miércoles, 20 de junio de 2012

I ENGUANY QUE PASSARÀ AMB LES FESTES DEL CRIST DE LA SANG?

Amb l'arribada del mes de juliol ja comença a parlar-se de les festes del Barri del Crist de la Sang. Estes festes formen part de la història del nostre poble i en els últims anys els festers han fet molts esforços per a mantindre-les vives.
En el últims anys inclòs s'havien posat nous actes com la presentació, jocs infantils i altres activitats, però enguany pensem que seran unes festes molt complicades.
Les Festes de la Sang s'han quedat amb una ajuda testimonial de l'ajuntament. Les males llengües conten per ahí que l'ajuntament ha donat sols mil euros a estes festes.
Estem segurs que els festers, que són molt valents i valentes, per estima a la seua festa tiraran endavant amb esta tradició.
Però si que volem denunciar la falta de suport que han trobat en el Tripartit. Insistim, ens han dit que els han donat mil euros (si no és així que es desmentisca des de l'ajutament).
I quines festes es poden fer amb mil euros? si uns jocs infantils per un rato ja valen practicament això.
Donar mil euros a unes festes és igual que fer una declaració de desinterés per les mateixes.
I algú encara es creurà la cançoneta de "no hi ha diners"... però la realitat és que un poble com Tavernes pot perfectament donar més ajuda a estes festes. Ja s'ha vist que diners hi ha pel que es vol, i si no que li ho pregunten al festivern, al gabinet de premsa, a les jornades de valencià, als rocodroms, o als columpios del carrer Metge Grau (entre altres).
La veritat és que el tripartit està lluint-se poc amb la part alta del poble. Fem un resum: Dies i dies la paret de les escales del trinquet apuntalada amb les molèsties que suposava pels veïns, retard en la inauguració del Parc del Cantalot (una obra iniciada pel PP), papereres que no s'han reposat, columpios del Calvari oblidats, desplante inicial a la banda de cornetes on no l'atengueren adecuadament quan es va crear, deficiències en la neteja dels carrers, reduida presència policial (especialment als coles) i ara falta d'ajuda a la festa del Crist.

No hay comentarios:

Publicar un comentario