sábado, 23 de abril de 2011

ALTERNATIVA PER TAVERNES PRESENTA EL SEU PROGRAMA

Els diaris de hui parlen de l'acte de presentació d'Alternativa x Tavernes, una de les noves formacions que aniran a les eleccions del mes que ve.
Comenten que el partit està liderat per Carlos Giner, conegut inmobiliari de la platja de Tavernes. Ens diuen que junt a ells va estar Fernando Mut, president de Plataforma de Gandia.
Han passat dies i ens pensavem que els diaris no parlarien d'este acte. Ens han comentat que en la presentació van exposar el seu programa elecoral, que es va basar sobre tot en el turisme. Afirmaven qie farien un pla de turisme. D'això va parlar molt Giner.
Altres components del grup comentaren que baixarien els impostos i reforçarien polítiques socials.
No entrarem en xifres, sols direm el que ens han dit respecte a l'afluència de gent: En començar unes 100 persones i en cabar mig aforament de la casa de la cultura.

16 comentarios:

  1. ventilador, t'ha faltat dir mes coses:
    -Sols parlaven de turisme perque sols pensen en la mar.
    -Durant tot l'acte no va deixar de sonar una i altra volta la canço Mi tierra de Nino Bravo. (cansino).
    -No van presentar, ni dir els noms de tots els de la llista, sols estaven els seus noms en un paper continuo. (Jo no conec a molts dels que posava en la llista ni els havia vist pel poble).
    -Les seues propostes no servixen de res en estos temps de crisis i sols parlaven de turisme.
    I t'has deixat lo millor, el cap de llista, C.Giner, sobre llegir el discurs, no va parar d'enganxar-se i botarse renglons.
    Malament comencen.

    ResponderEliminar
  2. 154 persones contades per mi i molta, molta gent d'altres partits. Potser al llarg de l'acte alguns més se van sumar. No anava a estar contant tota la nit.
    Però això no vol dir res. El 22 per la nit, vorem qui riu i qui plora.

    ResponderEliminar
  3. no van dir en les seues propostes que tenien que urbanitzar el sector 13?

    ResponderEliminar
  4. Era precis que fracasaren, la gent te prou clar que es el que vol esta gent.

    ResponderEliminar
  5. de on no hi ha no se'n pot traure

    ResponderEliminar
  6. Un punt en el programa per unanimitat en tots els partits.
    Tinc amics i amigues en tots els partits per això, hui, que tal vegada Déu que no mor, ens veu sense processons des del seu silenci celestial com any rere any recordem la mort del seu fill, la mort d'ell; puga ser molt important per a tots els partits de vore en la seua prospectiva de com pot morir la nostra bella vall de la Valldigna. Em referesc a la central nuclear de Cofrents i el seu efecte sobre la nostra agricultura, comerç, sanitat i infancia. Podeu pensar com seria la processó de l'enterro de la Valldigna per causa nuclear. Anirien aquells que conviden a que el capital vol eixa energia al cost de la nostra vida. Al cost de tenir que abandonar la nostra terra. Vicent Martinez Sancho, professor de física nuclear va fer una xerrada tan didàctica sobre l'energia atòmica militar que no mai l'oblidaré. Sé que ara esta escrivint un llibre al respecte de l'energia nuclear i ocm pot destruir la nostra comarca. Per cert era un mes abans del sunami del Japó. Que diu ara el Felipe Gonzalez sobre el tema, tant fort que estava per unicament aquesta energia, posant a França com exemple. Conec una persona que a la vegada coneix quasi tot l'estat espanyol,em refereixc als indrets més bonics d'Espanya, camina tots els dies per Tavernes i dona gust parlar amb ell: Don Juan Palomares, "el granotero". Si el vegeu caminat parleu-li del tema , ell ha salvat molts del nostres fills i filles, esta persona es acceptada per tots els partits. Digueu-li ocm seria la nostra terra si Cofrents fa figa. I espere que els nostres programes no siguen venuts a l'exterior i pensem en sentit intern. Sigam valents i estigam contra l'energia nuclear. Ara que ens han allargat el malestar a la Valldigna 10 anys més.

    ResponderEliminar
  7. No cal que ens ho conte D. Juan directament.
    El ventilador també pot parlar per ell.

    ResponderEliminar
  8. Una vegada més Tavernes necessita al PP perque és l'únic partit capaç d'oferir progrés a la ciutat. Front el PP sols hi han pactes tripartits que fan ingovernable el pole

    ResponderEliminar
  9. Té rao el de l'energia nuclear es pitjor que el petroleo que volen traure davant de les platges- Però en el país del cegos el tort es el rei.

    ResponderEliminar
  10. Tavernes no vol tripartits i menos partits que venen a traure un consejal per a pactar i manar del poble amb un consejal.

    ResponderEliminar
  11. Tavernes no necessita el PP. És el PP qui necessita Tavernes.

    ResponderEliminar
  12. Tavernes no necessita un tripartit PP-Gent-Alternativa.

    ResponderEliminar
  13. Perdona, el tripartit el faran PSOE-Bloc Nacionalista i algun dels minoritaris si el PP no guanya per majoria

    ResponderEliminar
  14. Rappel diu que el cap de setmana que ve no plourà

    ResponderEliminar
  15. podrien canviar el nom del partit i dir-li SECTOR 13, perquè, per a qui no ho sapiga, l'únic que es mou ahí és l'interés personal del senyoret.

    ResponderEliminar