martes, 19 de abril de 2011

EL PARC DEL CANTALOT JA HA COMENÇAT

Quina sorpresa ens hem endut hui passejant pel Cambro. Hem vist vallat el conegut com Clot que hia al Cantalot, arrimat al poble i maquinaria treballant allí. Ens hem acostat a preguntar i ens han dit que havien començat les obres del parc del Cantalot.
Com que som escodrinyaors, hem vist a la web municipal que s'han licitat les obres a una empresa del poble (estructures Xuano) i que les obres valen 210.000 euros.
No hem parat de preguntar i hem sabut que es tracta de la primera fase del Parc del Cantalot, per que el projecte s'ha dividit en sectors per poder començar la primera fase i més endavant anar executant la resta.
Pel Ventilador es un dia historic: el dia on el parc del cantalot es fa una realitat.
El veinat de la zona ens comentava la seua alegria

37 comentarios:

  1. Ventiñador, anem a vore que fa Manolo esta vegada. Jo confie amb ell.

    ResponderEliminar
  2. Ja ja ja ja ja ja
    Una atra volta no per favor, que no mos ho creguem. cuan passen eleccions tornaran a parar.
    si no tenen dines, no se don trauran eixos euros. Ventilaor, explicamou.

    ResponderEliminar
  3. ¿No sabes leer? es la primera fase del parque, en la web municipal está la información de la contratación. Ese agujero va a convertirse en una zona lúdica y de juegos. No lo criticarás, ¿verdad? El parque, su primera fase, ya es una realidad y no se va a parar, se van a invertir 200.000 euros!

    ResponderEliminar
  4. Institut, carrers asfaltats, mes vigilancia y ara el parc del Cantalot. la gent del Cambro y cantalot estem molt agraits amb Manolo, ha fet molt per esta zona, gracies, gracies y gracies

    ResponderEliminar
  5. No, no se llexir ni s'escriure i tinc dret a no creuremeu i la segona fase cuan la faran, les procsimes elecsions segurament.
    No cola son masa mentires.

    ResponderEliminar
  6. jeeee aso pareis lo de la promesa de Rus, que anava a portar la playa!!! xe Manolo, viva l'oportunisme! Vamos a CONTINUAR contando MENTIRAS!! Tralaralaralaralaralaralara!!!!!

    ResponderEliminar
  7. Com es nota que parla gent que no ha viscut 30 anys davant del forat, que no porta els seus xiquets al cole mirant de reull el barranc... Siga com siga, és una bona notícia que apareix després de quasi 28 anys d'espera. Acabar, ja acabarà; però començar, ho ha fet ARA.

    ResponderEliminar
  8. Vamos, Ella, no sigues demagoga que tu no vius davant el forat. I no vulgues girar l'atenció a un altres costat. El Parc no porta 28 anys d'espera, que es va presentar fa sis anys i no heu fet res en eixos anys.
    No confundim. I començar ho va fer fa quatre anys amb 20.000 euros gastats. Tirats al fem, clar.
    Està bé que defenses "lo teu" i això t'honora, però sense mentires i interpretacions falses.
    Que a mi em pega un puntelló en el cul que damunt prengueu a la gent per tontos.

    ResponderEliminar
  9. Quan es presenten els projectes d'obra, supose que primer deuen ser aprovads i després es compren els terrenys, penseu que això es fa d'un dia a un altre. Tot porta la seua tramitació, i no són pocs els propietaris. Si ara es quan s'ha pogut fer benvingut siga el PARC DEL CANTALOT.
    S'han fet molts projectes nous (voreres, camins, parcs, obres en la platja.....), si Manolo ho haguera pogut fer abans, segur que ho haguera fet, pues es lo que més li sea recriminat.
    Benvingudes siguen les obres i si son ara abans de les eleccions, pues be, o es que te que anar-sen a casa, per estar a un mes de les eleccions. Manolo es un bon alcalde i estarà treballant pel seu poble hasta últim día.
    JO EL VOTARE pense que esta treballant de valent per TAVERNES i es mereix ser el nostre ALCALDE.

    ResponderEliminar
  10. EN 4 ANYS RES I ARA VA EL PARC DEL CALYALOT.
    NO M'HO CREC!
    FA 4 ANYS TAMBÉ ANAVA EL PARC DEL CANTALOT JA.
    I EM VAN PRENDRE EL PEL.
    ENCARA QUE HO PUBLIQUEN A LA WEB DE L'AJUNTAMENT O A L'ANNEX SECRET DE LA BÍBLIA,
    NO M'HO CREC!

