martes, 26 de junio de 2012

EL TRIPARTIT JA VA FER PAGAR A L'ONCE I ARA ALS XIQUETS DE L'ESCOLA DE FUTBOL! MENTRE EL FESTIVERN HO VA TINDRE TOT DE BADES

Recordeu a Joan Monleón cantant “a guanyar diners...on estan? On estan?” eixa és la cançoneta a la que el Tripartit ens està acostumant.
Tot és pujar impostos : Contribució, paperet del cotxe, plusvalía... i ja no sols impostos.
Fa unes setmanes es publicava que el Tripartit anava a retallar un 30% de les ajudes als clubs esportius mentre que no retallava en allò que li convé i mantenia un gabinet de premsa amb un cost anual que faria innecessari retaller res a cap club.
Ara ens arriba un nou capítol de recaudació a la desesperada. Si la Fundació ONCE ha sigut ja víctima d’eixes ganes de recaptar, ara li ha tocat el torn als xiquets que participen en l’escoleta de futbol que organitza la Unió Esportiva Tavernes.
Fins ara, tots els anys, el xiquets que participen en eixa escoleta de futbol, quan acabaven passaven a la piscina municipal a refrescar i no pagaven res. La regidoria d’esports tenia així un detall amb el club i amb els xiquets.
Enguany, el senyor LLacer, s’ha calfat el cap de com traure rasquit de l’escoleta i al final se li ha ocorregut la fórmula. Per primer any, li cobrarà 150 euros al futbol per pemetre que els xiquets de l’escoleta naden en la piscina menuda.
150 euros! A un xiquets que volen promocionar-se en l’esport, que entren un ratet a la piscina i en la menuda on no hi ha ningú. Quin mal fan estos xiquets?
El Tripartit està lluint-se cobrant-li a l’ONCE i ara als xiquets de l’escola de futbol per tirar-se un escabussó. I mentre, el Festivern que es montava davant la piscina, no va pagar res per ocupar una parcel•la municipal.
Hi ha que ser molt intel•ligent per a vore com li rasque 150 euros als xiquets i voler donar una explicació de perque no se li ha cobrat al Festivern amb una vocació clarament nacionalista.
INEXPLICABLE!

8 comentarios:

  1. Quina poca vergonya te este Llacer. Per a arreglar la placeta de Metge Grau sempre te diners pero si els xiquets volen refrescar-se a pagar.

    Venen els del Ros Casares i els donen 2.000€ i les instalacions gratis per als de fora i als xiquets del poble que paguen 150€.

    Estos del tripartito sempre ho fan tot igual: als de fora els donen de tot i als del poble palo i a pagar

    ResponderEliminar
  2. Mira que fer pagar als xiquets. Poca vergoña! com es nota que el regidor no nota la crisis, que bonico es ser regidor i funcionari, i tindre el jornal segur.
    Yo mentres amprant per aci i per alla per a que el meu xiquet jugue a futbol

    ResponderEliminar
  3. Enrique Estruch i Ferrando, GIVAL-Tavernes27 de junio de 2012, 2:55

    Açò si que em pareix lleg, però molt lleg, així no es fomenta l'esport i no crec que lo recaudat salve l'economía local : Un zero patatero.

    ResponderEliminar
  4. No és la primera vegada que cobren per nadar als del club de futbol.

    Als jugadors del València, Levante i Sevilla, participants en el trofeu de cadets, també els van cobrar per anar a refrescarse despres de jugar.

    Com dius el teu: a guanyar diners

    La proxima serà cobrar per utilitzar els vestuaris, anar al WC,....

    ResponderEliminar
  5. Que jo, o siga l'Ajuntament, pague el gastos dels xiquets, només perque són els del fútbol? La piscina la paguem tots, no?
    Et recorde que si la U.D. fa l'escoleta no és per triar xiquets, sino per guanyar diners. Ja fa anys que tenia l'afegitó de l'escoleta al conveni, al contrari dels demés clubs.
    I si has d'amprar diners perque el xiquet jugue al futbol, parla amb el club i dis-li que ja reben diners públics per financiar l'esport base, que et baixen la quota.
    Mira si sereu ignorants els pares, que dels diners dels xiquets paguen entrenadors i forasters per a jugar al senior i damunt t'obliguen a traure't el passe, t'agrade o no.
    Apunta el xiquet a la petanca, no tenen conveni, però tampoc paguen res.

    ResponderEliminar
  6. I perquè el meu fill té que pagar si va a la piscina tots els dies i el del futbol no?
    A vore si son mes guapos els de l'escola de futbol que és un negoci privat i jo no ho sabia.
    Em pareix molt bé que es pague si es fa una activitat de la qual ells cobren.

    ResponderEliminar
  7. Jo sols dic que es un detall de cara a eixos xiquets, i que no te un cos afegit per al ajuntament.

    ResponderEliminar
  8. Els de l´escoleta d´estiu tambè entren casi tots els matins i els que han pagat l´entrà no tenen casi lloc per nadar fins que ells no s´en van,que damunt eixos xiquets pocs son el que naden la majoria fan el cerril.

    ResponderEliminar