miércoles, 6 de abril de 2011

QUE LI PASSA AL MAGRANER?

Hui hem vist en LAS PROVINCIAS que dimarts es van plantar arbres al nou parc, denominat Parc del Vent, (o dels Vents, que no ho hem pogut aclarir). Ha eixit que els escolars han plantat arbres...un pardalet (que no una cotorra) que estava al parc ens ha dit que el Magraner no va anar a plantar els arbres...que era l'únic cole que faltava. A la premsa no s'ha dit.
Per què? ens deien que perquè el director del centre no va poder coordinar les autoritzacions necessàries perquè els xiquets pogueren anar al parc. Algú sap si és cert açò? perque errar és humà...
Més coses...quants regidors hi havia en l'acte a part de Manolo Vidal i Salvador Blasco (que es mestre)? a part del PSOE i el PP hi havia algú d'altre partit?creguem que no, pero ens ho podeu confirmar

23 comentarios:

  1. Hola Ventilador. sí q es raro que no anaren els del Magraner, veges tu a saber...
    dels regidors pot ser que no anara ningú més, pensa que un dimats a les 11 del matí la gent treballa, llevat de qui té sou de l'Ajuntament en dedicació exclusiva que es dedica entre altres coses, a poder anar a estos actes. M'estraña que el atres regidors en nòmina de l'Ajuntament no estigueren allí.

    ResponderEliminar
  2. A quina hora era? Era hora de treball?
    Blasco anava com a polític o com a mestre, o com a les dos coses?
    Estaven Amparo Espí, Luisa Mifsud i Salvador Ribes que cobren de l'ajuntament?
    Estaven Carmen Canet, Jordi Juan i Candido Gimenez que estarien en el seu treball i no cobren de l'ajuntament?

    ResponderEliminar
  3. A les escoles ens van dir que els cursos escolars que anaven eren 5é i 6é. Salvador Blasco és mestre i tutor de 5é i per tant com a mestre va anar ell del seu col·legi.
    Carmen Canet no és tutora d'eixos cursos i no va anar. I la resta de regidors de l'oposició treballa a eixes hores. No em sembla massa encertat el que es diu.

    ResponderEliminar
  4. No crec que Zoile tinga res que vore amb el tema. Si no van poder anar serà per alguna cosa.

    A més amés, he estudiat en eixe centre i posaria la ma en el foc pel meu director i el cos sencer al foc per el cap d'estudis.

    Portar un centre no es cosa facil i si no es va poder anar serà per alguna causa justificada.

    ResponderEliminar
  5. jo voldria saber on estan els candidats de estos partiis de alternatives. existeixen? es preocupen per el que pasa en el poble o nomes miren pre el seu interes?

    ResponderEliminar
  6. ventilador el que tu dius,, herrar es huma i si el director no ho va poder coordinar tampoc hi per a mes.
    Ara be el fet que no vagen els nostres representants tant de loposicio no ho vec clar.
    Carmen no esta de baixa? pasejar si que paseja,. Podria passar a vore als xiquets o es que com no voten ja no interesa. Hi ha vint representants de cada llista i no podia anar ningun? damunt es critica al que si que va anar, a qui voleu enganyar?

    ResponderEliminar
  7. Estaven avisats la resta de regidors? Algú els va participar el que es feia eixe dia?
    Val més que ens enterem abans de tirar la pedra i amagar la mà, que de vegades el PP passa olimpicament de l'oposició (el pueblo és mio) i fins i tot sempre procura en coses com estes posar-les pel matí, quan sap que treballen. Si Blasco estava com s'ha dit, era perquè és tutor d'uns dels cursos que anava. Si no, segurament tampoc perque s'ha de guanyar les garrofes fora de l'ajuntament.

    ResponderEliminar
  8. Jo no em crec que ningú, de cap partit, llevat dels del PP no podia anar a l'acte. Estaven Blasco i la seua dona. Manolo Vidal i més regidors del PP, i ningú de la llista del Bloc NACIONALISTA, ni d'EU, ni d'Iniciativa, ni de GEnt, ni de Esquerra republicana, ni d'Alternativa??? Va que no anaren perque no volgueren i prou!Va que jo sí que veig de matí a un que altre del Bloc pegant voltetes amb la bici.
    Els únics que han cumplit en 4 anys anant a tots els actes ha sigut Manolo i comopanyía.On has vist tu als de l'oposició?

    ResponderEliminar
  9. Que els de l'oposicio no cobren? més que mots regidors del PP, sense tindre cap regidoria cobren mes que els regidors que tenen regidoria i no tenen dedicacio, que et diga candido o jordi que cobren...i que ho comparen amb el que cobra Xispa o raquel,no s'atreviran els de l'oposicio perque cobren mes que els no dedicat del pp

    ResponderEliminar
  10. Home i nosaltres ho sabiem, tots els col legis convidats y en la web del ajuntament, El dia de abans es van donar els diplomes en el plenari y vam anar mes de 100 persones i alli es va dir lo delr arbret. No trobaras ni un regidor, siga del partit que fora que no ho sabera. Ara be els candidats de estos partits fantasmes que no acudixen a res si pot ser que no ho saberen.

