martes, 12 de junio de 2012

LES FESTES DEL POBLE SERAN MÉS CURTES

S'ha escampat com la pólvora, el Tripartit ha anunciat que les festes del poble seran més curtes. Detalls no se n'han donat però s'ha deixat clar que seran de menys dies.
Ho ha anunciat la regidora de festes. No hi ha res oficial, però els rumors van dient per ahí que hi haurà bous al carrer i que els actes es concentraran en els caps de setmana.
No s'han aclarit molts més detalls. No s'ha dit com es concentraran els actes ni quins es quedaran fora de les festes del poble.
Si que es comenta que no hi haurà Festa Jove durant tota la setmana, cosa normal si es reduixen els dies. La idea és fer la nit de disfresses tot a la plaça major i una única orquestra a la ciutat llevant-se la que els joves tenien en el seu propi espai.
Esperem que vaja donant-se més informació perque de moment s'ha dit poc i molt confús.

5 comentarios:

  1. Segur que lleven les Varietets que son el que mes li agrada als meus pares

    ResponderEliminar
  2. I ara en qui quedaran mal?, en les bandes de música, en els balls populars, en els cantants locals, la nit de les paelles... Les actuacions de les vesprades dels xiquets, ¿també se les carregaran? I la pujà i la baixà, suponc que també voldran llevar-les , o ¿les faran el mateix dia?.
    ¿I les comparses, les actuacions pels joves, concerts, carrers engalanats, premis per les disfresses...? Si tot això es fa en cap de setmana, acabarem empaxats

    ResponderEliminar
  3. Com diu la regidora de festes Pilar Altur "mas vale poco y bueno que mucho y malo"

    O siga que hi ha que estar atents al que lleven perque segons la regidora van a llevar als "malos"

    ResponderEliminar
  4. Enrique Estruch i Ferrando, GIVAL-Tavernes14 de junio de 2012, 6:29

    No per més curtes seràn pitjor, i la veritat es que els pares que tenim escolars, sols difrutem d'elles el darrer cap de setmana, a partir del Dimecres o Dijous en que els nostres fills no tenen escole al dia seguent.

    Per el tant, amb mantindre els actes del primer cap de setmana, acordar festa local escolar el Dijous i festa total local el Divendres, es poden fer unes feste igual de bones que fins al moment.

    ResponderEliminar
  5. Esta xica, quan obri la boca, puja el pa.

    ResponderEliminar