martes, 5 de junio de 2012

S'OBRI LA PISCINA MUNICIPAL, QUI FA EL SOCORRISME?

Hui s'obri la piscina, però no la coberta, s'obri la piscina municipal, la de tota la vida. Ho hem vist en una web i s'indica que l'horari serà de dilluns a dissabte de 15 a 19 hores i en dissabte i diumenge de 11 a 14 hores.
Així desvetlarem un secret: Qui farà el socorrisme en esta piscina? És un secret fins ara perque en teoria el socorrisme d'esta piscina havia de fer-lo la mateixa empresa que es quedara el salvament i socorrisme de la platja. La sorpresa va ser que ninguna empresa va presentar proposta per a fer el salvament de la platja perque l'ajuntament el licitava per massa pocs diners i ningú volia acceptar les males condicions que oferia el tripartit, així que hui sabrem quin criteri s'ha seguit per a posar socorristes en la piscina municipal fins que s'averigüe qui farà el salvament  en la platja.
Oficialment poca cosa s'ha dit sobre este tema. Quin criteri s'haurà escollit per a posar el socorristes? Serà per bolsa? per dessignació directa? Per empresa? Hui ho sabrem... males llengües diuen per ahí que tal vegada entre algú que tinga relació amb gent associada als partits que formen el tripartit. Nosaltres preferim esperar a vore que passa i averiguar així quin criteri es seguix per posar al personal.
Per cert, que l'altra piscina seguix igual, com sino existira, cosa que fa pensar que al tripartit li importa ben poc per no dir res.

14 comentarios:

  1. a dit, la neboda del que van col·locar en FCC. Vergonyos
    Tripartit= Enxufisme

    ResponderEliminar
  2. Al juny només obriran la piscina a la vesprada i els escolars no podran anar a nadar en horari de gimnàstica com feien abans.
    El tripartit no vol pagar a un socorrista perquè done classes de natació als xiquets dels col·legis.
    Així és com fomenten l'esport: estalvien llevant les classes de natació, les olimpíades escolars o llevant subvencions i gasten en olimpiades matemàtiques, Volta ciclista a la safor, SUMMER TRAINING CAMP o la gala de l'esport que és on es fan fotos i per a això han contractat una persona que ens costa un dineral.

    ResponderEliminar
  3. EEiF no ha demanat fer el socorrisme? Pregunte.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enrique Estruch Ferrando, GIVAL-Tavernes7 de junio de 2012, 22:03

      Ja faix prou si m'agunate jo surant : Seguiu, seguiu rigent-se, però no oblideu que qui riu l'ultim riu millor, i algú plorarà d'ací tres anys quant no li isquen els conters...electorals, es clar.

      Algú s'està posant nevioseet !!!

      Eliminar
    2. Henry Bandazos Coherentes7 de junio de 2012, 23:45

      Ara ets GIVAL? Quantes jaquetes tens a l'armari? Lizondo, Rosa Díez, Rosa Fuster... Bé, moltes vegades obriràs i tancaràs el teu moble rober, però les jaquetes estaran sempre arnades i seran del mateix espectre de color.

      Eliminar
  4. Una cosa parece clara, si se contratan socorristas para la piscina municipal significa que dicho servicio no lo tendrá que realizar la misma empresa que haga el salvamento en la playa.
    La deducción parece clara. No van a invitar a nadie para ese negociado sin publicidad, pues esa contratación de los socorristas de la piscina por separado significa que el pliego de condiciones que se presentó ya no se puede aplicar. Conclusión: no queda mas remedio que prorrogar el contrato a la actual empresa.

    ResponderEliminar
  5. Me han dicho que la contratación de los socorristas de la piscina se ha realizado por bolsa. La misma que para contratar al nuevo encargado de FCC.

