sábado, 30 de abril de 2011

COMENÇA EL CAMP DE GESPA ARTIFICIAL A TAVERNES

A la web www.tavernes.es hem trobat la informació de que ha començat a fer-se el nou camp de futbol7 de gespa articial.
El camp en construcció està situat al poliesportiu, just entre el Parc dels Vents i les pistes blaves.
El pressupost són 320.000 euros abonats per la Diputació i el plaç per fer les obres són 60 dies. Així que a juny estarà acabat.
Es tracta d'un camp per a la pràctica de futbol7 amb gespa artificial.
El camp millorarà les condicions d'entrenament dels esportistes, i més ara que van a unir-se la Ud Tavernes i el Vall Alfandec.

17 comentarios:

  1. a que ara el criticaran...
    estic segura que es fa per a be de tots i ara eixira algu a criticar el camp

    ResponderEliminar
  2. Però cuants camps de futbol necessita Tavernes?Es qué no em tenim prou?.El meu punt de vista crec que fan falta noves instal.lacions esportives però no fa falta repetir-les.Està el camp del vergeret que sempre que passe per allí esta tancat, no sé exactament per a qué serveix,però hi ha molts xiquets/tes que es tenen que desplaçar a altres poblacions per a fer el seu esport com son el atletisme, el patinatge.REPARTIU UN POC I QUE NO SIGA A SOLES FER CAMP DE FUTBOLS.

    ResponderEliminar
  3. Criticar-ho no, però es lamentable la actitud de la política actual, que fan coses de cara a la galeria quan s'apropen eleccions.

    ResponderEliminar
  4. A l'anònim de les 02.01...perdona però els camps de futbol estan saturats i feia falta este nou camp. Hi ha més de 20 equips de futbol.
    Respecte a l'atletisme, la major part de gent que corre li agrada correr pel terme per disfrutar de l'aire lliure. Tavernes no és suficient gran per a tindre una pista d'atletisme.Gandia en té una i sempre està buida. Clar que seria bo tindre una pista d'atletisme, però seria invertir en una instal.lació que estaria buida.
    Sobre patinar. ¿No saps que hi ha una zona de jocs i patinatge en el Parc del Cantalot que estan fent? sino ho sabies ja ho saps

    ResponderEliminar
  5. Pepe, què vols que fem que quan venen eleccions no facen res els polítics? al revés, que treballen i a tope.
    Durant els últims anys sí que han treballat de valent fent l'institut, el parking, la millora de les places de la mar, l'accessibilitat de carrers...i molt més. De fet, este govern ha sigut dels que més s'ha menejat.

    ResponderEliminar
  6. Va home, menuda barra dir que han treballat per fer l'institut, el parking i l'accessibilitat dels carrers... una mentira dita mil voltes es una veritat, no? Si hi haguera vergonya alguns no comentarien ni l'institut ni el parking, i no cal dir perquè.

    ResponderEliminar
  7. Molt be pin i pon.

    Tu resols els problemes dels aficcionats a l'atletisme. aneu a córrer pel terme.

    L'atletisme és alguna cosa més que córrer. Existeixen les crreres en pista, o no ho saps? I el llençament de jabalina, i el de pes, ...

    Estic segur que la gent del Club d'Atletisme no està massa d'acord amb tu.
    Sobre la zona de patinatge en el Parc del Cantalot, estic segur que acabaré amb artritis per edat abans de poder patinar la Parc del Cantalot.

    De fet en el tema de la piscina han estat Alzira, Sueca, Gandia i últimament Xeraco (més xicotet que Tavernes) qui ens han resolt el problema als aficcionats.

    ResponderEliminar
  8. A mi totes eixes obres que comencen poc abans de les eleccions em fan riure.

    Tenen un nom: obres d'oportunitat electoralista, i són carcaterístiques d'aquells que estan més preocupats de seguir manant, de seguir xuclant de la mamella del poder, que d'aconseguir el millor per als ciutadans.

    ResponderEliminar
  9. no teu pergues, que parex que perque venen les eleccions a l'ajuntament ja no es pot treballar. també estaria axò bé.

    ResponderEliminar
  10. Jo no sóc esportista (i no estic orgullós d'això), però m'alegra que hagen noves instal·lacions. Sobretot si el pressupost de 320.000 euros és "abonats per la Diputació", és a dir, que no recau sobre el compte corrent municipal.

    ResponderEliminar
  11. Apunteu partits. Es de gran necessitat la pista d' atletisme. Jo soc deportiste i no se com he pogut viure. De vegades crec que vivim al mon de tot es necesari. Ara be crec que hi han prioritats. Per fer eixa pista que digueu necessitariem barbaritats de terrenys. Que penseu expropiarlos? A vore quina es la proxima

    ResponderEliminar
  12. Anónimo dijo...
    no teu pergues, que parex que perque venen les eleccions a l'ajuntament ja no es pot treballar. també estaria axò bé.
    30 de abril de 2011 10:17

    no pergues tant i treballeu, que no sabeu el que es això.

    ResponderEliminar
  13. Si el Psoe fora un partit com cal i fera una reforma fiscal a l'estat com correspon, sense por i anant a qui te la pela, us assegure que tindriem 200.000 milions d'euros més que els que tenim. Molts dels problemes que es plantetgen serien assumibles. Ara bé per això cal recaptar èticament, i distribuir els diners de tots equitativament. Pensem que le deute de la comunitat valenciana es d'uns 5o.ooo milions d'euros, eixim a 16.000 euros per valencia i valenciana. Si tenim en compte que la redistribució autonòmica no es la correcta,necessitem que l'estat ens passe sobre dos mil milions ja, si entenem la forma aristocr`tico-propagandistica de ciutat de valencia amb els diferents events propagandistics sense tidre en compte les inversions en infraestrutures necessaries, entenc que discutim pel xocolate del lloro. Mireu per a solucionar temes locals sols hi ha que abordar-los, de segur que no seran a gust de tots i totes, però al menys abordar-los. I us assegure que es pot fer, però sempre hem de comptar que el que te els diners per norma no els volen amollar. Per això avui dia 1 de maig hem de demanar als que manen que cal ingressar més diners amb una bona reforma fiscal. Visca l'1 de maig. I avore si contarctem més i acabem amb l'atur.

    ResponderEliminar
  14. Als que paguem impostos ens interessa cóm es gasten els diners de l'Ajuntament, de la Diputació, de la Generalitat Valenciana i del Govern d'Espanya.

    Es que si paga Diputació a la nostra butxaca no li costa res?

    ResponderEliminar
  15. Tiempo hacía que no os visitaba. Pascua y fiestas y viaje, como nuestro alcalde, y regreso y veo muchas cosas nuevas. Esto avanza. Como Tavernes. Bien Manolo.
    Ahora no sé a que viene decir lo del campo este de hierba artificial, porque nos diran que tendría que estar ya hecho. Os acordáis cuando nos visito Fernando Colomer y lo prometió? De eso hace 5 años. 5 años que hubiesemos podido jugar. Pero más vale tarde que nunca.
    Bravo Manolo.

    ResponderEliminar
  16. Sí, i tot lo que vullgau, pero cárites i creu roja sense local, espere que la brossa eixa siga comestible perque si no, pobre dels pobres del poble, cuant cárites no tinga pa donarlos menjar...
    Enrique Estruch-UPyD Valldigna

    ResponderEliminar