miércoles, 6 de junio de 2012

L'ATUR SEGUIX PUJANT I ESPECIALMENT A TAVERNES

Ahir llegíem el diari i lamentavem llegir que un mes més ha pujat l'atur a Tavernes, un 3% més d'atur en maig que en abril. Tavernes era un dels pobles de la Safor on proporcionalment més pujava l'atur i es situa ja en 1.959 persones aturades.
També llegíem que a Tavernes arribarà una subvenció de 144.000 euros i que el tripartit vol contractar a unes 100 persones a raó d'un mes per a cadascuna d'elles (sols tindran un mes de contracte). La contractació és sols per a gent que s'ha pagat l'autònom del camp. Esta és una bona notícia però amb un gust amarg, perque queda molt lluny de les ajudes que arribaven en la passada legislatura.
Recordem que es van fer dos tallers ocupacionals que ja ocuparen a 60 persones durant un uny rebent formació i un jornal, altre taller ocupacional per a la Mancomunitat de la Valldigna amb una trentena de contractats més, i això sense contrar les ajuds del Servef i les contractacions que cada any es fan des de l'estat o la Generalitat.
No este veient que el Tripartit aconseguisca massa ajudes per lluitar contra l'atur. Recordem que el PP en un plenari ja va demanar al govern que es posara les piles i anara a Valencia a demanar que ens arribaren tallers ocupacionals, però d'això ja fa un any i el govern no ho ha aconseguit.
Esperem que este estiu l'atur baixe, perque a Tavernes hi ha més de mil persones aturades i que venen del sector servicis. Per cert, del sector agrari hi ha 127 aturats, és a dir, fa més falta una subvenció pel sector servicis que no per a cap altre.
Esperem que juny, amb l'arribada de l'estiu, ens porte una retallada, però no en les subvencions als clubs del poble, sino en les dades de l'atur.

11 comentarios:

  1. Digueu-li al vostre president Rajoy que els 24.000 milions d'euros debades a Bankia els envie la part que toca a Tavernes per llogar mes gent.

    Que eixim a casi 500 milions d'euros per espanyol!!!

    ResponderEliminar
  2. Enrique Estruch Ferrando, GIVAL-Tavernes7 de junio de 2012, 8:10

    Mala, molt mala noticia.

    I es que el notre pobles es un dels que més ha depés de la retjola els darrers anys, i ara estem pagant el no tindre unes empreses que tiren del carro, i per contra, una font natural de riquea que tenim com es la plataja, ahí el tenim, mort de risa per no dir de llàstima.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. sabut de les 2:107 de junio de 2012, 13:29

      A la "plataja" li han donat les dos Banderes Blaves, esperem a vore com va l´estiu.
      De tota manera he de dir-te que la "plataja" no es una font natural de riquea s´ha de cuidar i treballar.

      Eliminar
  3. Enrique Estruch i Ferrando, GIVAL-Tavernes8 de junio de 2012, 3:43

    P.D. Sabudet,estic esperant la teua contrarréplica en el tema del Servef, que com supose ja sabrá, està en ple funcionament des de la data que jo vaig indicar ( si , la maquineta de l'entrada al braç treballador no es un tetris dels de abans, es la terminal del servef, i si, està en funcionament ja fa un grapat de dies).

    Ale, que t'has lluit, anem a altra cosa doncs al signar com un covard anónim, ningú el podrà coloretjar la cara ...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. el meu assessor de imatge m´ha prohibit que et done mes lliçons. De tota manera et diré el que diu el punt primer del primer capítol de la introducció al curs "el aprendiz de politico": CONTRASTA LA INFORMACIÓ ABANS DE DIR-LA. Encara que el meu assessor en marmole vull intentar que deprengues algo. Pero si dic la veritat m´està costant prou.

      Eliminar
    2. Yo te votaré si estás nominado11 de junio de 2012, 3:33

      Enrique Estruch i Ferrando, GIVAL-Tavernes; UPyD-Bolomor; Unió Valenciana-menjador de ma casa; Club de Parxís-Units per Tavernes; Associació de Bocamollols-La Safor i Valldigna; Comentaristas sin Fronteras-Sección Destarifos blogueros; etc., etc.

      Eliminar
    3. En poc de temps ha aconseguit que UPyD i Gival estiguen Units per Tavernes.

      Eliminar
    4. Enrique Estruch i Ferrando, GIVAL-Tavernes15 de junio de 2012, 21:15

      ¿No os habeis enterado aún de que me salí de UPyD por defender a Tavernes por encima de las ideas de ese partido? ¿ Y que Units per Tavernes es una asociación ciudadana?

      ¡¡¡!Ay madre !!! ¿Que no será, tanto reir, que os está entrando la risa nerviosilla esa que le entra a uno cuando atisba algo que no le conviene o le va ha hacer daño ?

      Pues tila y bicarbonato, y no olvidéis que quién ríe el último ríe mejor, y algunos llorareis la noche de la próximas elecciones locales, tenédlo por seguro.

      Eliminar
  4. Enrique Estruch i Ferrando, GIVAL-Tavernes11 de junio de 2012, 8:51

    I tú,tu l'has contrastat ? O es que la maquineta de l'entrada es de Tetris o marcianets , don erre que erre : El que pasa es que t'has quedat tú sense arguments i no saps per on eixir,i per això eixes "per peteneres" com fas ara.

    Ai mare, que sufrit es el paper....

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. el meu assessor de imatge ma pegat un bon marmoló pero tinc igual. Vull ajudar-te, Estruch fes el favor, en serio: CONTRASTA LA INFORMACIÓ ABANS DE DIR-LA. Encara que siga per una sola vegada. Contrasta-la.

      Eliminar
  5. Senyor sabudet, ahir en la asamblea Karina va afirmar que encara que no al 100%, el servici estaba en marxa, així que, "ni pa tu ni pa mi", tables.

    ResponderEliminar