viernes, 29 de abril de 2011

PRESENTACIÓ DE GENT DE TAVERNES

Hui divendres es presenta el partit Gent de Tavernes, així ho hem llegit al seu facebook.
Sera a les huit de la vesprada en el local musical.
Vicenta Cortés es la candidata d'esta nova formació.

28 comentarios:

  1. Un cero al presidente y/o la junta directiva de la Unión Musical de Tavernes. Un cero patetero.
    La sociedad musical siempre se ha caracterizado por la neutralidad política y nunca ha aceptado actos en sus locales de signo político.
    Quien lo ha autorizado ahora? He preguntado y un directivo me dice que ellos no saben nada.
    El presidente? Para luego facilarle también el local al PSOE?
    Lamentable.

    ResponderEliminar
  2. Qui comença mal pot acabar pitjor. Vaig estar a la presentació de Gent de Tavernes ila meua valoració no és pas bona.
    Respecte a la quantitat de gent. Fluixet, unes cent persones, moltes d'aquestes per compromís o d'altres partits que anaven a mirar.
    De l'acte. Molt pelat, presentació d'un minut i llegida, intervenció de l'alcalde independent de Pego vestit de manera poc apropiada i parlament, llegit, de la candidata de Gent, Vicenta. Se la veia un poc nerviosa.
    Del programa. Poques propostes concretes.
    De la llista. Molts familiars entre ells i gent que no hem vist per Tavernes.
    Una cosa, al cartell electoral de Gent de Tavernes hi ha faltes, malament si uns que ens volen governar fan faltes d'ortografia.
    Per cert Ventilador, t'has aplicat una mica amb les faltes, però encara has de posar-te més que en fas moltes.

    ResponderEliminar
  3. No me gusto el acto, se limitaron a criticar y ni se hizo mención a las ocupaciones de los que componen la lista.
    Todos quieren "sostenibilidad, racionalidad, equilibrio, diálogo, austeridad, sinceriad, participación, solidaridad, transparencia..." pero proyectos reales y válidos para Tavernes poco. Esas palabras son muy sufridas y todos los partidos las pueden pronunciar.
    Eso sí, no faltó el vino de honor.

    ResponderEliminar
  4. Crec que les propostes concretes s'han de reservar per als actes que es duran a terme en la camapnya electoral y no en un acte presentació en el qual es vol donar a conèixer una llista electoral. Aquesta persona que ahir va assistir a l'acte (que anava tant mal vestida) ha aconseguit que el seu partit governe a Pego. De veritat sols valoreu a les persones per la seua aparença física? ¿Què sería de Sadam Hussein si portara corbata? ¿Ja sería bon candidat per a l'alcal´dia de tavernes?
    Gent de tavernes no són polítics i per tal d'àplicar sentit comú en la gestió d'una alcaldia no cal ni vestir amb corbata ni tindre cap máster amb gestió pública.
    hem va parèixer molt apropiat l'acte d'ahir.

    ResponderEliminar
  5. Contestar al Anónimo que escribió el comentario a las 23.41, en primer lugar, familiares en la lista: sólo hay un matrimonio, todos, absolutamente todos, somos de Tavernes, independientemente de que tú/usted nos haya visto por la población, lo de decir a qué nos dedicamos pues hay de todo, pero no creo que eso sea relevante, aunque nadie tenemos reparos a decir cual es nuestro trabajo, que Vicenta estaba nerviosa, pues claro, no somos políticos, somos gente normal, del programa, se verá y se explicará en su momento, aquello solo era una mera presentación, ah y las faltas de ortografía, ufffffff no empecemos por ahí, yo escribo en castellano que es como en mi infancia me enseñaron y aún así no soy catedrática, por lo tanto puedo cometer faltas, ¿hasta en los diarios las hay no?. Espero haber aclarado algo.

    ResponderEliminar
  6. me gustaria saber si de verdad estuviste en la presentacion de gent de tavernes creo que te confundiste y fuiste a ver a Rosita Mores que por cierto estava cenando en el musical gracias

    ResponderEliminar
  7. Com a soci de la música estic d'acord amb el primer comentari. No està bé que es deixe el local sense acord de la Junta i que siga comunicat el canvi de postura a tots els partits

    ResponderEliminar
  8. Lo de las faltas de ortografia me parece curioso que lo diga una persona que escribe "no és pas bona". Esas palabras no las entiende el pueblo. Preguntale a una persona mayor qué significa. Era un acto de presentación, en la campaña electoral se darán las propuestas concretas, y desde luego que se ha criticado, criticado las cosas que no se estan haciendo bien en nuestro pueblo. Es la realidad, y parece ser que hay gente que no la quiere ver.