    I AMB L'EXPERIÈNCIA PASSADA I LA HISTÒRIA DEL PARC DEL CANTALOT TINC DRET A NO CREURE'M RES FINS QUE ESTIGA BASTANT ADELANTAT.

    AIXÒ TÉ UN NOM I ES DIU "OBRES ELECTORALISTES" O, EL QUE ÉS EL MATEIX "ENGANYABOBOS"

    ResponderEliminar
  11. Quan he llegit el títol EL PARC DEL CANTALOT JA HA COMENÇAT no he pogut evitar la risa fluixa.

    La màquina que treballava al Cantalot en vespre d'eleccions fa 4 anys es va fer famosa en "xistes" i burles i ara torna la història. I encara hi ha un cor de crèduls alabant l'esdeveniment i fent una crida a la confiança. Quina moral!

    Si m'enganyen una vegada, tinc dret a no fiar-me una segona (i menys quan la cosa es repeteix quasi igual immediatament abans d'unes eleccions). Primera fase? Tal i com està el deute de l'Ajuntament, primera fase i última (almenys fins les eleccions de 2015 si ix bé la jugada).

    Com va dir Groucho Marx
    "Partiendo de la nada hemos alcanzado las más altas cotas de miseria"

    ResponderEliminar
  12. Per aquells que no s'ho cregueu lo del Parc del Cantalot, fem un pacte, estem a 20 d'abril, si en un mes el parc esta avançat li voteu al PP? a la va valents, a que no se la jueu?. El Parc esta en marxa i es imparable. MANOLO I EL PP han sigut els unics que han fet el parc. Els comunistes i socialistes digueren "farem un parc" i ahi es va quedar...parole, parole... ARA Manolo ha fet que tots tinguem un nou parc i que la zona del Cantalot estiga mes cuidada i bonica que mai.Critiqueu tot per criticar, gràcies per fer el parc Manolo.

    ResponderEliminar
  13. Ahora nos dicen que va en serio. ¿Es que hace 4 años se trataba de una broma?

    UNA VEZ ME ENGAÑARAN PERO DOS NO

    Firmado: Un vecino del Grupo San Miguel

    ResponderEliminar
  14. no se de que es preocupeu, es tema de temps. Es normal el escepticisme i la riseta fluixa, es mes que normal i jo ho entenc.
    Si vegem que el parc avança pues seu tindra que creure i si veu que no avança, pues tindrà raó i no votara a Manolo.
    El problema es que si ho fa tampoc el votaran i mai els pareixerà be el que fan els del pp. Pero eixa es un altra historia.

    ResponderEliminar
  15. Yo no quiero parque del cantalot yo quiero que hagan un PAI pa vender unas fanecadas y pagar la hipoteca, cuando se hace el PAÍ?

    ResponderEliminar
  16. Las obras del Cantalot seguiran hasta pasar las elecciones. Seguro que no se paran antes. Despues de que votemos vendrán las excusas o el olvido sin explicaciones. Con mucha suerte la primera fase y adiós hasta que necesitemos de nuevo tu voto. No puedo criticar al resto de partidos porque ya hace demasiados años que el PP tiene la mayoría absoluta y, por lo tanto, la responsabilidad absoluta.

    Observo que el objetivo de este blog es glorificar a Manolo Vidal y al PP de paso.

    No hay más que ver las "noticias" que poneis, parece que se quiera vender que en Tavernes vivimos en los mundos de Yupi y no es asi.

    Firmado: El mismo vecino del Grupo San Miguel

    ResponderEliminar
  17. Més mentides cada vegada que hi ha eleccions. Que hi ha? Una màquina remoguent terra? Això ho van fer ja fa 8 i 4 anys... Es pensen que estem bobos, són molt sabudets estos de l'ajuntament! Sabem tots que van guanyar les últimes pels PAIs, que anava a fer-nos a tots rics!!! I ara que?? Res de res, tot el que s'ha fet: obres de la generalitat i el govern. I deute? de 20 milions! Ala...

    ResponderEliminar
  18. jajajaja clar que siiii!!!
    Qui seu creuuu???

    ResponderEliminar
  19. Hi ha un anònim que diu saber que no visc al barri del Cambro, que no sóc dels pissos rojos, ni dels grocs del costat del col·legi, i que no visc a prop del futur parc (perquè el parc es farà!). A vore si es pensa l'anònim que no sóc del poble!
    Si els meus fills han crescut jugant al costat del forat, ell de segur que no ho haurà vist.
    I aço ho dic "sense mentires ni interpretacions falses". Es lo que hay.

