viernes, 22 de abril de 2011

MÉS CARRER MAJOR O CARRER DE LES SEUS POLÍTIQUES

Després de passejar pel carrer Major...hem vist que s'ha posat una nova seu, la de Iniciativa per Tavernes.
al Ventilador ja varem dir que el carrer Major era el carrer de les seus polítiques i molts, ens els seus comentaris ens criticaren per considerar que no tenia rellevança. MIra per a on que ara va i PP, PSOE, Alternativa i Iniciativa han posat la seua seu al carrer major. El PP en les pasades eleccions ja la va posar ahi i ara la resta de partits han considerat adequat estar al centre urbà per organtzar la campanya.
El Bloc seguix estant en la carretera. Gent de Tavernes, Esquerra Unida i Esquerra republicana no hem vist la seua seu.
Ens resulta curiós i ens agrada vore els partits actius de cara a les eleccions

26 comentarios:

  1. Jo segueix pensant que no té més importància.

    ResponderEliminar
  2. I d'on trau els diners Iniciativa per a pagar això??? està molt clar: els trau Cándido del grup municipal d'Esquerra Unida.

    ResponderEliminar
  3. Despres Critiquen al PP. Pero tots darrere al vore el que arrepleguen. Pues no hi han locals buits a Tavernes. Despres parlen de identitat i demes.
    Esta be, axina fan al pp mes fort

    ResponderEliminar
  4. So c del pp de tota pa vida, i veig que no estic molt desencaminat. Al final tots on esta el pp. Algo voldran.
    lunic Candidat que es mereix el meu respecte,a banda de Manolo, es Jordi. Qu e du la seua marxa. Segur que amb eixa politica li funciona. La resta no van a arreplegar ni les de terra.

    ResponderEliminar
  5. Pero estos que es pensen, que posant se davant del pp es donaran a coneixer mes.? Que poc sentit del ridicul.
    voldran tindreu prop per anar a pactar.
    Estic segur de que manolo no pacta

    ResponderEliminar
  6. Tots van a lestela del pp a vore que arrepleguen.

    ResponderEliminar
  7. El carrer central.
    En tota lluita de la persona, tant física com cultural, en el fons està el poder. Però hi ha dos tipus de poder: el poder-poderiu, normalment no compartit, i el poder compartit, el natural democràtic. El primer sol produir-se des d'eixe poder influència i bens per a una reduïda part de la societat, el tema de les corrupteles; en quan a la segona , el poder compartit, no és sòlament per l'èlit que dirigeix sino per a tota la resta de la societat, per la participació.
    En definitiva "clavar-se en política" o "fer política", vuit froamcions tenim al poble, no és viure de l'erari públic, sino administrar el bé comú amb una participació autogestinada amb la població. Se'ns oblida de vegades.
    Hem d'estar en contra de les paraules de Max Weber quan deia que la política han de fer-la els polítics a sou, els jornalers de la política, i que la persona del poble no ha de tenir accés a ella, a no ser que deixen de ser persones del poble? No podem no devem deixar fora la població i esperar sols als quatre anys sols per a votar, no es democràcia. No podem perdre qualitat democràtica. La política és cosa de tots i totes.
    Per això m'agrada el discurs de Jordi quan centra en tres punts per a mi importants: el tema del jornal del polític, que quan no pot ser no pot ser, segon la participació ciutadana, i per últim, que pot portar feina a Tavernes, es el tema de l'economia especulativa local, front a la productiva des de l'Ajuntament. No sols amb informació i formació a tots i totes, sinó amb actuacions en concret amb l'agricultura local, on ens ha demostrat.seriosament, que pot pujar les rendes al poble, com un exemple. En fí els que hem tingut la sort d'escoltar-lo podem dir que vol el poder per a servir, que certament té solucións. I demanem que escoltem el projectes, que llegim les propostes que es el moment de descontaminar obrint les finestres per a que entre aire pur al nostyre benvolgut i respectat ajuntament de Tavernes. Sí, ja sé que avui és el seu Sant: un llibre i una flor per a tots els ventiladors del món que descontaminen.

    ResponderEliminar
  8. Esquerra Republicana està al Passeig del País Valencià, al costa de la Cafeteria París.

    ResponderEliminar
  9. La veritat és que segueixc sense vore cap mèrit el lloc on es situa el quartel general electoral (la seu del partit és una altra cosa).

    Buscar visibilitat? pot ser, i què?
    Imitar al PP? quina tonteria. Es què el PP té el Carrer Major en propietat? (potser ho pense algú).
    Un lloc cèntric on, a més de la visibilitat, està a prop de tots els llocs? Per què no.
    La resta són especulacions buides i inútils. Vaja un tema de discussió!.
    Jo li faig un aplauidiment a jpellicer que almenys li dona nivell a la cosa.

    ResponderEliminar
  10. A mi hem pareix curios, en tots els actes de iniciativa vec la cuatribarrada i els paisos catalans a la seu no hi apareix res. Perque reneguen de la seua identitat?
    Per lo demes que es posen on vullguen

    ResponderEliminar
  11. Encara hi ha gent que sols mira allò de si és quatribarrada, sextubarrada coronada o adornada amb un cirera, i es preocupa molt per allò dels Paissos Catalans desitjant ser, a nivell cultural, el 51 estat de la "Unión" o el cul del món a l'est de la península ibèrica.

    ResponderEliminar
  12. Se, ventilaor, que pasa en la piscina? Manolo ha dit an al diari que no te permisos pa obrir i axó es mol raro si mana asi i an Valencia que no li donen permisos.
    Hui astavem asmorsan i als meus amics diuen que si axó es aixina com diu en el diari Manolo vol dir que en Tavernes no pinten faba ancara que mana al PP i es el matex partit a Valencia, un atre ha dit que l'ampresa deu molts dines i que no li acaven la faena si no paga i tamé diuen que la piscina costa molt més de lo que havien dit i per aixó no ni ha dines.
    I a mi an sap molt mal que dexen an mal lloc a Manolo. A vore si mo aclariu.

