lunes, 25 de junio de 2012

EL PRESIDENT DE LA GENERALITAT, ALBERTO FABRA, ES REUNIX AMB EL PP DE TAVERNES

Alberto Fabra, president de la Generalitat Valenciana, va estar dilluns a Tavernes. Es va reunir amb l'assemblea local del PP en un acte que es va celebrar en el local conegut com "Raconet" del carrer Major de Tavernes.
El president, en un acte del partit, va voler així reunir-se amb els populars en un gest de recolzament i proximitat.
En la reunió s'explicaren les polítiques nacionals i autonómiques per a posar solucions al forat deixat per la gestió de Zapatero i a la seua discriminació en el finançament que li pertoca rebre a València.
Fins ací la notícia.
Però més enllà de la visita hi ha moltes interpretacions.
Els del Bloc ja han aventurat que el president és el president dels valencians i hauria d'haver anat a l'ajuntament "que tenia les portes obertes".
Amb interpretacions així és normal que en València i Espanya passen de Tavernes. Cal ser més hàbil, a un president no se li pot dir "tens les portes obertes", s'han de seguir uns processos per a demanar la seua presència i així i tot cal esperar a vore com té l'agenda. Sembla que el Bloc es pensa que a un president se li pot dir "passa i voràs el pisset" amb l'excusa d'atacar un acte del Partit Popular. Això no es pot dir perque amb la poca dedicació de l'alcalde, seria difícil trobar-lo a l'ajuntament.
Fabra visita Tavernes i no a Jordi Juan perque el seu pes a València és molt escàs, pràcticament 0. Per exemple, Simat (PP) i Xeresa (Bloc) tindran un camp de gespa artificial. Amb el senyor Juan poc ens ha arribat de la Generalitat, i com es pot vore, a altres poblacions on està el Bloc les ajudes si que han arribar. Tal vegada siga una qüestió d'habilitat política de saber amb qui i on parlar.
Després de la visita de Fabra, altre tema que es va comentar va ser que pocs minuts abans de l'acte, l'alcalde i un xófer (que en este cas era el de gabinet de premsa) va passar pel carrer Major. Ara resulta que el senyor Juan va escoltat pel seu gabinet. També es comentava que l'ajuntament, tot i saber que es feia l'acte,no va enviar a la Policia Local perque estiguera controlant un poc. També es va comentar que a Tavernes van estar diferents polítics de pes mostrant el seu suport a Manolo Vidal i a la resta de militants.
Interpretacions hi haurà mil, però una cosa és certa. Poc rasquit trau Tavernes de la Generalitat i amb el tripartit la capacitat d'influència és mínima.
Cal menejar-se perque a València sapien que estem ací, i no esperar a vore que ens diuen de València.

3 comentarios:

  1. Enrique Estruch I Ferrando, GIVAL-Tavernes26 de junio de 2012, 2:23

    Esprerem vajau fet-li arrivar els problemes de La Vall i que vaja pres nota, i que no vaja segut sols un acte de autobombo, esperem resultats .

    ResponderEliminar
  2. Així ens va a Tavernes amb el "señor Juan". Tots rebent subvencions i nosaltres amb un pam de nas.
    Quina diferència, Manolo Vidal reunint-se amb el president de la Generalitat en Tavernes i el señor Juan reunint-se a Tavernes amb Xavi Castillo.
    Així li va a Tavernes amb el tripartit! Som el cul del món!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tots rebent subvencions???? JAJAJAJAJAHAJAHAHAHAHAHAHAHAHAHA això no t'ho creus ni tu!!! No hi ha un duro!!! Ni quan Manolo era alcalde aplegava res, promeses de depuradores (com la de pinedo?) que se les emporta el vent...

      Eliminar