    ResponderEliminar
  20. Al igual que l'institut, que fa 4 anys, 1 mes abans de les eleccions dugueren 2 retros a menejar brosa i despres l'obra parada

    ResponderEliminar
  21. i segur que parla de demagògia algú que només s'acosta al cantalot a vore com va el parc, pa poder criticar!!

    ResponderEliminar
  22. Me parece que aquí se censura, y no poco.

    Firmado: Un vecino del Grupo San Miguel

    ResponderEliminar
  23. Crec que es pot criticar allò que és criticable i aprofitar la situació de mando (tindre majoria absoluta) per fer-se indirectament propaganda electoral és criticable.

    Casualitats de la vida, activitat al Cantalot (la famosa màquina) sols un mes abans de les eleccions en 2007, i després res de res. I es repeteix la història, activitat al Cantalot un mes abans de les eleccions en 2011. Que voleu que us diga? OPINE QUE ÉS PROPAGANDA ELECTORAL A LES CLARES I MOSTRA D'UN ESTIL DE FER LES COSES.

    Encara que preferixc això del Cantalot que la poca vergonya que el nostre ajuntament (Manolo, diuen els vells) reparteixca invitacions entre els jubilats, PER ANAR GRATIS AL CIRCO!.

    Les invitacions no valIen per a xiquets (els xiquets no voten) sols per a la tercera edat. DE PELÍCULA DE BERLANGA!

    No direu que això no és propaganda per a un partit amb els diners de tots.

    "La integritat és fer el correcte encara que ningú ens estiga mirant".
    Jim Stovall

    ResponderEliminar
  24. Per a Vitality, comentar-te que no t'enteres de la pelicula, les entrades les repartia el PRESIDENT DEL LLAR DELS JUBILATS i si no teu creus pregunta.
    Si el propietari del circ sols dona entrades per els jubilats, al igual que ho ha fet en altres pobles, no li se pot criticar a Manolo. Ho ara resulta que per no donar, entrades de xiquets del Circ, tambe te la culpa Manolo.
    Manolo no ha fet propaganda, tal com dius, aixi que aço es com els periodistes primer s'enteren i despues publiquen, es lo que deuries de fer abans d'escriure algo del que no saps.

    ResponderEliminar
  25. Anem a vore.

    Jo he publicat el meu esrit anterior després de tindre la informació que expose:

    1er.-Un familiar directe meu és un dels avis beneficiats.

    2on.-Jo no se quí ha repartit les entrades (ni m'importa).

    3er.-Jo he vist les invitacions. A les invitacions repartides (no de rebaixa, doncs era una entrada gratuïta), posava en majúscules i subratllat OBSEQUIO DEL M.I. AYUNTAMIENTO, i a les línies següents amb lletres majúscules remarcades, INVITACIÓN GRATIS.

    Quina valoració del tema puc fer amb aquestes realitats? (igual qui no has vist la invitació ets tú).

    Si cada vegada que ha vingut un circ a Tavernes, com una acció "social", l'Ajuntament regalara entrades gratuites als jubilats, jo no tindria res a dir. Podria pareixer-me´adequada o no adequada la cosa, però sols seria una opinió.

    Però estem fron a un fet extraordinari (no usual) de regal de l'Ajuntament (de Manolo es deia a la llar dels jubilats) a un mes de les eleccions.

    Sincerament, no me sembla bé des de la meua i molt personal visió ètica de la vida (que no té per què coincidir amb la de l'Anònim defensor de Manolo Vidal)

    ResponderEliminar
  26. Pero que enredraors sou amb les entrades. Vos molesta que el PP haja fet en esta legislatura un fum d'obres i accions, només cal mirar el poble quangtes obres s'han fet.
    Tots els circs donen entrades i les entrades les fa el circ, o es que el PP ha fet les entrades? eixes entrades les te el cric imprimides i alla on va les repartix, per aixo posa "ayuntamiento" i cap nom de població.
    Fa uns mesos es va fer cine a la casa de la cultura. l'entrada va ser lliure, ningu va dir "anem a fer entrades pagades i les regalarem per a quedar be amb la gent". Aixom sols ho pensaria algu que conec jo que esta a l'oposicio i es mor per governar i pactaria amb qui fora per manar

    ResponderEliminar
  27. Grasies a Zapatero que va fer el E1 i E2, gràsies a Zapatero el PP pot presumir de obres fetes.
    Un fum de mentires es lo que podem dir del PP i lo que havia de fer.

    ResponderEliminar
  28. Crec que a aquest poble cal un canvi molt fondo sobretot a nivell ètic i de formes.
    "la mujer de César no sólo debe ser honesta, sino que también tiene que parecerlo".

