domingo, 17 de junio de 2012

EL REBOMBORI DE LA FESTA DE L'ESPORT

Mira que hi ha coses que no hi ha que criticar, però a vegades és precís posar el dit en la llaga. No anem a criticar l'esport, i molt menys als esportistes, però sí que anem a criticar la Festa de l'Esport per diferents motius:
1-Es va fer en dijous, en plena setmana, quan era normal que es fera en divendres. Així i tot este és un tema menor, igual com fer coincidir la festa amb el partit d'Espanya. La gent comentava que esperava que l'acte no durara massa per poder vore el partit. Per cert, el calendari de l'eurocopa fa mesos que es sap i els "experts en esport" haurien de saber-ho.
2-S'ha generat molt de malestar amb molts clubs. El club de kick boxing Team Montañez anunciava que no presentaria a cap esportista més a esta festa per la falta de respecte que havien tingut de cara a la campiona del món Alma Couchinho a qui no se li va fer cap nominació especial malgrat els seus èxits esportius de la temporada. Els resposanbles del Team Montañez apuntava directament al regidor d'esports com a culpable d'eixe despreci i afavorir a altres clubs més pròxims a ell.
3- Faltaven clubs. I els caçadors? i la pesca? no van ser ni nomenats. Clar està que no anaven a anar per haver-los retirat l'ajuda que reben de l'ajuntament. Les persones van avisar que no anirien i molta elegància mostraren donant l'avís per no deixar a la festa amb dos pams de nas. Els tiren en cara als esportistes que no hi ha diners i en un minut es destaca que s'han gastat 30.000 euros en el rocodrom.
4-Hi ha altres casos d'esportistes menyspreats. El campió nacional de ciclisme o la jove karateca tercera d'Espanya que no va rebre tampoc nominació especial.
5- Esta serà recordada com la festa de les retallades als clubs i dels despropòsits. Això sí, el Tripartit si que es va donar molt d'autobombo en la gala, tot era gent del tripartit per dalt l'escenari i sols deixaren un ratet a dos regidors del PP entregar uns pocs trofeus.
Esperem que l'any que ve es rectifiquen tots eixos errors i la festa siga una festa i no un rosari de l'Aurora, ho esperem pel be de l'esport.

7 comentarios:

  1. A mi man dit que va ser un desastre, veren demanr fotos a tots els clubs que no van posar.
    Ara propaganda electoral no en va faltar.

    ResponderEliminar
  2. Enrique Estruch i Ferrando, GIVAL-Tavernes18 de junio de 2012, 23:06

    Jo ni voldría possar ni llevar donsc no vaig poder assitir al event i no puc donar doncs un punt de vista personal del mateix, però si puc donar personalment fe de que no es la primera vegada que Montañéz es queixa pel tema, per el que deduixc que algo de raó tindrà.

    Si fins ací arriva el politiqueo, mal anem, però ben mal.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Té nassos que el multiplataforma parle de "politiqueo", té mooooooolts nassos...

      Eliminar
    2. Riute ,riute, que qui riu l'ultim riu millor ...TiB

      Eliminar
  3. Senyor que es permitix mofarse inclús del meu nom, aixó sí, sempre des del covard anonimat : Rigas vosté del "multiplataforma", però recorde que qui riu´l'ultim riu millor ....I mentres tant, TiB.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Fernando Estrugo i Manrique21 de junio de 2012, 5:55

      Perdó, però no havia escrit el meu sencer. Gràcies.

      Eliminar
  4. I als colombaires? Als colombaires no els van nomenar? Com vos agrada als PEPEROS fer com Canal9... Vos envien un manual desde Madrit, a que si...

    ResponderEliminar