jueves, 7 de junio de 2012

MÉS DEL PARKING...EFECTIVAMENT EL TRIPARTIT NO VOL QUE FUNCIONE I OFERISCA UN BON SERVICI

Ahir dijous, dia de mercat, el parking del passeig va estar tancat pel públic en general i sols quedava en ús pels que tenen una plaça comprada.
Divendres passat ja va succeir el mateix, però no varem dir res per a que no ens digueren que erem mals, però ara, vore que en una setmana ja hi ha dos dies que el parking queda tancat per al veïnat general ja ens sembla una burla.
Divendres és un dia de compromís, molta gent va d'ací cap allà i el parking ha d'estar operatiu. Però que tinguen tancat el parking en dijous és imperdonable. Molta gent entrava pel carrer de l'u i el dos per usar el parking, ja que hi havia mercat. Quan arribava a l'entrada es trobava que no podia entrar al parking, tampoc podia passar pel passeig perque hi havia mercat i recular fins el carrer major era un perill...que fem ahí? Dons es fa un empastre!
El Tripartit està descuidant massa el parking, sembla ser que li interessa que no funcione com cal i així seguir tirant-li la culpa al PP. Mireu, el parking és un servici i el que cal és esforçar-se per a que la gent l'utilitze, i per això poc ajuda que cada dos per tres el parking estiga tancat, es que el tripartit no és capaç, en tots els recursos de l'ajuntament, de tindre'l obert i en condicions? Semblar ser més que no interessa fer que les coses vagen bé.

4 comentarios:

  1. Enrique Estruch i Ferrando, GIVAL-Tavernes8 de junio de 2012, 3:24

    Una obra faraónica com esta no té mes remei per a tirar endavant , doncs d'altra forma es INVIABLE, I NO EU DIC JO, EU DIU UNA EMPRESA D'EXPLOTACIÓ DE PARKINGS QUE HA ESTUDIAT EL TEMA, que posar a la venta totes les places que puga, com a mínim tota una planta, i llogar a preu de risa l'altra,inclús fent-se càrrec l'ajuntament de posibles pérdues els primers anys, donat que el número de rotacions es molt baixet huí per huí.

    Així que, menys criticar i més ajudar a desfer destarifs.

    ResponderEliminar
  2. jo si vaig aparcar ahir de mati 30 min. i no tinc plaça.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sort teua, es veu que no vas llegir el cartell de "sols residents" perque jo si que el vaig llegir i em va costar tirar arrere

      Eliminar
  3. Dilluns 11 de juny i tampoc es pot entrar al pàrking.
    ¿Qué passaria si estiguera obert fins que arreglen el que tinguen que arreglar?
    Que es done el servici i fomenten l'ús del pàrking. Els ciutadans no tenim la culpa que s'haja estropejat l'asensor, la barrera, les portes o l'ordinador...el que siga, no ens importa, de veres, no volem explicacions, el que volem és arribar al centre del poble i aparcar

    ResponderEliminar