jueves, 21 de junio de 2012

MÉS MANIPULACIONS DEL TRIPARTIT! OBRIU ELS ULLS QUE ESTOS SÓN EXPERTS EN QÜESTIONS DE DOBLE FONS

Ara vos contarem un parell d'exemples de manipulació del Tripartit. Ja hem vist en este any moltes mostres de manipular, la primera d'elles ha sigut posar de nou un gabinet de premsa mentre retallaven les ajudes i els servicis a tots els veïns.
En poc més d'un dia hem trobat dos classes més magistrals de manipulació per part del govern del senyor Juan.
En blog molt arrimat al Bloc, tant que els familiars directes dels regidors fan les fotos per a il·lustrar-lo, hem vist que han atacat al PP per haver criticat que el Tripartit vullga cobrar l'ocupació de la via pública a les casetes de l'ONCE i no al Festivern. I este blog se n'ha anat de vareta contestant que sempre s'havia pagat eixa contribució fins fa dos any per decisió de l'anterior alcalde.
Això està molt bé, la paraula FESTIVERN s'omitix de la resposta i comencen a atacar el PP amb la típica frase "i tu?". Li poden donar mil voltes, però la realitat és una: ENS POT PARÉIXER BÉ O MAL QUE ES FAÇA COBRAR A L'ONCE, EIXE ÉS UN CRITERI DE CADASCÚ, PERÒ ÉS INCOMPRENSIBLE QUE A L'ONCE SE LI COBREN 2.100 EUROS I AL FESTIVERN (CLARAMENT NACIONALISTA) NI UN EUROS PER OCUPAR CENTENARS DE METRES QUADRATS EN UNA ACTIVITAT QUE SOLS BUSCA GUANYAR DINERS.
Encara hi ha més exemples de manipulació. Ahir es presentava el Pla Integral de Joventut que vol crear el foro de joves. La idea en principi és bona, però la nostra sorpresa ha sigut quan hui hem vist les fotos dels assistents a la presentació i ens hem fixat que sols hi havia 20 persones i totes elles vinculades a partits polítics.
Ho lamentem molt però ja veiem com una bona idea comença viciada, amb el "politiqueo de fons". És planteja una idea de democràcia, però en realitat són els de sempre, els més arrimats a partits polítics.
Una manipulació més: Oferir una idea de participació, però amb els meus "amics" formant-la perque en realitat no siga democràtica i solsreforce uns interessos polítics.
També lamentem que no ens conten tota la veritat. En la presentació va estar Pere Fuset, vicepresident del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana ( que no té cap representació en cap govern ni autonòmic ni nacional). El que no s'ha dit és que este xic ha sigut durant tres anys secretari general del Bloc Jove del Bloc Nacionalista. Una pena que una bona idea tinga el doble fons del nacionalisme "prorradical".

3 comentarios:

  1. Anem per parts, que hi ha per a tots:

    - Sobre el cas de l'ONCE crec que si trauen diners, deuen contribuir a la part que els pertoca com a impostos, com altres ONG's.

    -Sobre el cas Festivern és clar que haurien d'haver pagat el preu que els tocara, com quan vé la fira o la plaça de bous, perque és una activitat amb ànim de lucre, per molt cultural, provalencià i sana per a la joventut que siga l'activitat. L'empresa de segur que no seria tan nacionalista si havera perdut diners, i l'ajuntament tan permisiu si no hagués estat música en valencià. L'activitat em semblà perfecta, però que gestione les actuacions i el muntatge l'Ajuntament i el que trau l'empresa, per al poble.

    -Sobre el plà integral de joventut, no seria bò per al poble si sols hi havera representació de les seccions jovenils dels partits del govern. Hi haurien d'entrar juniors, scouts, i crear-ne de noves. De totes maneres, el foro de joves sempre seria del poble, no de cap govern i deuria estar integrat per tots, també pels joves amb ideologia de dretes. Ja estan prou polititzades les coses, es deu de crear moviments cívics fora de la política i esta és una bona ocasió de treballar per TOTS els joves. Si ja anem mirant si els que venen de València a la taula redona és del Bloc...ja comencem mal.

    ResponderEliminar
  2. Enrique Estruch, GIVAL-Tavernes25 de junio de 2012, 0:44

    El festivern porta diners a molts comerços de Tavernes, la ONCE sols a uns pocs afiliats, i vos asegure, sols teniu que vore els resultats económics del ens i els sueldazos dels seus dirignts, que son cegos però no bobos, que no es van a arruinar per pagar IBI.

    ResponderEliminar
  3. I les falles, no ocupen carrer? Que val un cubata en la barra del casal?

    ResponderEliminar