domingo, 24 de junio de 2012

QUINA IMATGE!

Quina vergonya donava ahir el passeig de la Marina de la platja. Almenys la bassa i el pont que hi ha en el sector més pròxim a l'oficina de turisme.
La gent no parva de comentar lo bruta que estava la bassa i la poca atenció que se li prestava a eixe element del passeig.
La bassa, acabada d'estrenar que està, presentava un aspecte lamentable, plena de fem, pedres, bruticia i sols dos dits d'aigua.
La gent que passeja podia passar per esta rotonda pel costat de la bassa o per dalt passant pel pont de fusta. Donava igual per on passaves perque l'empastrà es veia de tots els costats.
Es que cap regidor va vore lo descuidada que estava la bassa? Es que cap "amic" dels regidors els ha dit res?Es intolerable que en el primer cap de setmana de l'estiu, en la festa de sant Joan, el principal element de la platja (que es l'Avinguda) tinga esta bassa feta un femer.
Així es vol promocionar la mar? Així es vol fer que vinga la gent? Aixi es vol tindre contents als veranejants i comerciants? No eixa no és la forma, hi ha que cuidar els detalls, i més encara si els veuen tots.
Suposem que només publicar açò ja es donarà ordre perque vagen cagant tomaques a netejar-ho. Esperem que així siga i deixem de donar tan mala imatge. Una vegada més la bassa es netejarà mal i tard!

4 comentarios:

  1. Enrique Estruch-GIVAL Tavernes25 de junio de 2012, 0:41

    Desde luego, les xicotetes coses donen una imatge del total d'un cosa : Carmen, açó no es propi de tu, posat les piles , de res val un relotge de sol tan llustrós o una avinguda tan nova si després el paseig està brut .

    ResponderEliminar
  2. "açò no és propi de tu"... estàs enamorat? fins ara carmen no ha demostrat saber fer les coses millor que lo que mostra eixa bassa.

    ResponderEliminar
  3. Que mal estaràn les coses per a que Enrique critique a la seua millor amiga

    ResponderEliminar
  4. Enrique Estruch I Ferrando, GIVAL-Tavernes26 de junio de 2012, 2:26

    Enrique critica i criticarà però sempre per a millorar, siga amiga o adversaria política (mai enemiga, jo no tinc enemics polítics), i més des de l'independdencia que em dona pertenyer a un partit independent i d'independents, com es GIVAL.

    ResponderEliminar