martes, 12 de junio de 2012

EL PP ACLARIX QUE EL COL·LEGI SANT MIQUEL NO ES TANCARÀ

Nota enviada pel PP de Tavernes als mitjans de comunicació:
El Partit Popular de Tavernes, davant la falta d’explicacions del Tripartit que presideix el senyor Juan, ha volgut aclarar que no va a tarcar-se el col·legi Sant Miquel d’esta localitat.
En els últims dies s’ha escampat per Tavernes un rumor referent a la  possibilitat que, pel pròxim curs escolar 2012-2013, es podrien tancar els serveis educatius del CP Sant Miquel. Estos rumors inclòs apuntaven al tancament del centre.
Front aquesta alarma social, el portaveu del Partit Popular de Tavernes de la Valldigna, Manolo Vidal, s’ha posat en contacte amb responsables de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana per a tractar este tema.
Segons Manolo Vidal “des de la Conselleria han volgut transmetre un missatge de tranquil·litat i han confirmat que, si bé és cert que en la Comunitat Valenciana s’estan fent estudis sobre la distribució escolar, en relació al col·legi valler no va a prendres cap mesura correctora i reductora pel citat curs. Així doncs, seguirem disfrutant dels serveis del CP Sant Miquel, no hi ha cap motiu per alarmar-se o creure este rumor”.
Des del grup popular de Tavernes es lamenta la falta d’interés de l’executiu que presideix el senyor Juan “un tema tan important como este hauria d’haver sigue desmentit. Una vegada més demanem al Tripartit que faça una llavor informativa plena, i no sols amb els temes que li interessen. És incomprensible que l’executiu es faça una foto en una zona de jocs escolars i no pose interés en informar a la població de què la Conselleria no va a tancar un col·legi. Una vegada més trobem manipulació en la informació que li arriba al ciutadà per part de l’equip del senyor Juan, sols es diu allò que interessa i la resta es calla” afirma Manolo Vidal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario