viernes, 8 de abril de 2011

JA VAN LES OBRES DEL RIU VACA

Al levante publicaven que les obres del riu vaca van a començar en el mes de maig. Confederacio Hidrografica del Jucar (depen del govern central) afirma que les obres començaran el mes que ve.
En el projecte es parla d'ampliar el cauce del riu al seu pas per Tavernes amb una amplaria de mes de 40 metres. Els clots de simat es regeneren.
Va un carril bici junt el riu, i es milloren zones concretes per evitar inundacions.
Bones noticies...s'acosta el final de les inundacions.
Que ens digueu?

31 comentarios:

  1. Jo dic que alguna cosa fan bé els de Zapatero.
    Per cert, l'obra no s'ha pogut fer millor perquè la urbanizació del Vergeret la van fer quasi dins del riu (els del PP local), contra el criteri de la Confederació Hidrogràfica del Xuquer i, també per culpa d'això, ho tenim molt més difícil per fer la circumvalació com cal.
    Ole Manolo!

    ResponderEliminar
  2. La obra si que la han hecho los de ZP, pero han hecho primero la del río Serpis de Gandia que era menos urgente. Hasta a la hora de beneficiarnos nos han discriminado.
    La ronda no se ha hecho porque primero se tiene que hacer la obra del rio, porque la ronda va siguiendo el rio. Tranquilos que la ronda si que cabe, primero el rio y despues la ronda.Vamos avanzando. Haga quien la haga lo importante es que se construya el río. Una vez hecho el rio no hay motivo para que no se construya la ronda

    ResponderEliminar
  3. Quínes dades tens que l'obra a Gandia era menys urgent? Saps alguna cosa sobre la repetibilitat de les inundacions? Per favor, informan's.

    Que jo sàpiga, tothom sap per on va el riu i l'Ajuntament ho sabia bans de fer la Urbanització del Vergeret.

    I no sabeu que la ronda havia de protegir el poble d'inundacions? I ara va la circumvalació per l'altre costat del riu?

    I no sabeu que les urbanitzacions de Tavernes (en concret també la del vergeret) són exemple a la Universitat de cóm no s'han de fer les coses?

    ResponderEliminar
  4. Això de "HACER EL RÍO" és preocupant

    ResponderEliminar
  5. Que han de saber els del PP sobre la repetibilitst de les inundacions, cotes i cicles. Això és massa per a ells. Així els ha anat amb el Marenys2A que no van previndre el Patricova i no han iniciat ni iniciaran les obres.
    Si els votants del PP local estan veient la barbaritat que han fet al costat del riu, dins de la zona d'afecció, es van menjar la zona reservada a ronda i encara diuen que està tot bé.
    Si, es verdad, en Tavernes tenemos la total "Confianza" que seguimos avanzando hacia la ruina total con vosotros y vuestras "Soluciones": Cerca de 1800 parados donde hace años no habia ninguno. Bravo PP!

    ResponderEliminar
  6. Moragues (Presidente de la Confederación Hidrografica del Jucar) es de Gandia, va en la lista del PSOE de Gandia y es pareja de la ex alcadesa de Gandia.

    Por esto y solo esto se hicieron antes las obras de Serpis en Gandia y se paralizó todo lo que requeria el permiso de la Confederación en Tavernes: rio Vaca, Nuevo Instituto, estudios de inundabilidad, urbanizaciones, suminstro de agua,.......

    ResponderEliminar
  7. visc prop de riu i l'última crescuda no vaig vore a ningú que no fora del govern mirant si pujava més el nivell. A peu de riu estava l'alcalde i Mario Enguix, amb el xubasquero posat anant a munt i avall, com un treballador mes. On estaven els opositors?Ja era hora que s'arregle el riu, els veins del carrer matadero ho celebrem i clar que a Tavernes li feia mes falta que a Gandia, la prova, el vaca es va desbordar i el serpis no...vols mes sucre?

    ResponderEliminar
  8. Ho sento amic però simplifiques massa les coses. I ahi no vaig a entrar. Saps, com jo, que el que dius sobre interessos familiars de Moragues, Gandia i el PSOE ha estat la consigna del PP per justificar la seua incompetència a Tavernes. I sé del que parle.

    ResponderEliminar
  9. Jo no vullc sucre. En tindria prou amb que la gent estigués més informada.

    ResponderEliminar
  10. Igual Manolo parava la inundació mentre Mario li resava a Santa Barbara

    ResponderEliminar
  11. Jo també estava a peu de riu i estava perquè cobrava com Manolo i Mario.

