miércoles, 13 de junio de 2012

LA PISCINA COBERTA S'OBRIRÀ PERÒ SENSE QUE EL TRIPARTIT FAÇA RES

Ahir llegint la premsa ens sorprenguerem quan trobarem que l'alcalde anunciava una bona notícia perque la piscina coberta s'obriria però encara no es podia donar una data concreta.
I sabeu perque s'obrirà la piscina?
L'empresa promotora i explotadora va entrar en concurs de creditors. Un advocat es feia càrrec d'eixe concurs de creditors i proposava un pla de viabilitat per a intentar fer que la piscina fora rentable. Eixe pla de viabilitat ha sigut aprovat per un jutge supervisor que ha donat el vist i plau a eixa proposta.
Ara es demanarà als proveïdors als qui se'ls deuen diners per la construcció de la piscina (entre ells teneim entés que diferents empreses del poble) que perdonen la meitat del deute i l'altra meitat la cobren en un termini de cinc anys.
Els proveïdors podran sumar-se a este pla o no i segons quede la piscina s'obriria per a començar la seua explotació.
Mentre açò passava el tripartit ha sigut un simple espectador que poc o res ha fet per ajudar a que la piscina s'obrira. Sabem tots que és un projecte del PP, i que el Bloc va interposar en el seu dia un recurs que va paralitzar durant anys la piscina. Sabem que s'han paralitzat altres projectes del PP com l'escoleta de la platja i sabe, que algún regidor del tripartit ha dit públicament que la piscina no era una de les prioritats.
Però no s'enten que ara l'alcalde vullga medalles en una obra que no ha ajudat en res. Si s'obri algun dia la piscina no serà per l'ajuda del tripartit, no ha sigut ni per a intentar fer d'intermediari en bancs o administracions per a buscar una solució més ràpida. I metre la piscina tancada i acabada, i els veïns anant-se'n fora a nadar.
O s'ajuda a la piscina o es queden callats, però que ara no vullguen mèrits. Clar que s'obrirà la piscina, els promotors s'han gastat molts diners i són els més interessats en obrir, per això no han abandonat i han buscat una eixida a la piscina.

3 comentarios:

  1. Enrique Estruch i Ferrando, GIVAL-Tavernes14 de junio de 2012, 6:14

    Vosaltros cregueu que una picina oberta per aquells que van ser qualificats negatívament quant la concesió i que han acabat en fallida arribarà a bon port ?

    O d' açí a uns pocs mesos, si es que arriven a obrir-la, ens tornarem a vore en les mateixes ?

    Jo crec sincéramnet que el segón, i eu crec perquè dos empreses que es dediquen a explotar piscines, a les que per motius profesionals he oferit la posible compra de la concesió a la concesionaria , la han rebutjat donat que no veuen viable en estos moments de crisi l'apertura d'una piscina que necesita per la seua magnitut, d'un millar de clients fixes mensuals per a cubrir gastos.

    I si això eu diuen dos empreses professionals de la materia, m'eu tindré que creure, al menys més que d'una empresa, la actual concesionaria, que no es dedica ni s'ha dedicat mai a explotar piscines.

    I el que més m'extranya es que l'Alcalde es felicite per áçò, i perquè les empreses acreedores de la concesionaria cobren sols el 50% del deute i d'açí a 5 anys : Acàs no sap que entre eixos acreedors hi han dos modestes empreses de Tavernes i un autónomo la qual major ferramenta son els seus braços, i al que li
    deuen 9.000 euros?
    Es açò motiu d'alegira, senyor Alcalde ?

    I diu que s'alegra perquè així l'Ajuntamnet no es vorà obligat a resoldre el contracte i rescatar la piscina, per 1,3 milions d'euros, que l'ajuntament no té.

    I jo li pregunte : I si qu'en té per a una obra en el c/Sant Agustí en un edifici que no saben per a que van a utilitzar-lo ?

    O es que tampoc van a fer-lo? Perquè si es així, digau clar i ben alt, doncs per sostindre esta postura els seus amiguets de La Cotorra m'han cloxit a crítiques sense pieat.

    Espere respostes, senyor Alcalde.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. sabut de les 2:1015 de junio de 2012, 6:19

      Tiene usted la mala costumbre de criticar a las empresas, ya lo hizo en otros comentarios en referencia a la empresa que presta actualmente el servicio de salvamento y socorrismo. No pierda de vista que las empresas, y mas en estos momentos de crisis, son las únicas que nos pueden sacar de la situación actual. Criticar a una empresa que todavía no ha comenzado a gestionar la explotación de la piscina me parece fuera de lugar, por muchos problemas que haya tenido durante la construcción de la misma. Me asombra que usted diga que ha ofrecido a dos empresas la posibilidad de comprar la concesión, ¿usted quién es para decir tal cosa? ¿que atribuciones tiene? ¿quien se las ha dado? ¿con que autoridad? ¿a quien representa usted? a UPyD, Units per Tavernes, Gival o al "pardal".
      Me comenta mi asesor de imagen que no le haga mas reflexiones pues aprenderá demasiado y con el tiempo, aunque lo dudo, podrá llegar a estar en alguna lista de ese baile de siglas que rodean a su imagen.

      Eliminar
    2. Enrique Estruch i Ferrando, GIVAL-Tavernes15 de junio de 2012, 21:06

      Estimado señor obsesionado conmigo : Cuando yo la he ofrecido tenga por seguro que contaba con el respaldo municipal para ello, pero como usted comprenderá , no le voy a decir de quién : Mi asesor de imagen me ha dicho que si quiere usted saber más, vaya a la escuela.

      I ríase, ríase de Gival y el pardal, pero no olvide que quién ríe el último ríe mejor, y usted y algunos como usted la noche de las próximas elecciones va a llorar como una magdalena : ¿O es yá esta esa risa tonta que le entra a uno cuando se pone nerviosillo? No se, no se.

      TyB.

      Eliminar