    ResponderEliminar
  13. Manolo aclara como está la piscina porque tras tu entrevista en el diario, nadie se cree lo que has dicho. Ventilador ponlo como tema pero que sea una explicación veraz. Tavernes lo necesita.

    ResponderEliminar
  14. En l'actualitat estem més pendents de les coses que ens separen que les que ens uneixen. De vegades dubte si el narcissisme de les petites diferencies es suficient per poder deixar de banda la defensa global de la ciutat. I passem de vore el treball ben construit, l'esforç de quatre anys per donar alternatives al govern de l'ajuntament de preparar amb conciencia unes eleccions a tindre que defensar-te de unes persones que et veuen hostil per anar amb candidatures diferents.
    Quan a Sud-africa estaven fent un curs sobre liders tant negres com blancs, tots al final agrairen el curs menys un blanc africaner que esclatà a plorar i digué " vull que sàpiga que a mi m'educaren per a que pensara que vosté no era més que un animal".
    Sense arribar a aquest odi fraticida cal pensar que no es pot atacar en forma de hooligan. I si es així els liders tenen la culpa de no fer pedagogia. No es el cas de Jordi. Hi ha qui no vol coalicions. Hi ha qui pensa si en trac un governaré amb aquell o amb l'altre. Per la meua banda sols espere vore arguments, equips preparats per a poder portar politicament l'ajuntament. Administrativament no hem preocupa; hi ha funcionaris que ho saben fer, i la majoria amb una professionalitat exquisita. Però no podem permetre que els fracassos
    recaiguen sobre el poble de Tavernes: tota la culpa la tenia el Bloc respecte a la piscina. Quatre anys amb propostes alternatives al Quater de la Guardia Civil. I sense odi, que no en tinc, explique i dic: que mala de estar la situació per a que la piscina no haja estat inaugurada abans de les eleccions.
    Amb açò no pense que la bondat, la intel-ligencia i la integritat la tinga qui escriu, però si vull dir que la reflexió, la informació no sectaria i la humanitat ha d'estar en tot moment present abans de prendre una decisió tan important per a Tavernes.

    ResponderEliminar
  15. Crec que el PSOE s'ha passat amb la seu. A la gent no ens agrada que en temps de crisis un partit tinga dos seus, totes les llums enceses a tota hora i ser ostentos.
    Amb tots els meus respectes, crec que Canet i els seus s'han equivocat montant tan gran seu, massa gasto pels temps que corren

    ResponderEliminar
  16. chapulin colorado26 de abril de 2011, 3:24

    Ahora que comentas las luces. Hace unos días, de madrugada, pasé ante la sede del Bloc y vi las luces encendidas. Me fijé y no había nadie, no se veía movimiento alguno.
    ¿Os dejasteis la luz sin querer o querías que la gente pensase que aún estabais trabajando?
    No useis esas técnicas que son contraproducentes.
    Esta bien que ilumineis un cartel, pero no dejar las luces interiores encendidas un sábado

    ResponderEliminar
  17. ESQUERRA REPUBLICANA HA MONTAT EL SEU GARITO EN EL PASSEIG DEL PAÍS VALENCIÀ!!

    ResponderEliminar
  18. Chapulín, Chapulín...No enredres que estava jo dins.
    Tu, "de madrugada", possiblement no anares massa seré.

    ResponderEliminar
  19. chapulin colorado26 de abril de 2011, 3:43

    Si no he dicho el día que fue, ¿cómo sabes que estabas tu dentro? has picado! por mi trabajo tengo que ir sereno preciso, sé lo que vi, pero tampoco le doy tanta importancia para que te piques así. Tranquilo/a, simplemente acuerdate de apagar la luz.¿quieres que te diga qué día fue? y así te aseguras si estabas dentro

    ResponderEliminar
  20. ei Chapulin, com els l'has pegat a ran de manec :) "No contaban con tu astucia".

    ResponderEliminar
  21. Si es que et vaig vore Chapulin, i un poc més et menges la rotonda.

    ResponderEliminar
  22. Açò no és serio.
    Que estiga la llum oberta d'una seu, quina importància té?. Que cal apagar la llum quan no estàs a casa, per suposat. I ja està.

    Es al·lucinant el nivell intel·lectual que li donem al Ventilador de tant en tant.

    ResponderEliminar
  23. Pero si ho està dient el Chapulin en el primer comentari que fa

    "Esta bien que ilumineis un cartel, pero no dejar las luces interiores encendidas un sábado".

    Quines tonteries, ventilador, amb tantes coses que es pot parlar. A més de que dona la impressió que es contesta a ell mateix.

    ResponderEliminar
  24. A mi man dit que la llum la paga el PP i aixina vore si s'ajunten despues de les eleccions.

    ResponderEliminar
  25. chapulin colorado26 de abril de 2011, 7:24

    Oye, no os pongais así por esa tontería, ya no os diré más que dejais la luz encendida en la sede del Bloc. Si quereis pagar más de recibo allá vosotros.
    Eso si, no hacía falta saltar como lobos sobre mi, es una chorrada. Creo los que habeis formulado comentarios sobre mi os falta un poco de tolerancia.

    ResponderEliminar
  26. Jo he fet un comentari i no tinc res que vore amb el Bloc. Però les tonteries són tonteries les diga qui les diga. I si volem que açò siga una cosa seria, sobren.

    ResponderEliminar