    ResponderEliminar
  12. ¿Por qué se contruyo,ilegalmente, dentro de la zona de afección del río cuando se urbanizó la zona de Vergeret? ¿Para que a los constructores les saliesen más metros? ¿La jugada era hacerse el sueco y luego colgarle el nuerto a la Confederación? Lo de que se construyó dentro de la zona de afección és tan evidente y va tan en contra de la ley que posiblemente estemos ante un caso de presunta prevaricación (La prevaricación es un delito que consiste en que una autoridad, juez u otro funcionario público dicta una resolución arbitraria en un asunto administrativo o judicial, a sabiendas que dicha resolución es injusta, es decir va en contra de la ley).
    Pero en Tavernes ya se sabe que la oposición lo perdona todo por acción u omisión.

    ResponderEliminar
  13. Nunca es tarde si la dicha es buena

    ResponderEliminar
  14. El que resava a Santa Barbara era jordi i carmen a casa ben calentets. Que ells tame cobren. No vull pensar si governa el bloc o el soe el dia que coemnse a ploure. Obriran les comportes? o es taparán cap i tot.
    Ja els vec tocant al ajuntament i preguntant si esta tot be. No tenen ni idea. Que por hem fan

    ResponderEliminar
  15. El que ha resolt el problema del riu es Manolo Vidal, encara no he sentit a Jordi proposar res en tot este temps

    ResponderEliminar
  16. Yo, la verdad, estoy observando que el alcalde tiene bastantes incondicionales. Vengo de Madrid a menudo (desde hace 30 años) y entiendo el valenciano escrito y hablado aunque no lo hablo ni lo escribo. Cunado estoy aquí vivo en la Playa y he de decir que la playa ha estado dejada de la mano de Diós muchos años. Ahora estan de obras ¿terminaran antes de que vengan mis conciudadanos en Semana Santa? Porque no me parece muy buena idea no haber programado las obras de forma que no molesten a los turistas. Las cosas buenas además hay que hacerlas bien. Puede que el alcalde de Tavernes haya aprendido de Gallardon aquello de meterse en obras en fechas poco adecuadas.

    ResponderEliminar
  17. La necessitat i projectes de fer obres al riu Vaca venen de 1996 (comença el PP a Espanya i a Tavernes). Ja han passat anys no? Com per a treure pit ara diguent que Manolo Vidal ha resolt el problema del Riu. Quants anys porta manolo a l'Ajuntament de regidor i d'alcalde?

    ResponderEliminar
  18. El PP va paralitzar el projecte del riu i també va paralitzar el cuartel de la Guardia Civil quan Aznar era president d'Espanya i Asunción Oltra diputada nacional. Gracies ZP per fer primer el cuartel i ara la millora del riu.

    ResponderEliminar
  19. chapulin colorado8 de abril de 2011, 23:53

    Veo que del cuartel hay cosas que no conoceis,en Tavernes la oposicion quería hacer el cuartel fuera de la ciudad por no querer tener una zona militar. Fue el pp quien permitio,al decidir poner el cuartel en los sequers, que los guardias civiles pudieran convivir dignamente con el resto de ciudadanos. Es mas los vecinos de los sequers lo agradecemos porque esto era un nido de porros y gamberros. Ahora es un lugar tranquilo con un parque para niños.
    El ministerio pago las obras,pero el ayuntamiento cedio los terrenos e hizo el proyecto, asi pues de no ser por el ayuntamiento nada de nada. La prueba es que el cuartel esta en Tavernes y no en Simat o Benifairo.
    En el dia de la guardia civil, los guardias entregaron una placa de agradecimiento a Manolo Vidal por la colaboracion de tavernes. el resto de municipios no han prestado la misma colaboracion que tavernes. Sin manolo y su entrega no seria posible el cuartel en tavernes.creanmen que no puedo decir quien soy pero lo que les cuento es real y lo conozco de primera mano

    ResponderEliminar
  20. Para la persona de Madrid. Yo tambien vivo en la playa y me preocupe de preguntar. El caso es que las obras tienen una programacion de 14 meses de ahi que empezaran en septiembre, para no coger dos veranos. De esta forma solo cogerá un verano y con las obras bastante adelantadas.
    Si lo piensas un poco, politicamente al pp le venia mejor empezar en junio y aunque abarque dos veranos ahora estsrian mucho mas adelantadas y tendrian la foto. Por lo que veo miran mas por el pueblo que por hacerse la foto.

