sábado, 9 de junio de 2012

NOU PARTIT EN TAVERNES

Tenim un nou partit polític a Tavernes, es tracta del GIVAL (grup independent valencianista). Este és un partit que té seu a Gandia i ara a Tavernes.
Com a president seu ha sigut anomenat Enrique Estruch, recentment en les files de UPyD (d'on va dimitir) i fa més anys en Unió Valenciana.
Tenim en Tavernes al Partit Popular, el Bloc Nacionalista, el PSOE, Esquerra Unida, Alternativa per Tavernes, Iniciativa per Tavenres, Esquerra Republicana, Gent per Tavernes i ara Gival. A més del grup no adscrits de la regidora Karina Vercher (anteriorment cap de llista d'EUPV).

9 comentarios:

  1. Enrique Estruch i Ferrando, GIVAL-Tavernes9 de junio de 2012, 21:02

    El nom es incorrete, es Grup Independent valencià i no valencianista, encara que eu es.

    ResponderEliminar
  2. psoe, tu dius hi ha pesoe, jo crec que no.
    Jo crec que Carmen es independent.
    Victor i pilar son del bloc.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Este comentari es el mes encertat de tots. Tens tota la raó del mon.

      Eliminar
    2. jajajaja, has dado en el clavo!!!

      Eliminar
  3. No va anar GIVAL en les pasades eleccions locals amb el PP de Gandia?

    Es aixi com vol acabar este partit a Tavernes?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No, es va pressentar pel seu conte i no va obtindre representació, i no, el nostre fi es aglutirnar el TOT el vot dels independents ideológicament parlant, dels que están farts de lo de sempre i dels de sempre.

      La forma ja es vorà d'ací, tenim tres per davant.

      Eliminar
  4. No és que Pilar i Víctor siguen del Bloc, és que mana el Bloc. I els demés fan el que poden.
    D'altra banda, clar que Carme és independent. Però és que volen que siga independent fins i tot al "seu partit", on molesta per a que altres manen. Bueno, altres no, altre, quan s'en va l'1, mana el 2.

    ResponderEliminar
  5. La veritat es que vegent el que vegem, de Psoe ben poc queda en el poble, doncs en veritat pareixen del Bloc els dos mentats, sols deuríen d'haver vist el que passà el Divendres en Simat, 4 de la maneta i una.. això, independent.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Te vosté tota la raó al retraure lo que passà el divendres a Simat. Era la presentació d´un llibre guanyador del Premi Valldigna, escrit per l´arquitecte municipal de Tavernes. Estaven prensents els alcaldes dels tres pobles de la Valldigna, el alcalde de Tavernes feia també les funcions de president de la Mancomunitat. En plena intervenció del Secretari del ajuntament de Tavernes, a la vegada secretari de la Mancomunitat, de colp a repent, s´alçaren del seu seient el alcalde de Tavernes i tres regidors del seu govern municipal. La FALTA D´EDUCACIÓ va ser de les que pasarán a la història. Era una falta de respecte i de consideració de cara a la persona que estava parlant en eixe moment i a les persones que rebien el premi. Abandonen el local el alcalde i tres dels seus regidors en el moment de fer la seua exposició el secretari. MOLT BE, SI SENYOR. AIXÓ ES EDUCACIÓ.
      Per cert es quedá Carme Canet, que no estava sentà al seu costat sino a l´altra part del saló. La seua postura la desmarca clarament dels maleducats. La seua postura la honra.
      Ames a mes estava exposant un tema tan important i transcendent com la Estrategia Territorial de la Comunitat Valenciana, es que estavem allí tinguerem la sort de escoltar una exposició molt ben feta per un técnic de molta cualificació i que domina molt el tema.
      Ells seu van perdre.
      A canvi han eixit en los fotos de la Cotorra de l´acte celebrat al camp d´esports. Clar, allí hi havía foto, a Simat no.

      Eliminar