miércoles, 27 de junio de 2012

JA ESTAN L'ESTIU I TAMBÉ ELS PRESSUPOSTOS

Dilluns que ve hi ha pleno i es porten els pressupostos de 2012. Tal i com haviem vaticinat, els pressupostos de les retallades es presentaran en l'estiu, quan la gent va a la mar i hi ha menys atenció política.
Presentar els pressupostos en juliol té l'avantatge de que mig poble està a la platja i tot és més relaxa, és a dir, la gent no fa un seguiment tan gran de la politica local.
Al tripartit no li interessa masa que estos pressupostos es comenten pel poble, perque són uns pressupostos amb moltes retallades però també amb gastos extra en aquelles coses que li convé al tripartit.
Tindrem uns pressupostos amb menys ajudes i subvencions, però amb noves partides pel gabinet de premsa i events clarament nacionalistes. Amb poques inversions i pujades d'impostos...i això no convé que es sàpiga.

4 comentarios:

  1. Collons que listo eres. Nomes el falta estudiar ciències politiques per ser el politic perfecte.
    Encara no s'han aprovat i tu ja saps retallades i gastos extra.
    Ara m'entere jo que hi ha un apartat en el pressupost que es diu gastos extra. A vore si això ho va posar el PP anys arrere i no ens haviem enterat. Que risa: gastos extras en el pressupost.

    ResponderEliminar
  2. Enrique Estruch i Ferrando, GIVAL-Tavernes28 de junio de 2012, 6:22

    Ara, amb estos presupostos, propis encara que llimitats per la situació heretada, es vora que fa i que deixa de fer el govern local, les seues preferències , etc. i serà quant realment els podrem criticar o alabar.

    ResponderEliminar
  3. Jo crec que abans de criticar els pressupostos seria interesant que el tripartito els penjara a la web junt als d'anys passats per a poder opinar.

    Un preg per al tripartito: "que penjen els pressupostos complets a la web"

    Gracies

    ResponderEliminar
  4. quan va presentar el PP el pressupost l'any 2011? No ho recorde molt be...

    ResponderEliminar