domingo, 3 de abril de 2011

LA VERITAT DE L'INTERNET A TAVERNES


El govern PP posava en el programa electoral del any 2007 que tindriem un Tavernes connectat amb wifi. Un poc mes i no arriba! estem al 2011. ¿Nunca es tarde si la dicha es buena?.
la cotorreria d'alguns pocs ha volgut confondre a la gent amb el wifi...Al ventilador vos direm la veritat.
El wifi no sera grauit pels veïns. Pero si que comporta avantatges pels ciutadans perque el preu baixa molt, vos expliquem:
La diputació i l'ajuntament instal·laran els aparells de wifi en la plaça Major. I la gent podrá entrar en internet contractant amb un operador (una de les empreses que oferixen servicis de telefonia i internet).
Iberfone es l'empresa que presenta el projecte a Tavernes. Ens ha vingut a les mans les tarifes i entre elles destaquen que tens 1mb per 11€ al mes, o 20mB per uns 20€ al mes...hi ha altres tarifes.
altra ventaja, sera inalambric, es dir, sense fils, podras conectar-te allà on vulgues.
altra cosa, wifi i wimax (que vol dir banda ampla) seran pel poble i per la platja.
esperen que per l'estiu estiga funcionant. ¿A que ara ha quedat més clar?

2 comentarios:

  1. Ja, ja quina rissa. Ja voreu quan passen les eleccions.

    De pagament??. El de Xeraco i Favara gratuïts???

    La Dipu va a pagar un pastó a Iberphone amb diners de tots, per a que Iberphone ens cobre una couta a nosaltres?.... . Mal rollet... .

    Per cert el wifi a Tavernes ja funciona....podrem navegar a juny......, i ha estat inaugurat per Alfonso Rus.(informació de la Diputació de València)

    http://www.dival.es/isum/Main?ISUM_ID=Left&ISUM_SCR=serviceScr&ISUM_CIPH=ntnBCl!WtMjrU6-yjs19XsN!gZ9hAIcg8tHke06kNi8_

    ResponderEliminar
  2. Sí, sí clarissim! Una estafa més al ciutadà. Amic parat a pensar un poc abanas de dir les coses. Si pague 15 euros d'internet en ma casa...per a què collons tinc que pagar 20 a l'Ajuntament per conectar-me a internet??? Cutre cutre cutre, com tot el que fa el PP a Tavernes.

    ResponderEliminar