martes, 19 de junio de 2012

EL TRIPARTIT LI COBRA L'OCUPACIÓ DE LA VIA PÚBLICA A L'ONCE PERÒ NO AL FESTIVERN

NOTA ENVIADA PEL PP DE TAVERNES:

El Partit Popular demana al Tripartit del senyor Juan que rectifique en les seues ganes de recaptar diners que l’ha portat a fixar-se en una associació tan lloable com és la Fundación ONCE.
El govern del senyor Juan va a cobrar-li impostor d’ocupació de la via pública a les casetes que té l’ONCE per a vendre el tradicional Cupó i la resta de servicis que oferix.
El grup popular considera inapropiat fixar un impost a esta entitat. Recentment es va aprovar per unanimitat una moció per a demanar la plena accessibilitat en els edificis i ara no té sentit que s’utilitze una doble vara de medir. L’executiu no pot omplir-se la poca demanant l’accessibilitat universal i després voler aplicar un impost a aquells que lluiten per la plena integració.
Cal recordar al Tripartit que una fundació és una entitat sense ànim de lucre, i que en el cas de l’ONCE té una lloable funció com la de buscar la integració de les persones amb alguna disfunció sensorial o física.
L’ONCE és un exemple de proïsme, solidaritat i esforç, per la qual cosa no ens sembla adequat que es vulga cobrar a esta fundació per unes casetes que estan plenament integrades en l’urbanisme de Tavernes.
L’excusa que ha donat el Tripartit ha sigue que l’ONCE guanyar diners amb la venda dels seus productes i des del PP no s’entén quin problema té el senyor Juan i el seu equip en què l’ONCE tinga benefici.
L’ONCE ha de tindre rentabilitat per a poder destinar els seus beneficis a la integració del col·lectiu que forma esta entitat. Resulta il·lògic que es vulga cobrar a l’ONCE per unes poques casetes i no es cobre al Festivern per haver ocupat milers de metres quadrats d’una parcel·la municipal. El Festivern és una iniciativa lucrativa, mentre que l’ONCE no busca repartir beneficis.
El grup popular recorda que les relacions amb l’ONCE a Tavernes sempre han sigue fantàstiques. Fins en dos ocasions Tavernes i la seua platja han figurat en el cupó diari. Moltes persones de la localitat viuen de vendre el cupó i milers de veïns esperen que algun dia el vinga la sort a la vegada que col·laboren amb esta entitat. És incomprensible que el Tripartit vulga cobrar ara a esta fundació. Demanem que rectifique i en el futur no carregue més impostor a entitats que oferixen una ajuda social.

5 comentarios:

  1. Enrique Estruch i Ferrando, GIVAL-Tavernes20 de junio de 2012, 1:08

    I vos pareix Mal ?

    A mi no, i més després de l'experiéncia personal que he vixcut amb un familiar : La ONCE s'ha convertit, i vos torne a dir que eu dic per experiéncia própia, en un ens de guanyar diners per damunt de tot, i per el tant, que pague per això.

    En quant al Festivern, si es posem així li cobrarem també a qualsevol festa popular que ocupe via púlica, i ja possats a anar al extrem, perquè no a l'esglesia per les provesons : O no?

    ResponderEliminar
  2. A mi em sembla una poca vergonya que se li cobre a l'ONCE i no al Festivern, és mire per on és mire no és correcte.
    Als amics del Tripartit tot de bades i a la resta a pagar que estem en l'operació de recaudació.
    I al senyor EStruch, si el seu partit i vosté es decanten per un fet personal malament va el seu nou partit. Recordem que la política d'heuria d'estar allunyà de temes personals, però això serà difícil i si no que li ho pregunten als nous enxufats pel tripartit. En tant que ho han criticat i ara que han entrar al poder han guanyat al PP posant enxufes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Eixe "fet personal" m'ha fet coneixer quin es el fons deixe ens, i per el tant sobre el coneiximent real de de qui parlem , opine : Sols faig constatar el que sé sobre la ONCE i eu comente per a que tot el mon opine amb més coneiximent de causa.

      Eliminar
  3. Sr Estruch, per a que no hi hagen confusions, l'once, com qualsevol altra entitat de tipus social, no fa repartiment de beneficis, es a dir tot el benefici que puga tenir s'utilitza per a projectes que dispossa aquesta entitat i tambe per a pagar els salaris dels veneors del "cupo", ara be, ntenc que pugues haver tingut una mala experiencia i que l'once no siga la "mare de deu" es a dir no es perfecta, pero el que tambe es cert que tindran 2.000 i pico menys de invercio social. Tambe tingau en compte que normalment aquestes casetes es donen a persones amb discapacitat sensorial molt acusada.
    QUI SERA EL SEGUENT? EL TRIPARTIT PASARA A LA HISTORIA PELS SEUS GESTOS. JO JA ESTIC MAREJAT EL PP ES MES SOCIAL QUE EL BLOC,PSOE I KARINA VERCHER.
    KARINA, A TU QUE ET PAREIX.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sí, però els venedors no son qui paga l'impost, si no jo sería el primer que pregaría per a que's eximiren.

      I la ONCE s'ha convertit en un ens que si no produixes = no vas a vendre, , com el meu familiar, el posen mil trabes per a entrar, així que si volen productors, que paguen .

      Eliminar