de Camps". O no tenen vergonya o no senteren per el que siga no son de fiar. Si almenys foren decents i reconegueren la mala gestio de zapatero.

    ResponderEliminar
  11. ventilador, apren a escriure valencià, que em fa mal els ulls cada vegada que pose la mirada en els vostres artícles...

    ResponderEliminar
  12. No hens clavem. Pero es una persona publica i vol representar al poble. Per tant tenim dret a opinar. No hens agrada que gaste les seues baixes per a promocionar el seu partit. Ara esta en el mercat, saludant a tot el mon. No podria estar impartint clase?

    ResponderEliminar
  13. Espere que no em censureu aquest missatge: Els joves de la llista del PP quina ideologia tenen?

    Jo n'he vist i escoltat algún criticar (de valent) al PP i cantar la muixeranga i parlar del País Valencià.

    Perquê digueu ara eixes tonteries del PSPV? Hi ha poreta?

    ResponderEliminar
  14. en la pagina wrb de Carmen no estan les sigles del pesoe.

    ResponderEliminar
  15. No hi ha noticies importants al nostre poble per favor?

    ResponderEliminar
  16. Hola a tots i totes!!!

    En primer lloc, com a SG de JSPV a Tavernes m'honra que visiteu el nostre blog.

    Per una altra banda, Joves Socialistes del País Valencià, no sóm Joves del PSOE o del PSPV, sóm una agrupació independent (no independista) amb una ideologia pròpia, i pensament propi, que té una correlació amb el PSPV-PSOE. La prova és que el que estigam afiliats a JSPV, no ens fa formar part del partit, són afiliacions diferents.
    Així mateix, la nostra opinió no sempre ha sigut la mateixa que el partit, ens trobem en molts llocs, però la nostra agrupació decideix per si sola, cosa que em demostrat en els tres anys i mig que existim; sent la ÚNICA AGRUPACIÓ POLÍTICA JUVENIL INDEPENDENT existent a Tavernes.

    Per una altra banda, em fa gràcia uns comentaris de més amunt, ara resulta que Camps no té cap responsabilitat. No es responsable que el País Valencià siga el primer en paro, o que sigam l'autonomia que destrueix més llocs de treball per als joves.

    O es que Zapatero també ha reduït les subvencions a la música??? O és ell el responsable que el servidor del SERVEF (depen de conselleria) cada dos per tres es bloquege. O que la sanitat valenciana (la sanitat és competència autonòmica) estiga a la cola d'Espanya, o l'Educació??? Els barracons son culpa de Zapatero???
    També serà culpa de Zapatero que l'Ajuntament de Tavernes deu 20 milions d'euros, i també que les pròximes tres legislatures a l'Ajuntament no podrà cobrar el canon d'aigua, perquè era l'unica forma de poder tancar els pressupostos del 2007??? O que l'Ajuntament permeta cobrar factures a empreses amb els impostos???

    Una altra cosa, una persona molt sabia deia: "El centre és un corredor molt llarg on totes les portes donen a la dreta" El PP no és de centre, ni ho serà mai, l'únic que els interessa es prometre i prometre, fer-te la cara gran i molt bonica, això ho fan sempre que et necessiten, ara si no els fas falta ...

    La prova es que els PAIs ja estan construits, el Cantalot finalitzat, ...

    També em fa gràcia el que he llegit per la premsa i altres blogs, que el PP creu amb els joves, JAJAJAJAJA. Jo crec que es fa valer del seu valor per arrapar vots, i si no s'ho cregueu mireu els pressupostos de l'Ajuntament dels últims 12 anys, no hi ha pressupost ni apareix la paraula JOVE o el seu plural JOVES.

    Un abraç i felicitats pel blog.

    ResponderEliminar
  17. Però, quin és el problema de les banderes republicanes?

    I alçar el del puny en l'alt, quín problema hi ha?

    És pecat manifestar-se republicà? (No és sa i democràtic que t'agarade que el Cap de l'Estat no siga vitalici i que el trien en unes eleccions?)

    I que pasa si repectes les banderes oficials però t'arriben més al cor la tricolor o la quatribarrada.

    Què hi ha de la tolerància i el respecte a les idees? El respecte a la llei no està barallat amb els elements emocionals.

    PER CERT, QUIN OBJECTE DE DISCUSSIÓ MÉS XORRA! (AMB PERDÓ)

    ResponderEliminar
  18. Jo també soc repu14 de abril de 2011, 10:33

    I passa alguna cosa si són republicans? És mal creure en una organització de l'estat diferent a la república? No és més tris ser monàrquic, i fer la pilta a la família reial?

    Quan jo era jove hi havia un grup de rock-punk que dia a una cançó: " Un rey no es rey por voluntad divina, si no por que sus antepasados se lo montaron divinamente". No és la música que més m'agrada, però aquesta lletra te més raó que un sant.

    ResponderEliminar
  19. La única solución al berenjenal de país la tiene el partido popular. No pierden el tiempo con la república y se preparan para heredar un país y reflotarlo.
    Menos república y más trabajo para la gente que es lo que necesitamos

    ResponderEliminar
  20. omar jo no et conec, i tot el que dius esta be pero asi no estem debatint el que dius. Esta clar que sou republicans com a agrupacio. Aci es parla de que el teu nom va en una llista per a dirigir un ajuntament. El que volem saber es si la resta dels companys de llista son republicans. Perque si no son, no estas en la llista que toca. Aci ningu parla de esquerra republicana que esta clar el que vol i a hem pareix perfecte. No enganyen a ningu. Igual que a nivell nacional esta el partit de la legalitzacio de la marihuana, el que no tindria sentit es que un de la llista no esta a favor de la legalitzacio. El que es vol aclarir en este ebat es quina es la ideologia de la llista del pesoe. Si es que si pues no passa res si es que no pues no ho entenc, Els principis per fer a fer una llista son eixos perque la gent vota una llista TANCADA per tant presenten unes idees COMUNS. No es pot enganyar a la gent i dir que soc republica, pero tame soc monarquic, no estic a favor del abort, pero si que estic, soc un partit laic pero la meua lider es presidenta de les cofradies, soc catalanista pero vixca valencia i una cantitat de incronguencies que al final uno no sap amque atendres. Res mes. El psoe de tavernes ho te prou clar, te que fer el que tu has fet, dir les coses clarament i ja esta.

    ResponderEliminar
  21. Al anonim que diu " quin es el problema amb les banderes republicanes" la resposta es ningun, almeyns per a mi. Pero el psoe es republica o no?

    ResponderEliminar
  22. I què més dona si el PSOE és republicà? No soc del PSOE. Com molts (gent i partits) els socialiste aceptaren la monarquia en la transició.

    Però no hi ha veritats eternes (mira la història) i ni la monarquia, ni tampoc la república són essencials per a la democràcia. Encara que ningú no pot negar que la república és més democràtica.

    A mi les preguntes com, "pero el PSOE es republica o no?" em semblen la versió política de les notícies supèrflues del programes del cor. És la meua opinió.

    ResponderEliminar