domingo, 3 de junio de 2012

I LES CARAVANES? JA NO EN QUEDEN A LA PLATJA

Recordeu que durant l'últim any hi havien moltes caravanes estacionades al parking de Padur de la platja? Doncs ja en queden ben poques i ha passat un hivern sense que es fera res per a mantindre eixe turisme que ens arribava. Un turisme tranquil, poc exigent i que requirix molt poca despesa per a mantindre'l.
La nostra sorpresa ha vingut quan hem vist que quasi totes les caravanes ja no estan. En queden unes poques quan en altres mesos hem contat més d'un centenar.
Recordeu que el PP va presentar un projecte de parking de caravanes? Necessitava una poca inversió i consistia en reallotjar-les al Parc del Molló. Este projecte, tot i ser bo per al turisme i possible de fer amb pocs diners, va ser deixat en el caixó pel tripartit. S'oblidaren d'ell i li passaren el rodillo com en tants altres que venien del PP.
I nosaltres preguntem, perque oblidar-se d'un bon projecte sols perque siga del PP? Que no ens conten la típica frase de "no hi ha diners" perque amb molt pocs euros s'haguera pogut fer. Si que hi ha hagut diners per la cavalcada de reis, el Festivern, el rocodrom, o els famosos columpios de la plaça del carrer Metge Grau.
Esperem que si les caravanes tornen més endavant, el tripartit siga conscient i no perga l'oportunitat de donar-los l'atenció que calen. Tan sols han de llevar-li la pols al projecte del PP i fer-lo possible. Guanyarem tots i tindrem un turisme alternatiu que ens costarà pocs diners.
Amb el PP hi havia un projecte i el tripartit s'ha despreocupat ben poc per les caravanes, esperem que canvien d'actitud.

6 comentarios:

  1. Enrique Estruch, Coordinador de Units x Tavernes4 de junio de 2012, 8:34

    Les caravanes son un tipus de turisme d'hivern, doncs busca tranquilitat i bon temps, esperem que tornem a la tardor, com els pardalets.

    ResponderEliminar
  2. No sabia que el PP tuviera un proyecto para hacer un parking de caravanas.
    Es una buenísima idea.
    Por que lo han anulado los del BLOC?

    ResponderEliminar
  3. També comentàveu els comerciants de la platja que és un tipus de turisme que no dona CAP gallet al poble...
    Si és així, crec que tant dona que estiguen a l'estiu com si no.
    Jo pense que peguen a fugir donada la proximitat de la zona d'oci, on tanquen tard fins i tot els laborals.
    I tot per fer com sempre, empastraes, tampoc és la solució un pàrking de caravanes com deia el PP, no es prou tancar el solar, posar una font i fer pagar 1 € per dia. Caldria un càmping en condicions, però això duu més feina que un bar i bona inversió. L'Ajuntament no crec que tinga diners ni ganes per fer-lo municipal, però sí podria ajudar algun valent, que jo sé que hi havien interesats en la idea, i eren del poble. A falta del famós Hotel del Lago Azul, bona solució seria per donar-li una espenteta a la platja, ja que en els lloguers de pisos ens en passem de preus i en marxa i diversitat d'oci no podem competir en els voltants.
    El càmping duria turisme familiar i de poder adquisitiu baix-mig, però més val això que no res.

    ResponderEliminar
  4. informar-te que el PP va adequar una partida en els pressupost de 2010 per a fer el pàrquing de caravanes però que al poc temps va fer una modificació de crèdit per a pagar unes inversions que va fer poc abans de les eleccions. Ale, a vore si publiques el comentari.

    ResponderEliminar
  5. Crec que l'últim anònim es referirà al administrador d'este blog, però com que contesta darrere mí i no especifica, li conteste:

    Ja ho has publicat tú, gràcies per l'aportació.
    Ara et torne a repetir i llig LEN-TA-MENT:
    "...tampoc és la solució un pàrking de caravanes com deia el PP, no es prou tancar el solar, posar una font i fer pagar 1 € per dia. Caldria un càmping en condicions..."
    El que vol dir que no m'agrada el projecte d'un pàrquing de caravanes del PP, per a mí ja ho és el que hi ha, amb més o menys control, així que no veig enertat gastar-se diners en això.

    ResponderEliminar
  6. Enrique Estruch, Coordinador de Units x Tavernes5 de junio de 2012, 21:49

    Efectívamnet, fugen del soroll, es un turisme de qualitat que busca descans i bon temps, i una alternativa a la estacionalitat de la nostra platja, per el que hi ha que fer que tornen, donan-los un servici adecuat, o si pot ser que ni s'envajen, buscant-los i preparant un nou emplacament en l'estiu , per la zona de La Goleta per eixemple que es més tranquila en estiu que la zona sur o centro.

    ResponderEliminar