    I jo afegiria que la forma d'actuar els polítics ha de ser exemple per a la resta. És important allò que es fa. però també com es fa.

    D'enrredrar res de res. Jo sols he contat un fet. I l'alcalde hauria de tenir cura de cóm actua, Perquè la tonteria de les entrades, en època electoral, és com a mínim una torpesa.

    Les coses han d'estar clares i diàfanes. Tot ha de ser transparent com a norma.

    I, per favor, no al·lucineu cercant membres de l'oposició on no hi ha més que un ciutadà preocupat pel que es fa i com es fa en el seu poble.

    ResponderEliminar
  29. Ei vitality, frena. Per a transparent Manolo Vidal. Ell ha manat que primer s'atenga a l'ajuntament a un membre de l'oposició que a un del govern. Així que dóna exemple de transparència i ètica.
    I no armeu embolics...ací es parla del Cantalot...QUE JA ESTÀ FENT-SE gràcies a les ganes que ha posat el govern.
    Pareixeu el PSOE que amb 5 milions de parats ens fa parlar d'anar a 110km per hora

    ResponderEliminar
  30. No se si ho saps però Manolo ha eliminat la participació ciutadana institucional directa (no convocant els consells assessors) per exemple. Bon exemple de transparència.

    Parlar amb o atendre a un membre de l'oposició, del govern o a la gent, del primer a l'ultim ciutadà de Tavernes, és una obligació de l'Alcalde, no un acte de transparència ni un acte de reafirmació ètica.

    No convertim el que ha de ser normal en extraordinari.

    ResponderEliminar
  31. El parc del Cantalot va ser una de les grans mentides del 2007. A vore que passa en el 2011. Jo no confie massa

    ResponderEliminar
  32. MIRA SI POSA GANES QUE ENCARA NO TE TOTS ELS TERRENYS I FA 16 ANYS QUE GOVERNA. I AIXÒ HO HA DIT MANOLO EN ELS DIARIS, JO NO.
    A MENTIRES ENS OMPLIU.

    ResponderEliminar
  33. Crec que l'Anónimo quan diu que "Manolo és transparent" vol dir que parla amb la gent, inclús que és simpaticot, la qual cosa per un costat és la seua obligació com alcalde i per altra no està mal a l'hora de relacionar-se però no tenen res a vore amb la transparència i l'ètica.

    No se si l'amic anònim coneix conceptes com transparència en la gestió, l'ètica en la acció política o la democràcia directa.

    Crec que està parlant des del punt de vista del militant convençut o del seguidor incondicional i això es pura víscera i poc anàlisi. Simplement no parlem el mateix llenguatge.

    I del Cantalot ja vorem. De moment els incrèduls tenen massa raons per a desconfiar.

    ResponderEliminar
  34. desconfiar? el PP és qui ha començat les obres del Cantalot i això no ha agradat a l'oposició perque veuen que el PP cumplix amb allò que diu.
    Mireu de qui Haríem de desconfiar:
    Del PSOE: mira que ens ha fet ZP i Carme Canet no és lògic que faça campanya si està de baixa medica.
    Del Bloc: que amaga a tots que és nacionalista i que ha fet una llista on els vells valor menegen les cordes del partit a la sombra.
    De Esquerra UNida: que té una divisió interna perque ni anomena el seu regidor Candido.
    Davant els problemes per fer el Cantalot, el PP ha trobat solucions i ara és una realitat.
    L'oposició haguera preferit que no es fera el parc sols per criticar

    ResponderEliminar
  35. L'última anònim (comença amb deconfiar?) és fum fum i més fum. La suma de tòpics que diu qui no té res més que dir. El PP no acompleix allò que diu i el Parc del Cantalot és l'exemple d'una mentira electoral de les passades eleccions i recuperada altra vegada per a les properes.

    I comentaris buits amb Nacionalistes, Zapatero, Candido, dimonis i pitufos maquineros, però de forment ni un gra.

    El que demanen per al PP no és confinaça, és fe en un sant de cartó pedra. I d'allò de trobar solucions...poques, tard i mal.

    ResponderEliminar
  36. quins criteris es segueixen en la adjudicació de les obres? si es doneu conter sempre son els mateixos, i parleu de transparència?

    ResponderEliminar
  37. no volen vore la veritat o es que no es democracia!!!
    per que esta l'us de la paraula, sino no podem cometar el que ens done la gana, mentre que no ens llançen falses acusacions no?
    que penseu????

    ResponderEliminar