lunes, 11 de junio de 2012

GRUPS DE PARES ES QUEIXEN DELS NOUS COLUMPIOS

Ja han sorgit les primeres queixes dels nous columpios instal•lats a Tavernes. El Tripartit no va preveure que els nous columpios de plàstic es calfarien de manera exagerada quan fera calor, i com este cap de setmana feia molta calor, era quasi impossible que els xiquets es columpiaren perque, amb perdó de l’espressió, es cremaven el culet.
Sembla mentira que ningú els assessorara sobre esta possibilitat o que ningú la pensara.
Per cert, el Tripartit va dir que anava a reparar els columpios existents i de moment poc s’ha fet. El columpio que faltava en el Passeig del País Valencià no s’ha posat.
Si volem posar un poc d’humor, s’imagineu la inauguració dels columpios? S’atrevirà a pujar algú als columpios per a demostrar que no cremen? (En pla Fraga banyant-se en la platja). Tal vegada algún bar espavilat de la zona li pot trobar negoci llogant mantes per a poder pujar als columpios de plàstic. Repetim, açò últim es per posar un to d’humor.

8 comentarios:

  1. Segur que estos columpios s'han pagat com a bons i la diferencia ha anat a parar a alguna butxaca coneguda

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si tan clar ho tens, denúncia, sinó calla la boca. Eixes acusacions són molt greus. Eixes conclusions tan lleugeres les traus per experiència pròpia??

      Eliminar
  2. La valla dels columpios de Metge Grau està mal pintada i la pintura ja està començant a despegarse.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El columpios de Metge Grau????
      Ahh en la Plaça del encarnito, clar.

      Eliminar
  3. Uno que té una miqueta de idea.12 de junio de 2012, 1:40

    Hola:
    Estic llegint aquesta noticia i hem sorprèn el comentari que fas del columpios. Que els columpios no es calfen igual siguen del material que siguen? Quin material posaries? Sky? El plàstic és el material més bò que hi ha i el més resistent a inclemències temporals. Si no foren de plàstic d'ací un mes ja estaries dient que els columpios estan trencats i per canviar-se.
    Per cert, llegint la noticia m'he recordat d'aquells columpuis de ferro que hi havia abans. Allò si que feia que et cremares el culet. XD

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No sóc expert, però puc assegurar que no es calfa igual la planxa de ferro, la fusta, el plàstic o l'espuma...Una xapussa més del govern i ja en van moltes!

      Eliminar
    2. exacte, no es calfa igual, la planxa de ferro es calfa més, et convide a que ho comproves en la que hi ha al plànol inclinat de la engrunsadora del País Valencià.

      Eliminar
  4. Enrique Estruch i Ferrando, GIVAL-Tavernes12 de junio de 2012, 7:37

    Que siguen d' escai, fusta, plástic, del que siga , però millor això que no res, i a més té raó el de la miqueta de idea, tot es calfa, o acàs conegeu algo que no ?

    Si es així, eu digueu però abans registreu-ho, es fareu rics.

    ResponderEliminar