jueves, 7 de junio de 2012

TAVERNES REDUIX L'HORARI DE LA BIBLIOTECA

No, no ens hem equivocat fent el titular, la veritat és que Tavernes reduix l'horari de la biblioteca municipal. En alguns llocs s'ha llegit que Tavernes ha ampliat l'horari de la biblioteca per l'època d'exàmens. Eixa afirmació també és verídica, així qui té raó?
Ara fem un raonament i vosaltres mateixa contesteu, com cada any s'amplia l'horari de la biblioteca en època d'examens respecte a l'horari ordinari de la resta d'any, però s'amplia molt menys que en altres anys.
La biblioteca estarà oberta de dilluns a divendres fins les 11 de la nit i el dissabte fins les 14. Per la nit, dissabte de vesprada i diumenge estarà tancada. L'ampliació de l'horari serà fins el 20 de juliol.
En els exàmens de desembre la biblioteca va seguir amb l'horari habitual, mentre que en la passada legislatura s'obria la biblioteca en època d'exàmens molt més temps, inclòs un any arribaren a fer 24 hores en cap de setmana.
Així que s'amplia l'horari de la biblioteca però menys que altres voltes. Això ha generat que alguns estudiants, inclòs pares, hagen expresat el seu disgust, perque es queda curt l'horari de la biblioteca, un lloc que motiva a l'estudi i més en els exàmens finals.
A més a més, en el Diari de Tavernes ens conten que en el plenari el PP va demanar que en l'ordenança de la biblioteca s'especificara que en època d'exàmens s'obrira la biblioteca en un major horari, però el Tripartit no va acceptar eixa petició i va preferir posar "ampliar l'horari de la biblioteca segons la demanda social", és a dir, paraules que queden mot bé però que no comprometen a obrir la biblioteca en horari extra quan més falta li fa als estudiants que és en els exàmens.

7 comentarios:

  1. Enrique Estruch i Ferrando, GIVAL-Tavernes8 de junio de 2012, 3:32

    Si gastarse 1.800 euros en hores extres per a obrirla tal y com s'ha aprovat, amb l'aquesencia del vostre PP, que es va abstindre per altra cosa, no per el fons en el que estaba d'acrod, ja em pareix un destarif, doncs cadascú qu'estudie en sa casa, jo eu he fets durant 17 anys i he acabat una carrera superior, el obrir-la 24 hores ja sería la burrada més gran que es podría fer, però com tot vos val en tal de criticar al govern ... I que conste, torne a repetir, que al primer que critique es a ell, per el que este ha portat endavant, que em pareix un destarif.

    ResponderEliminar
  2. L'any passat l'horari especial es va tancar el 30 de juny i enguany es tanca el 2o de juliol. També això es va dir en el plenari ¿i el "Diari de Tavernes" ho diu?

    Enguany no s'obri diumenge, es veritat, pero si sumes les hores extraordinaries en juliol, sumen més que les de diumenges de l'any passat.
    La veritat devant de tot.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Apreciado amigo, usted mismo, con su comentario, pone en evidencia la falta de criterio del tripartido, puesto que en junio y julio ya estaba gobernando el tripartido. Ellos mismos son los que han reducido en horario de la biblioteca. Como ya le han dicho, durante la época del PP hubo un año que en los exámenes finales se abrió la biblioteca en fines de semana 24 horas y tuvo muy buena acogida, llegué a contar a más de 50 personas a las 2 de la madrugada. Todos ellos jóvenes estudiando.

      Eliminar
    2. Completament fals perquè la decisió, organització, etc. ja estava decidida per l'anterior govern i qui anava a fer les hores i cobrar-les.

      I això de 50 persones.... no t'ho creus ni tu. Ni 30, ni 20, ni 10. I tinc 1 fill que hi anava

      Eliminar
  3. Jo anava a estudiar a la biblioteca quan estava 24 hores oberta i per la nit erem 3 persones i es quedava buida quan ens cansàvem. Queda molt bé la mesura, però no compensa la inversió.

    "50 personas a las 2 de la madrugada??". Jo això no ho he vist mai, ni en dissabte.

    En altres coses sí fa falta perdre un poc de diners encara que la situació no estiga com tots voldriem.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hi havia un informe amb les xifres d'aquell any, si tan transparent és el tripartit per què no el publica el "senyor Juan"?
      Molt senzill, no interessa perque la mesura del PP va ser tot un èxit.
      Hi anava molt gent el dissabte per la nit.

      Eliminar
    2. Em fa gràcia que a aquest blog només es publiquen els comentaris que interessen.
      Ningú parla de la diferència entre una biblioteca i una sala d'estudi?? No cal obrir tantes hores!

      Eliminar