    ResponderEliminar
  6. se comenta que el socorrismo lo hara la sobrina del Sr. NAU
    asi que si alguien tiene algun familiar en el paro que contacte con el sr, ÑAU y seguro que tiene muchas posibilidades de trabajar para el ayuntamiento

    ResponderEliminar
  7. En honor a la verdad y acogiéndome al derecho de replica que supongo elventildor respetará aclaro lo siguiente al primer anónimo:

    1. La persona a la cual usted alude se presentó a la bolsa de trabajo del ayuntamiento convocada por el anterior gobierno municipal y tras las pruebas consiguió ser segunda en puntuación. Esa bolsa se abrió hace algunos años y, como he dicho, fue por el anterior gobierno municipal.

    2. La persona a la cual usted alude trabajó el año pasado contratada por el anterior gobierno municipal en la piscina debido a esa circuntancia de ser segunda.

    3. Este año se han contratado dos personas de la bolsa, la primera y segunda en puntuación, y al ser la segunda, al igual que hizo el anterior gobierno municipal, la ha contratado el actual.

    O sea, esa persona trabaja por estar en la bolsa y por ser la segunda de la bolsa y no por otras circunstancias.

    Confio en su justo actuar y le agradezco de antemano su publicación.

    ResponderEliminar
  8. A mi me han dicho que es la misma bolsa con la cual se contrato al anterior encargado de FCC o se eligio al anterior jefe de la policia.
    Sabeis algo vosotros?

    ResponderEliminar
  9. Estem en un país lliure,l´atur esta fent que ens convertit en persones "marujones" i sols diem barbaritats,a la pròxima vegada avans d´esciure un article criticant a unes persones feu el favor d´informar-se perquè els socorristes que estan treballant en la piscina municipal de Tavernes de la Valldigna,estan ahí perquè aprovaren una borsa de treball que va obrir Manolo Vidal fa dos estius,per tant estan treballant les dues persones que es quedaren primeres. Sols espere que rectifiques les teues paraules i no us claveu en gent que no esta clavada en política. Per cert aquestes persones porten 5 anys treballant en la piscina(m´anava Manolo Vidal). I la persona encarregada del FCC era del PP,aixina que no te res que vore una cosa amb l´altra. Tot el que he comentat heu se perqué sóc una persona que va fer l´examen i esta esperant a que correga la borsa. Espere que com tot ciutada d´aquest poble vore la piscina coberta prompte oberta.

    ResponderEliminar
  10. Sofi Sapiña i CLAR!!7 de junio de 2012, 4:29

    Ficant nom a la neboda del encargat del FCC em diuen Sofi Sapiña Clar fa cinc anys que treballe a la pisicna municipal de Tavernes i vaig ser contratada per el PP, més concretament per Ribis. A causa de que els meues companys de feina han anat deixant-seu per millores laborals,fa dos anys es va obrir una borsa on havies de realitzar dos exàmens. Ja que crec que estic suficientment qualificada per a cobrir aquest lloc de feina em vaig quedar la segon i estic treballant al lloc de fiena que em vaig guanyar amb un examen. Així que sols em queda dir que la envetja és molt mala i espere que rectifiqueu les vostres paraules.

    ResponderEliminar
  11. Jo porte anys vegent en estiu treballar a la xica que acuseu... En la època del PP inclosa.

    Desde luego. Sí que dona llàstima veure el que escriu la gent.

    ResponderEliminar
  12. En l'època del PP començaven a treballar foren del partit que foren. Fill del ÑAU de la sal,fill de CANDIDO, Sofia.. son eixemples. Ara eixa gent sols conserva el seu lloc de treball si son afins al tripartit, en cas contrari FORA.. Ara comencen a treballar el que son del bloc, simpatizants del bloc, votants del bloc, familiars del bloc i acólits.
    Enhorabona per al teu treball Sofia, pero si no fores neboda de un del tripartit potser no disfrutaries del lloc de treball, independentment de que cumplires profesionalment el que no dubte.

    ResponderEliminar