sábado, 16 de abril de 2011

DIUMENGE DE RAMS

Demà és diumenge de Rams. Vos informem que la provessó eixirà a les 10:30h desde l'esglesia de S. Jose i passarà pels carrers: S. Jose, S. Agustí, Verge de Sales, Carmen, Plaça Major, Major, Empedrat i acabarà a l'esglesia S. Pere.

10 comentarios:

  1. Si Carmen Canet no esta bona per anar a clase i esta de baixa no deuria anar ni a provessons ni res.

    ResponderEliminar
  2. Eres el metge de Carmen?

    ResponderEliminar
  3. Hui casi no acaba la misa, s'ha tingut que sentar! Ai, li costarà car a Carmen lo de deixar-se vore esta setmana... (a la salut, em referisc, clar).

    ResponderEliminar
  4. hui no duia la muleta. Ja deu de estar curada. La naturaleza es sabia.

    ResponderEliminar
  5. no, no es el metege, pero es el pensa molta gent. Es una opinio. La gent vol treballar i no es tanta. Quan es va presentar la llista vaig llegir un comentari" a pascua bona". Pues ja esta. Son coincidencies?

    ResponderEliminar
  6. No se si son coincidencies o què, i m'importa ben poc el que diga o pense "la gent" (quina gent?) perquè la genti diu moltes coses però pensa poc. Això sí, observe arguments molt pobres i molt mala llet.

    ResponderEliminar
  7. jo crec que la " gent " diu moltes coses, a voltes massa, pero no pensa poc. mes be pensa molt. Parla amb els pares dels alumnes, a vore que pensen. El que tampoc estsria be es que callaren. Este bolg, al final son comentaris de " gent" molta o poca pero ahi estan. Es el que te voler estar ahi.

    ResponderEliminar
  8. Si eixe es el pareixer dels del psoe, que la gent pensa poc. tots som tontos i no vegem res.

    ResponderEliminar
  9. Ha estat malalta des de principis de gener, per la qual cosa no ha pogut anar a treballar en el col·legi, això si, no li ha impedit anar a cap acte polític ni dins ni fora de la població, cal recordar que va estar a Gandia passejant-se, junt amb l'Asocciación de Veïns, i com este en molts altres actes. I vol ser alcaldessa, este ja es el segon any, l'any passat anava amb collero.

    ResponderEliminar
  10. Ja se sap. Qui algo vol algo li costa. Amb la baixa haurà tingut temps de preparar bé la campanya, i ara és moment d'eixir de casa. Ja ho dia ma mare, que una malaltia ben administrada...

    ResponderEliminar