jueves, 31 de mayo de 2012

EFECTIVAMENT, TENÍEM RAÓ, ELS PRESSUPOSTOS SERAN APROVATS EN ESTIU

I els pressupostos? És trist però s'acompliran els nostres pronòstics de traure els pressupostos municipals en l'estiu, quan la gent ja està a la platja, de vacances i l'atenció informativa baixa un poc.
Ja està el pla d'ajust fet (encara que segons el PP amb greus errors), ja estan les retallades a les associacions fetes i moltes subvencions eliminades completament, ja estan els pressupostos de l'estat aprovats (i això que les eleccions municipals van ser mig any abans que les nacionals), ja estem en juny i així hi tot els pressupostos hauran d'esperar perque en el ple del proper dilluns no van els pressupostos perque siguen aprovats.
Si ja està tot preparat perque no s'aproven els pressupostos municipals? Està passant el que pensavem, com són uns pressupostos plens de retallades exagerades, pujades d'impostos i inversions que a vegades costen d'entendre sembla ser que es volem aprovar en l'estiu i així passen més desapercebuts.
A vegades ens sap molt de mal vore que el temps ens dóna la raó, perque això significa que una vegada més el tripartit arriba mal i tard perjudicant al poble.

4 comentarios:

  1. Enrique Estruch i Ferrando, coordinador UPyD Valldigna31 de mayo de 2012, 23:43

    Al césar lo que es del césar :

    I els del 2011 quant els aprovèa el gobern anterior ? Mai, i això que les eleccions es feren a finals de Maig.

    Sabeu molt be que no es podíen fer fins a aprovar-se-se el Pla d'ajust, donat que éste definix part dels ingresos i despesses dels pressupòstos.

    Que fàcil es fer demagogia !!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enrique:

      De demagogia res.

      El Plà d'ajust no es cap excusa pel retras del pressupost. Jo crec que el Plà d'ajust es una ventaja perque desde març saben el que cobraràn de l'IBI, el que han retallat als jornals i a les subvencions,....

      El Plà d'ajust va ser aprobat en març, estem a juny i els teus amic porten un any al govern i, com diu el ventilador, ho fan tot TARD i MAL.

      Eliminar
  2. Enrique Estruch, Coordinador de Units x Tavernes3 de junio de 2012, 20:51

    Em reafirme en el dit i afegisc :

    Estaràs d'acord almenys en que precisament qui no va ser capaç de presentar el presupostos l'any passat en cinq mesos no es precísament qui pot criticar que ara no eu facen els altres, no ?

    I sí, son "amics" políticament parlant els del govern però també eu son els de la oposició : Jo no tinc , eu he dit per activa i per pasiva, enemics polítics, en tot cas adversaris, i per això no m'agrada que els meus "amics" erren , i es eu dic , com fa un bon amic, quant eu fan, com ara es el cas.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja hi ha prou de que el tripartit i els seus acolits s'excusen en que el PP també ho feia o que la culpa és del PP.

      Estan governant des de fa un any i continuen amb la mateixa excusa: si algo està mal és perquè ho va fer el PP i si se'ls critica algo diuen que el PP també ho feia.

      Quan es donaran compte de que desde fa un any ells són el govern i el PP l'oposició?

      Eliminar