jueves, 14 de junio de 2012

S'HA ACONSEGUIT, EL PRESSUPOST ES PRESENTARÀ A L'ESTIU!

Sembla que el Tripartit h aconseguit el seu objectiu encobert de presentar els pressupostos municipals durant l'estiu per a que passen més desapercebut per la ciutadania.
Ja fa mesos que venim anunciant que açò passaria i no per casualitat. Estos són els pressupostos de les retallades de servicis, de les reduccions a associacions i es vol que es parle poc d'açò, i més encara quan s'han fet estes retallades sense necessitat, perque com que va a seguir pujant la contribució, en un parell d'anys la situació financera municipal estaria arreglada.
Llevat de quan és any electoral, el pressupost s'havia presentat sempre a principis d'any, però ara hem vist que no ha sigut així. Mireu en quina data estem i encara no s'han presentat.
Esperem equivocar-nos, però açò apunta a que el Tripartit vol durant dos anys ofegar a retallades al poble i un any abans d'eleccions anar de fantàstics gestors per a baixar impostos, pujar ajudes i fer obres.
Repetim, amb la pujada que s'espera de la contribució durant els pròxims any no calien eixes retallades tan dures, simplement controlar un poc els gastos.
Són pressupostos que tindran retallades per a la gent, però que tindran partides com gabinets de premsa, actes nacionalistes...que donen peu a poder dir eixa típica frase de que diners hi ha pel que es vol.
I que no diguen que el pressupost no es podia presentar abans pel pla d'ajust. Mireu, un pressupost és una previsió i tu ja saps a principis d'any de quans diners disposaràs, per tant, la previsió de quans diners tindràs és molt fàcil de fer, altra cosa és valorar on els gastes. En una família ja sabem quans diners ens entraran.

2 comentarios:

  1. Ara falta vore si el pressupost complix el pla d'ajust aprobat a març.
    De moment no han rebaixat els 300.000€ de la contrata de la basura a que s'habien compromes; com han dit els del tripartito "sols" han baixat 226.000€ i despediran a uns quants treballadors

    ResponderEliminar
  2. Enrique Estruch i Ferrando, GIVAL-Tavernes15 de junio de 2012, 21:23

    Al César lo que es del César : Al menys en presentaràn un, cosa que l' anterior govern no va conseguir, o a lo millor no l'interesaba, fer en el any 2011 en quasi sis mesos de govern, i mentres tant es xuplaben el 90% del prorrogat.

    Amb este presupost podrem començar a vore de veritat quín es el programa de govern del tripartit i les seues solucions a la problemática local, doncs fins ara estaven lligats pel anterior presupost del PP, i açí estarem els independents per a loarlos o criticarlos, vos eu asegure

    ResponderEliminar