    ResponderEliminar
  11. Llevat de Candi no hi ha ningú de loposicio que cobre més que cap del PP. Repartiu 5 representants del PP, 2 del PSOE, 1 del BLOC i 1 de EU en cada comissió i feu els conters.
    Teniu en compte que Manolo, Amparo, Luisa i Ribis sols van a la comissió que presidixen.
    Per tant teniu repartir 5 regidors del PP en 5 ó 4 llocs a la comissió.
    5 regidors del PSOE en 2 llocs a la comissió.
    2 regidors del BLOC en un representant.
    I el de Eu no cal perquè va a totes.
    Ventilador, tu dius que res veraç però els comentaris no tant.

    ResponderEliminar
  12. q culpa te la gent de tindre que anar a treballar?
    millor dit, q sort!

    ResponderEliminar
  13. lo que ningú diu es que llevat de Manolo, Luisa, Amparo i Ribis els altres no tenen sueldo ni nomina. Els paguen les diestes de assistencia a plenos i comissions.
    Si no van, no cobren, que es lo normal. O siga, q si algú cau mal i no va la semana de les comissions i plenos no cobra res, com ja li ha passat a algu.

    ResponderEliminar
  14. Recordeu que els comentaris han de ser respectuosos, hem hagut de suprimir un que no ho era i no volem fer això.

    ResponderEliminar
  15. Això que ha dit el penultim comentarista es fals! El PP ha donat un exemple de tolerància perquè sempre ha variat els horaris de les comissions perquè pogueren assistir el major nombre de regidors, foren del partit que foren.
    El PP va manar als funcionaris atendre sempre primer als regidors de l'oposició i després als del seu partit, i la veritat és que els de l'oposició han vingut molt poc a l'Ajuntament a preguntar per res.
    Manolo ha donat un exemple de tolerància...Parle amb coneixement de causa perquè tinc molt prop familiars i amics funcionaris que m'ho han contat, com comprendreu no put revelar cap data per no implicar-los

    ResponderEliminar
  16. Això que diu l'anònim anterior sobre el PP que mana als funcionaris atendre a l'oposició primer (i damunt que els pose l'alfombra), no se ho creu ni ell.
    Quan menys saben els de l'oposició millor que millor per al PP. I prou. Es la realitat.

    I quant els sous, Mario es el que mes cobra indemnitzacions de tot l'ajuntament: 1200 euros el passat febrer. A vore si es capaç de desmentir-ho amb papers a la ma.

    ResponderEliminar
  17. Els del Bloc no podien acudir per motius "justificats": tenien que fer guardia escrivint a la Cotorra cada 5 segons.

    O com he sentit per ahí, estaven portant les quatribarrades a la tintoreria, és que van a guardar-les ja als armaris com les alfombres, que en estes eleccions no els interessa mostrar-les.

    ResponderEliminar
  18. El senyor alcade pot dir misa, si jo fora regidor de loposicio tindria tota linformacio que necessitara, perque es legal i estaria en el meu dret. Hem dona la impresio per el que vec que son una opocicio ben conformada i ara van i es queixen. Damunt ara mentere que tenen un soul sense treballar. Almenys els del. govern tenen responsabilitats. Que Mario cobra 100 euros mes que Candido y 200 mes que llum home pues faltaria mes. Jo si que vec a Mario trballant o es que l poble va asoles? El que tinc clar ara es que els que estan mal pagats son els regidors de loposicio.

    ResponderEliminar
  19. Diguem les coses bé: no son sous, sino indemnitzacions. Sou nomes en tenen Manolo, Ribes, Amparo i LLuisa, i la secretaria de l'alcalde, carrec de confiança.

    I Mario i Maruja cobren ell a soles d'indemnitzacio tant com tots els regidors de l'oposició.

    Ventilador perquè no ho expliques i ens deixem de discussions tontes?

    ResponderEliminar
  20. hem llevat un comentari perque podia ofendre les creences religioses de la gent...per favor utilitza un to mes moderat i respectuos. gracies

    ResponderEliminar
  21. No sóc l'autor del comentari religíos, però el recorde que la Constitució diu clarament que ningú no pot ser discriminat per rao de religió.

    Per tant si feia un comentari religiós que poguera xocar amb les creences religioses d'altres no passa res.

    ResponderEliminar
  22. a l'últim anonim que parlava de la Constitució...hem suprimit un comentari perque er el comentari qui discriminava a la gent per la seua religió. Espere haver-li aclarit, ací NO censurem, voste no falte a ningú i el seu comentari eixira.Gràcies per seguir-nos

    ResponderEliminar
  23. Constitució? Sabeu que molts regidors del Bloc Nacionaliste, quan prenen posesio del seu carrec com a concejals juren la constitucio i afegixen "per imperatiu legal", o el que es el mateix en altrs paraules "perque no tinc mes remei". Aixo s'ha de dir a la gent perque ho sapiguen.

    ResponderEliminar