    ResponderEliminar
  21. home nomes hem faltaba donarli les gracies zp. Despres de 10 anys de anar al pregar que feren el cuartel. EL que hi ha que sentir

    ResponderEliminar
  22. A "chapulin colorado":

    Puestos a pedir, yo preferiria el cuartel en la zona de Cantalot cerca del nuevo instituto.
    Si los ricos de Sequers estais contentos (seguros y vigilados), los menos ricos (o pobres) de la otra parte del pueblo no lo estamos tanto porque ni estamos seguros ni vigilados ni tenemos parque infantil.

    ResponderEliminar
  23. Tiene razón en parte. Porque el tiempo de ejecución de las obras de la playa es de 12 meses y no de 14 (en cualquier caso abarca unas pascuas y un verano).

    Espero que se tomen medidas para minimizar el impacto en los turistas porque en las ferias como Fitur no se advierte a la gente que va a sufrir unas obras durante sus 15 días de vacaciones.

    ResponderEliminar
  24. Si les obres les fa el govern de ZP és perqè Manolo es va moure, I què passa amb les obres que no es van fer quan manava Aznar-Zaplana? (el tema de l'institut ja estava en marxa, i la Generalitat sempre ha estat en mans dels amics del PP)

    Quan les inundacions de 1996 manaven Aznar y Eugenio(fins el 2004) i les obres del riu les faran ara, amb ZP.

    La línea d'alta tensió (soterrada a tota la Valldigna menys a Tavernes) supose que també serà un èxit d'Eugenio Pérez-Manolo Vidal.

    Aquata és la realitat!

    ResponderEliminar
  25. Con la barrigita que tiene Manolo no creo que se mueva mucho. Que sepamos no ha ido a Madrid a exigir las obras. Además hace muy bien, que se vea que los del PP no necesitan para nada ir a llorarle al PSOE.

    ResponderEliminar
  26. EL QUE NO LLORA NO MAMA! Y EL QUE NO MAMA NO CRECE!

    ResponderEliminar
  27. Manolo ha anat a Madrid moltes voltes, inclos va presentar un video als responsables del projecte per explicar-los les millores que proposava Tavernes. Gracies aixo la canalitzacio del vaca millorara molt respecte el projecte inicial...que bonico es parlar sense saber.Manolo va saber jugar les seues cartes per beneficiar a Tavernes, ha anat a madrid, mil voltes a la capi i on ha fet falta.

    ResponderEliminar
  28. Canvis per a justificar la cagada del Vergeret i beneficiar a CAISA?

    ResponderEliminar
  29. Precisament perquè sé ho dic. Manolo no ha anat a Madrid a presentar cap proposta. ¿Per a què vol anar a Madrid si el senyor Juan Jose Moragues, responsable últim, com a president dee la Confederació del Xuquer de qui depenen les obres està en Valencia? A més de ser de Gandia.
    Ja està bé de mentides i de atribuir a Manolo Vidal coses que no coneix ni té idea. I les úniques carte que juga són les del truc, i damunt sempre perd. I si no t'ho creus pregunta a la falla.

    ResponderEliminar
  30. M'encanta el ventilador. Per un costat es nota els que van en dogmes de fe i esl que aporten arguments ben formats. Es a dir estem entre la voluntad, el voluntarisme, de Manolo Vidal, i la preparació de l'equip de Jordi Juan. Ho comente quan parlem de com es resolen els problemes o de quan venen els problemes. Jo ho solucione, jo aporte dedes de quan i com era el problema. Pense, sense desmereixer els altres candidats, que estem en la cara de la mateixa moneda. O cara o creu. I que siguen els nostres debats ben ventilats els que ens porten el coneixement. Ja que jo participava en els equips formats per part de l'ajuntament que el PP va disoldre i no convocar més i portavem el tema del quartell de la guardia civil amb informació directa de les seues necessitats i no hem reflexe en el que estic sentint a aqueste blog. Però les actes encara estaran a l'ajunatament, el que si tinc es les revistes del la Guardia Civil del moment apuntant la bona solució que donava el concejal Josep Clar, el Nyau. Que ves per on també esta en l'aeuip de Jordi. Però jaa us dic m'agrada, ja que aquesta moneda com la cara de Jano es la que hem de tirar a l'aire el dia 22 de maig. I atenció hi haurà 1750 vots també en l'aire que poden beneficiar a Manolo o a Jordi segons contemplem. Seguim comentant.

    ResponderEliminar
  31. de son eixos 1750 vots?

    ResponderEliminar