    ResponderEliminar
  9. Quin criteri de publicació hi ha ací? És una curiositat que tinc.

    ResponderEliminar
  10. Per què no es poden fer actes polítics en qualsevol local (també el Musical)?

    Això és signe de normalitat, sempre que totes les opcions polítiques tinguen la mateixa oportunitat.

    Que un partit faça un acte al Musical sols vol dir que ha utilitzat un local per a fer un acte.
    Això no afecta en absolut a la independència de la Banda de Música.

    ResponderEliminar
  11. Gent de Tavernes ha pagado un alguiler para poder realizar la presentación, además esto supone un benificio para la Unión Musical, ya que las subvenciones para la cultura de Tavernes son más bien escasas.
    La presentació va se de tres quarts d’hora, no d’un minut!!!Si ens fixem en la vestimenta i no en el contingut, ja et dones a conèixer. El que realment importa a la Gent de Tavernes es el treballar per el poble i no fer “pase de modelos”.
    Respecte al nerviosisme de la candidata, es normal, es gent treballadora i no es dedica exclusivament a la política, per tant sap massa bé que es el que li fa falta al nostre poble.
    Respecte al programa que dius que no es va dir res, et recorde que encara no estem en campanya i es tractava d’una presentació!!!!No d’un míting.
    ¿Coneixes a tota la gent de Tavernes? Per suposat que hi havia familiars, estos donaven suport a la gent que estimen, ¿tu no ho faries?
    Es possible que el cartell tingués faltes d’ortografia però es que tu no saps ni fer frases subordinades, no parles de gramàtica ni d’ortografia si estàs fent errors gramaticals, primer aprèn a escriure i després critica.

    Respecto a las ocupaciones dentro del partido, es una cuestión que no es importante, Gent de Tavernes trabaja unida y se asesora para cada propuesta.
    Las propuestas se darán a conocer cuando se abra la campaña y a su debido momento. Esos proyectos reales y válidos para Tavernes se pronunciarán en el programa electoral del partido Gent de Tavernes, ayer sólo se trataba de una presentación. El vino de honor es un agradecimiento al esfuerzo que hicieron la multitud de gente que asistió, es una cuestión de educación. Espero que disfrutases del vino de honor.

    ResponderEliminar
  12. el president vol facilitarli el local al Psoe, l'altre dia estava allí Salvador Blasco prenent mides de l'escenari.
    este president no sap ser neutral

    ResponderEliminar
  13. pero que dius del president? el president no te res a vore en un partit! l'ajuntament cobrava entre 200 i 300 euros i per a pagar-los a ells, els ho donen a la musica!! jo soc soci i m'alegre de que esta gent ens aporte diners ja que ens han reduit les subvencions,tambe dir-vos que el musical esta disposat a llogar-lo al qui vullga ja siga psoe,pp,eu,gdt etc...mes neutral que la musica ja no es pot ser!!!

    ResponderEliminar
  14. Crec que el president de l'Unió musical fa el que ha de fer llogant el local a qualsevol partit, A QUALSEVOL.

    No entenc el concepte de "neutralitat" de l'Anónimo 06:54.

    ResponderEliminar
  15. Anem a vore: a mi em sembla molt bé que la unió musical cedisca el local a tots i a canvi que cobre una compensació "o agraiment" per a gastos. I mes amb els diners que necessitem.
    Però el que no pot ser es que des de sempre i per decisio de la Junta Directiva s'haja dit que no es cedirà a cap partit polític perquè no es diga que la societat es mescla en política.
    Ara sembla ser que el president amb les seus mans llavades i sense consultar a ningú, trenca la norma d'anys i cedeix el local a Gent de Tavernes ¿perquè la presidenta era de la Junta?. ¿Que li costava haver-ho dit o haver fet una reuniói canviar la norma?
    A mi com a soci, que pague anualmente la quota i com a pare de music educando, no em sembla gens bé que es salte a la torera una norma. Se de partits que mai ni s'ho havien plantejat perquè coneixien eixa norma i ara veuen com es fan distincions i canvis sense motius.
    Eixa es la cosa mal feta: canviar sense consultar.
    I no hi ha res mes. A no ser que siga una manera d'aplanar el cami perquè el PSOE faca allí el dia 6, o quan siga, la presentació. Tindra por a la Casa de la Cultura, amb mes cabuda, per si no ompli.

