miércoles, 13 de junio de 2012

LA REUNIÓ DEL TRIPARTIT: UN FRACÀS DE CONVOCATÒRIA!

Hem estat preguntant ací i allà, llegint a uns i altres per a traure unes conclusions de la reunió informativa que va fer el Tripartit del seu primer any de govern.
El que més ens crida l’atenció és la poca capacitat per a convocar que ha tingut el govern. La Cotorra no diu res de quanta gent hi havia i a las Provincias hem llegit que “ dos terceras parte” i esta afirmació ja ens pareix generosa.
“Poc més de la mitad de baix” ens ha dit una font molt fiable. De fet, ningú ha publicat una foto des de dalt perque es poguera vore com estava el teatre de ple. En la passada reunió la Coto sí que va posar fotos de dalt i ara no perque no vol mostrar el fracàs que va ser la convocatòria. Anaren els de sempre i que ja estan políticament molt definits.
Podríem dir que la reunió va ser un fracàs i si l’entenguerem com un referéndum a l’acció del Tripartit seria un suspés a la seua acció de govern.
I és que les polítiques de rodillo del Tripartit no estan agradant a molta gent. Què passaria si ara es feren eleccions?

5 comentarios:

  1. Pues mira que han gastat diners dels ciutadans en publicitat en la ràdio, megafonia del cotxe i cartells.
    I despres diuen que no hi ha diners. Diners hi ha per al que volen i si és per a autobombo molt mes.

    ResponderEliminar
  2. Enrique Estruch i Ferrando, GIVAL-Tavernes14 de junio de 2012, 6:23

    La veriat es que, imparcialment, si descomptem "als seus", i dic els seus perquè la gran majoría dels assistentes eren el que es diu "un públic entregat" , que aplaudía a la mínima ocasió, com el que aplaudix en certs programes a l'indicació d'un regidor, pocs erem allí els aliens al tripartit.

    I si això li afegim que amb el vist i plau dels membres del govern que no feren ni un àpic per a que es portara endavant un torn de preguntes, es més, un d'ells va fer una mostra de desdén quant el qu' escriu demanà la paraula, no va hi haure contrarréplica alguna,i assemblea redona, tipo Juan Palomo : Yo me lo guiso, yo me lo como.

    Menys mal que els ciutadns tenim altres víes, com esta mateixa, de parlar, i a més, els farts d' els de sempre i lo de sempre , estem menetjant-mos per a oferir una alternativa ciutadana en les properes elccions locals.

    ResponderEliminar
  3. La reunió va ser un fracàs, una mostra de que la gent no vol al tripartit ni en pintura. Llevat dels quatre acòlits que acompanyen a l'alcalde a tots els llocs en la reunió de forment ni un gra.
    Va ser una mostra del fracàs de govern del tripartit.

    ResponderEliminar
  4. Sí, ja... sería millor el poble amb els vostres amics del PP. Vinga ja!!! Doncs no s'han destapat coses de l'antic govern de l'Ajuntament des que està el "fracassat" tripartit... Doncs jo no sé qui serà (o seràn) els descontents del tripartit, perquè allà on vaig només sent lo contenta que està la gent amb el nou alcalde... una de dos, o que estem en pobles diferents o... el no estar en el poder com a que dóna "rabieta" (molt característic dels del PP que si no manen...). Em quede amb la segona opció, que jo sé molt bé a on visc. ;-)

    ResponderEliminar
  5. Últim anònim, estic d'acord amb tú a mitges. S'ha destapat moltes coses, però no del govern anterior, sino sols algunes de les que impliquen al PP.
    Sí, perque molts xanxullos i gent enxufada no us ha interresat airejar, per no posar-se en contra de massa gent i empreses que no estan directament en política. Més que denunciar el que han fet els anteriors hagueu fet ressó de les irregularitats anteriors per traure rèdit polític i tapar algunes càrències de la gestió actual. Haguereu tingut que ser un poc més valents i defendre els interesos del poble i de la legalitat, haveu sigut massa continuistes (a excepció de les obligades retallades).
    De totes maneres, ha passat com sempre de fa molt temps a la política espanyola: qui entra ho fa més per demèrit del govern eixint que dels propis. No espereu massa a canviar el fons de la qüestió, perque per dos obres més o menys que feu l'últim any de legislatura no aneu a repetir. Mireu Manolo la cara que se li quedà amb el pàrquing i la piscina fets.

    ResponderEliminar