sábado, 30 de abril de 2011

LES FALLES CANVIEN ELS BANDERINS DEL PASSEIG I EL CAMBRO

Esta setmana hi ha hagut novetats en les falles de Tavernes. Primerament s'ha elegit al nou president de la Junta Local. El nou president és Joan Cantus, faller del Cambro, que ha sigut l'únic candidat que s'ha presentat. Les sis comissions l'elegiren president després de la dimissió de Pepe Gracía per anar al lloc 5 de la candidatura del PSOE.
A més, les falles han decidit canviar els banderins i els premis al millor monument gran entre la falla Passeig i Cambro. Setmanes després de l'entrega de premis, els membres de la Junta comunicaren que hi havia hagut un error sumant els punts en les actes que baremen els monuments. S'havia sumat malament un punt i feia que variara el 4rt i 5é premi. El Cambro havia sigut cinqué, però amb la correcció de la suma li tocava el 4rt premi que se li va donar al Passeig. Ara açò sha decidit canviar i el Cambro és 4rt i el Passeig 5é. Així els premis als monuments majors han quedat així:
1er: FALLA LA DULA
2on: FALLA LA VIA
3er: FALLA PORTAL DE VALLDIGNA
4rt: FALLA CAMBRO
5é: FALLA PASSEIG
6é: FALLA PRADO

2 comentarios:

  1. Esta es la gran notícia del dia!
    Ni la mort de Bin Laden la supera!

    ResponderEliminar
  2. Estic d'acord amb tú, anònim. Que Jordi no fa res pel nocturn? això no es notícia. Que Jordi ja es veu ofegat a les primeres de canvi en l'asunt de les terres vora Xeraco? No passa res.
    El verdaderament important és que les falles s'han canviat el banderí...ja, ja...

    ResponderEliminar