    ResponderEliminar
  16. "Es possible que el cartell tingués faltes d’ortografia però es que tu no saps ni fer frases subordinades, no parles de gramàtica ni d’ortografia si estàs fent errors gramaticals, primer aprèn a escriure i després critica."

    es cert, i les comes no existixen per a ell, sempre parla qui te que callar, serà un de estos que no me li preocupa el idioma, i damunt no sap redactar. Dime de lo que presumes y te diré lo que careces.

    ResponderEliminar
  17. La Societat Musical recibeix, una cantitat considerable per part de l'Ajuntament, subvencións de Diputació, subvencións de concerts, sempre que s'han demanat autobusos per a desplaçarce a fer concerts, i a més es l'unica Societat de Tavernes que te un local de l'Ajuntament (Escola de música Mestre Arnau), que per cert ni es paga lloguer, ni llum, ni aigua, ni l'aire acondicionat que s'ha instalat, ni les reformes per adaptar-ho (ascensor) etc.... ¿Vos pareix poc lo que s'ha donat a la Societat Musical? i de segur que hi hauran moltes més coses.

    ResponderEliminar
  18. No es diu "sempre parla qui te que callar",
    cal dir: sempre parla qui ha de callar".

    Tindre que + verb és incorrecte
    Haver de + verb és correcte

    ResponderEliminar
  19. El tema de les faltes d'ortografia va a apanyar els problemes del poble?
    De totes maneres gràcies per l'aclaració. Hui dormirem tots més tranquils.

    ResponderEliminar
  20. Las fartas de ortografia no arreglaran el puevlo pero seguro que nos dejaran mas trankilas las cosciencias de algunos saviendo que escrivimos vien.

    T'agrada vore la cervantina llengua escrita així? Doncs a mi tampoc m'agrada vore la meua llengua escrita amb faltes tan garrafals com el "tindre que + verb.

    ResponderEliminar
  21. Aclaració? Cal dir aclariment.

    Va a apanyar? La perifrasi usada com a futur?. Cal dir: apanyarà.

    De res.

    ResponderEliminar
  22. Ya veo que sois todos unos entendidos en el lenguaje escrito valenciano/catalán. ¿No sería mejor dejar eso y concentrarse en lo realmente importante? algunos escribimos en valenciano tal cual lo hablamos en la calle, no le veo el problema. Ya está bien no?

    ResponderEliminar
  23. Enhorabona per a eixas gent,(GENT DE TAVERNES) que acabant de treballar tots els dies, es reuneixen, per millor en lo posible el nostre poble i el teu, l'única forma que tens que per fer una critica negativa, es nervis, faltes d'ortografia, falta de gent, falmiliars...etc. no es just, en cuant tu dediques la mitad d'hores que estan dedicant cadauna d'aquestes persones, despres de fer el seu treball, y festius, podrem mantidre un conversació coherent.

    ResponderEliminar
  24. Es d'agraïr que rectifiques el que creus no es correcte. El que ocorre es que crec que aquest article no es refereix a classes de llengua.

    ResponderEliminar
  25. "Las fartas de ortografia no arreglaran el puevlo pero seguro que nos dejaran mas trankilas las cosciencias de algunos saviendo que escrivimos vien.

    T'agrada vore la cervantina llengua escrita així? Doncs a mi tampoc m'agrada vore la meua llengua escrita amb faltes tan garrafals com el "tindre que + verb."

    ¿i si que t´agrada vorer la teua estimada llengua sense cap coma?

    ResponderEliminar
  26. Sóc membre del nou partit independent "Gent de Tavernes". M'agrada el nombre tant elevat de comentaris que estan fent-se. Aixó vol dir algo. Pareix ser que algú està posant-se nerviós.
    Nosaltres estem tranquils i continuarem treballant amb la mateixa il.lusió que hem tingut des d'un principi. Gràcies

    ResponderEliminar
  27. L'alcalde de Pego li diuen Carmelo Ortolà, el conec com a persona, i sempre m'ha demostrat tindre un gran nivell com a persona, i sobre tot, com a responsable d'un Ajuntament i un equip de govern, que va recollir després d'una més que horrible gestió anterior.

    ResponderEliminar