lunes, 4 de junio de 2012

CONCURS: DOS BANQUETS I UNA CORVA, QUE FEM AMB ELLS?

Front la crisi també fa falta un poc d’humor. Hem vist com el tripartit s’ha gastat una ajuda donada per la Diputació de València en acondicionar l’entrada de la platja. Eren 30.000 euros d’ajuda que per a les obres fetes ens han semblat molt mal aprofitats, però en definitiva “es lo que hay”.
Ens crida molt l’atenció que s’han posat dos banquets a la vora de la carretera, en el cantó del Super Patri i ens crida l’atenció que els banquets estan massa damunt de la calçada.
Anem amb l’humor, quines coses es poden fer si ocupes este banquet? Posar els peus no perque un cotxe pot endur-se les teues sabates i deixar-te amb els peus esclafat, però fent un poc de satírica quines coses penseu que es poden fer en estos banquets ?
Donem una proposta...es pot sentar una persona amb el braç curt i aprofitar quan passe un cotxe amb la finetra oberta per tirar-li dins del cotxe un paper promocional de Tavernes. Com que el banquet està tan a proa segur que encertaria i seria una bona forma de promocionar la platja oferint informació.
O podem cridar als de Cuarto Milenio perque facen un programa i facen seure en els banquets a la "niña de la curva" que ix en tots els reportatges de por que fan d'aparicions espectrals.
Vinga va, més propostes...

8 comentarios:

  1. Per favor: Una foto per poder donar idees!!!!

    ResponderEliminar
  2. La veritat es que eixos banquets son la risa. Jo els posaria un cartell que ficara "control de alcoholemia" i així valdrien quan es fan controls en la platga, així els policies o la guardia civil pot descansar un poquet i estar sentat mentre fa el control d'alcoholemia.

    ResponderEliminar
  3. No els he vist i parle d'oida, però pel que tot el mon diu sembla que no han estat massa encertats.
    Sol passar quan hi ha que gastar ja i sí perque sí, quan hi han diners gastaors per les subvencions de València o Madrid.
    És una llàstima els polítics que tenim i les gestions que fan.

    ResponderEliminar
  4. Podrían poner folletos de promoción turística y horarios de los trenes, autobuses, farmacias de guardia y demás cosas que puedan interesar a la gente de la playa pues como la oficina de turismo está casi siempre cerrada tener un sitio donde obtener la información.

    ResponderEliminar
  5. I damunt de mal ubicats estàn brutisims.
    Els han tret de l'almacen municipal i NINGÚ ha pensant en netejarlos abans de colocarlos.

    ResponderEliminar
  6. Posar a algun/a dels fantasmes que ronden per l'ajunatment ?
    En se de una rossa que noc es riu ni fen-li picoretes i queadría all´ñi palntaeta de lo més mona (igual
    sí es riu allí) .

    ResponderEliminar
  7. Redeu, després diran que jo escric mal, entendre a éste es com fer un jerogilific...

    ResponderEliminar
  8. Poden treure per l'any que ve dos dipu beques i posar a dos xavals. Un aguantant un radar i un altre amb una camara de fotos esperant indicacions del primer. D'esta forma s'evitaria l'exces de velocitat a l'acces de la platja.

    ResponderEliminar